VIDEO Kevin Spacey, între homosexualitate și pedofilie

424
2

Cloaca imundă numită Hollywood pleznește pe la cusături. După Harvey Weinstein, ale cărui abuzuri sexuale au fost acoperite vreme de decenii tocmai de „virtuoșii” care acum se indignează de acuzațiile contra fostului boss al Miramax, urmează Kevin Spacey. Mass-media se agită între celebrarea coming-out-ului acestuia ca homosexual și mascarea faptului că incidentul care i-a adus pseudo-mărturisirea este agresarea sexuală a unui băiat de 14 ani.

Dacă am fi parte din „comunitatea LGBT”, am fi foarte furioși pe Kevin.

Până una-alta, scandalul a atras o primă consecință: suspendarea serialului House of Cards, în care Spacey avea rolul principal.

Donați pentru Cultura Vieții

Dacă apreciați eforturile noastre de a vă oferi conținut de calitate și inedit, vă rugăm să ne sprijiniți cu o donație, pentru găzduire și traducerile ocazionale.
Puteți dona cu cardul, prin PayPal. Mulțumim!

Personal Info

Donation Total: 10€

2 COMENTARII

  1. „House of cards” este un elogiu adus homosexualitatii.Am incetatsa il urmaresc din aceasta cauza, a propagandei exagerate.

  2. @IQ100

    N-am văzut niciun episod. În afară de „Urzeala tronurilor”, la care „mi se trage” de la carte, n-am văzut niciun serial și niciun film la TV de cel puțin 15 ani. De fapt, nu deschid televizorul deloc. E ca și cum aș deschide o pubelă care varsă continuu gunoi împuțit peste mine și ai mei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here