VIDEO Capitularea Occidentului (cu Porumbelul Negru)

239
1

Nici că se putea moment mai bun pentru o asemenea ultimă postare înainte de vacanță decât acum, că Angela Merkel, trădătoarea neamului său și a Europei, a vândut, pentru încă un mandat de cancelar, sanctitatea căsătoriei și odată cu ea și moștenirea iluștrilor săi înaintași.

Că cea care a „binecuvântat” transformarea uniunii maritale într-un circ grotesc este una și aceeași cu cea care a inundat Germania cu milioane de „refugiați” care să „muncească” și să „plătească pensiile” germanilor obosiți și îmbătrâniți nu poate mira pe nimeni dintre observatorii atenți ai vieții sociale europene. „Refugiații”, întocmai ca agenții patogeni, vin acolo unde simt că organismul societal, slăbit și decrepit, nu mai este capabil să se apere. Și ce semn de degenerare este mai pregnant decât acela că temelia societății, căsnicia, a ajuns, aproape pretutindeni în Occident – și de ieri și în Germania – un mutant oribil.

Să nu fi știu „mama Merkel”, atunci când și-a dat acordul pentru legalizarea „căsătoriei” între persoane de același sex, că materialele de propagandă ale grupărilor teroriste islamice vorbesc disprețuitor despre starea de degradare morală a Occidentului și o oferă chiar ca motivație atentatorilor cărora liderii Europei nu știu și nu pot să le facă față?

Sau, să nu fi știut prim-ministrul Suediei, atunci când le-a transmis preoților luterani că fie oficiază slujbe de „cununie” unisex fie își caută altceva de lucru, că șeful poliției naționale a făcut apel la ajutor, pentru că 80% dintre polițiștii suedezi se gândesc să demisioneze din cauza bandelor de infractori și a „zonelor interzise” decretate de aceștia?

O maree de jeg moral băltește în întreg Occidentul. La apusul acestuia asistăm, neputincioși și îngroziți, cu conștiința fratelui mai sărac sosit, din nou, prea târziu la festinul de la curtea celor mari. De ne-ar mai fi rămas măcar atâta rațiune cât să nu pășim și noi pe urmele celor care azi, orb pe orb călăuzind, se îndreaptă inexorabil către groapa de gunoi a istoriei.

Donați pentru Cultura Vieții

Dacă apreciați eforturile noastre de a vă oferi conținut de calitate și inedit, vă rugăm să ne sprijiniți cu o donație, pentru găzduire și traducerile ocazionale.
Puteți dona cu cardul prin PayPal.
Dacă doriți să donați direct în contul bancar, vă rugăm să ne contactați. Mulțumim!

Personal Info

Donation Total: 10€

Recomandăm cărțile editurii „Anacronic”

1 comentariu

  1. Sodoma si Gomora.Szbaterea satanei de-a cade-a umanitatea in cit mai mare numar si indepartarea omului de la respectarea legilor si promisiunile lui Dumnezeu .Doamne IIsuse Cristoase ai mila de noi si copiii nostri si copiii

    copiilor nostri!!! Amin!! Amin!!!

LASĂ UN RĂSPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here