Final în a cincea ediție „40 de zile pentru viață”

139
0

S-a încheiat a 5 a ediție a campaniei „40 de zile pentru viața” la Cluj-Napoca. Îi mulțumim Domnului pentru toate și ne rugăm pentru perseverență în această luptă până când vom vedea sfârșitul avortourilor la noi în oraș și în întreaga țară!

Mulțumim tuturor celor care au fost prezenți la sărbătoarea ce a încununat cele 40 de zile de veghe pașnică, post și rugăciune în fața Clinicii de Ginecologie I din orașul nostru, în cea de-a cincea campanie.

Mulțumim și celor care nu au putut fi prezenți la eveniment, dar care au dedicat timp și rugăciune pentru cauza pro-viață, în această campanie. Domnul să vă răsplătească eforturile tuturor și să vă dea harurile de care fiecare aveți nevoie!

Chiar dacă această campanie s-a încheiat, misiunea noastră de a lupta pentru bebelușii nenăscuți nu a încetat: în continuare vă rugăm să îi purtați în rugăciunile dumneavoastră pe mamele disperate, pe copilașii nenăscuți, pe medici, asistenți, pe familiile lor. Puteți ieși în fața clinicilor unde știți că se fac avorturi și să vă rugați acolo, atunci când sunteți în trecere sau când aveți un pic de timp. Puteți ajuta pe cineva în nevoie. Puteți oferi un sfat sau discuta cu prietenii și cunoștințele dumneavoastră de ce este important să luptăm pentru viață.

Domnul să ne fie călăuză și Viața să rămână întotdeauna unica opțiune și alegere! Pentru mai multe informații vă rugăm accesați pagina de facebook facebook.com/40dezilepentruviata sau pagina web 40.proviata.ro

Următoarea campanie începe pe 14 februarie 2018!

 

Donați pentru Cultura Vieții

Dacă apreciați eforturile noastre de a vă oferi conținut de calitate și inedit, vă rugăm să ne sprijiniți cu o donație, pentru găzduire și traducerile ocazionale.
Puteți dona cu cardul, prin PayPal. Mulțumim!

Personal Info

Donation Total: 10€

LASĂ UN RĂSPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here