VIDEO O tânără femeie cu Sindrom Down răspunde unui ,,expert” al ONU

580
0

Ben Achour, expert al Comitetului pentru Drepturile Omului al ONU, a ținut un discurs în favoarea eradicării prenatale a persoanelor cu Sindrom Down.

Șocată de acest discurs, Charlotte Fien îi răspunde:

„Sunt o ființă umană exact ca Dvs. Singura diferență între noi este un cromozom în plus. Acest cromozom suplimentantar mă face mult mai tolerantă ca Dvs, Domnule Achour. (…) Dacă orice alte trăsături moștenite genetic precum culoarea pielii, de ex., ar fi folosite pentru eradicarea unui întreg grup de oameni, lumea ar protesta. De ce nu protestați când oameni ca mine sunt exterminați? Ce am făcut NOI încât să vă doriți să dispărem? Din câte știu, comunitatea din care fac parte nu urăște, nu discriminează, nici nu comite crime. (…)

Ceea ce sugerați este pură Eugenie. Este dezgustătoare și malefică. Este nevoie să vă cereți scuze pentru comentariile oribile. De asemenea se impune să fiți dat afară din funcția de expert al Comitetului pentru Drepturile Omului. Nu sunteți un expert în privința Sindromului Down. Dvs., Domnule, nu vorbiți în numele comunității Mele. (…) Voi lupta pentru dreptul nostru de a exista pentru tot restul vieții mele.”

Videoclipul integral:

Donați pentru Cultura Vieții

Dacă apreciați eforturile noastre de a vă oferi conținut de calitate și inedit, vă rugăm să ne sprijiniți cu o donație, pentru găzduire și traducerile ocazionale.
Puteți dona cu cardul, prin PayPal. Mulțumim!

Personal Info

Donation Total: 10€

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here