Conferință: „Aspecte politice, legale și științifice ale demnității umane” la Parlamentul European

104
1

Grupul de lucru pentru Demnitate Umană din Parlamentul European va dezbate asupra „Aspectelor politice, juridice și științifice ale demnității umane”.

Întâlnirea va avea loc miercuri, 29 noiembrie, la Parlamentul European, la invitația d-lui Alojz Peterle, eurodeputat, fost premier al Sloveniei și președintele Micului Dejun cu Rugăciune la Parlamentul European, eveniment care are loc anual.

Vorbitori: Ben Harnwell, Președintele Institutului pentru Demnitate Umană (Dignitatis Humanae Institute); Adina Portaru, avocat, ADF International (Bruxelles) și David Fieldsend, Președintele Sallux, fosta Fundație pentru Politice Creștine în Europa, organizație din care fac parte și asociațiile românești PRO VITA București, WorldTeach și Pro Prietenia.

 

Donați pentru Cultura Vieții

Dacă apreciați eforturile noastre de a vă oferi conținut de calitate și inedit, vă rugăm să ne sprijiniți cu o donație, pentru găzduire și traducerile ocazionale.
Puteți dona cu cardul, prin PayPal. Mulțumim!

Personal Info

Donation Total: 10€

1 comentariu

  1. După 19 ani de căsătorie, un bărbat a avut parte de un adevărat șoc. Cine era, de fapt, soţia sa

    „Am împins-o la perete şi am întrebat-o dacă ce se spune este adevărat. Atunci mi-a spus că s-a născut băiat şi că, ulterior, s-a operat. Mi-a spus că, de vreme ce acum era femeie, nu avea de ce să-mi vorbească despre trecutul ei ca bărbat. În acel moment, am simţit cum cade cerul pe mine”

    https://www.antena3.ro/bizar/dupa-19-ani-de-casatorie-un-barbat-a-avut-parte-de-un-adevarat-soc-cine-era-de-fapt-sotia-sa-443779.html

LASĂ UN RĂSPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here