VIDEO #ProudToBe

115
0

Adevărul pe care activiștii homosexuali refuză să îl admită este acesta: majoritatea oamenilor nu au o problemă cu homosexualitatea, ci cu agenda politică a organizațiilor de lobby pro-homosexualitate, agendă care le este, de cel puțin 2 decenii, băgată pe gât cu forța, zi de zi și în toate spațiile fizice sau virtuale posibile.

Stigma asociată homosexualității a dispărut, în Occident, de mult. Asta însă nu are nicio importanță: Revoluția sexuală nu se poate încheia niciodată. Doar de aceea se numește Revoluție!

Astfel se explică sarabanda pretențiilor tot mai aberante pentru noi „drepturi” inexistente sau zgomotul asurzitor al „paradelor” stradale din ce în ce mai hidoase, destinate să însoțească narativul veșnicei victimizări a unor minorități „născută să fie victimizată”. Îndepărtați „perdeaua de fum” și întreaga operațiune va apărea drept ceea ce este: propagandă și îndoctrinare – la care marile corporații, precum Google, participă deliberat.

Donați pentru Cultura Vieții

Dacă apreciați eforturile noastre de a vă oferi conținut de calitate și inedit, vă rugăm să ne sprijiniți cu o donație, pentru găzduire și traducerile ocazionale.
Puteți dona cu cardul, prin PayPal. Mulțumim!

Personal Info

Donation Total: 10€

LASĂ UN RĂSPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here