Campania de informare „AlegeViața!”- anul 8

597

În urmă cu 8 ani începea în Arad Campania de informare „AlegeViața!”. Desfășurată cu mult entuziasm în școli și licee, cu scopul declarat de a informa corect și de a oferi posibilitatea unor alegeri corecte în viață pentru tinerii adolescenți de azi bombardați cu informații contradictorii, campania a ajuns la peste 9000 de tineri.

Formatul campaniei, nonconformist și sincer, deschis la dialog și flexibil, a permis tinerilor să afle informații esențiale despre viața intimă, despre relații de familie și despre diversele subiecte aflate acum într-o controversă mai mult sau mai puțin științifică.

Astfel, au scăpat de la avort numeroși copilași, spre bucuria de acum a părinților lor și a noastră. Îl aveți în imagine pe ultimul sosit dintre ei: Răzvan 🙂

Succesul acestei activități s-a vădit din mulțimea tinerilor care s-au deschis în fața formatorilor și care și-au schimbat opiniile și alegerile în viețile personale. Vă oferim aici câteva dintre părerile lor (greșelile gramaticale le aparțin…și dau veridicitate documentului, nu-i așa? 🙂 …)

Credem cu tărie că o generație educată în spiritul unor valori morale sănătoase este șansa noastră, unica noastră șansă!

Acum, iată, vom intra în anul 8 (opt!) de activitate. Dovadă că, uneori, există și o încăpățînare pozitivă 🙂 Uneori cu sincope, activând doar voluntar și sprijinită doar din fonduri private, campania de informare „AlegeViața!” și-a văzut, ferm, de drumul său.

Vă recomandăm
[adrotate group="2"]

În noul an școlar care a început avem planuri frumoase pentru că știm că este nevoie de noi.

Avem, însă, la rândul nostru, nevoie de sprijin și ajutor pentru a putea continua. Vă îndemnăm, așadar, să ne întindeți o mână de ajutor în continuarea acestei activități prin donarea unor sume de bani vitale viitorului ei.

Puteți face acest gest donând orice sumă de bani în contul Asociației non profit IKON Arad, deschis la Banca Transilvania nr. Ro46BRTLRONCRT0285292901

Asociația IKON este o asociație non profit care se axează pe activități de educație non formală a tinerilor.


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here