VIDEO Generația milenialilor e sortită singurătății (cu Brittany Pettibone și Lauren Southern)

176
0

O discuție despre motivele pentru care multe voci din generația milenialilor se ridică împotriva copiilor. Și despre cultul personalității și singurătate.

Brittany Pettibone este autoare a cărții „The Steel Inferno” (Infernul de fier). Lauren Cherie Southern este o activistă și vlogger-iță libertarian-conservatoare de succes din Canada. Fostă colaboratoare la grupul Rebel Media, Lauren activează astăzi independent, scrie, filmează și își popularizează ideile pe propriul canal YouTube. Brittany și Lauren fac parte dintr-un curent în creștere de tinere femei cu vederi pro-familie și pro-viață, pe care încercăm să vi le aducem în atenție pe blogul nostru. și face parte dintr-un curent în creștere de tinere femei cu vederi pro-familie și pro-viață, pe care încercăm să vi le aducem în atenție pe blogul nostru.

Alte canale similare: Lauren Southern / The White Rose / The Swan of Tuonela / Wife With A Purpose / Brittany PettiboneTara McCarthyBarbara4u2c / Blonde in the Belly of the Beast / Ann Lieven / Stell Bell

Donați pentru Cultura Vieții

Dacă apreciați eforturile noastre de a vă oferi conținut de calitate și inedit, vă rugăm să ne sprijiniți cu o donație, pentru găzduire și traducerile ocazionale.
Puteți dona cu cardul, prin PayPal. Mulțumim!

Personal Info

Donation Total: 10€

LASĂ UN RĂSPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here