Marea Britanie: Conflictul transgenderi – feministe, faza pe abțibilduri

454

Revoluția sexuală își devorează copiii: Feministele, azi „depășite”, sunt acuzate de „incitare la ură” contra „comunității trans” pentru că… afirmă un adevăr biologic evident

Scriam nu de mult despre situația inconfortabilă în care se regăsesc azi feministele, silite să guste din propriile medicamente odată cu conflictul acut survenit cu comunitatea așa-zișilor „transgenderi”.

A spune că femeile nu au penis ar trebui să fie subiect de dezbatere. Cu toate acestea, pare să fi polarizat publicul din orașul britanic Liverpool, unde un mare umăr de sitcker-e (abțibilduri) cu această afirmație au fost lipite în zona plajei, spre exemplu pe statui de formă masculină ale unui artist local.

Autorii afișajului public sunt membrele grupului Liverpool ReSisters, care doresc să atragă atenția asupra potențialului pericol asupra drepturilor bazate pe sex și a drepturilor femeilor” pus de schimbările legislative propuse prin noua lege „a recunoașterii genului”, Gender Recognition Act.

Legislația ar permite persoanelor transgender să primească statut legal fără o diagnoză medicală.

Liverpool ReSisters au motivat campania lor prin aceea că femeile au nevoie de propriul lor spațiu în care „să fie protejate de violența bărbaților și de hărțuirea publică și în privat”.

Afirmația este o referire la obsesia și rațiunea de a fi a mișcării feministe moderne care consideră a priori bărbații ca „agresori”. În urma avansului mișcării trans, însă, au apărut bărbați biologici care se pretind de gen feminin. Vezi articolul nostru anterior:

Strania luptă dintre feministe și activiștii trans arată că am declarat război realității

„Femeile nu au penisuri. Aceasta nu este limbaj al urii, nu este trans-fobie, este o simplă afirmație a unui fapt biologic”, se arată într-un comunicat de presă al grupării.

Vă recomandăm
Magazin Anacronic
Magazin Editura Anacronic

Primarul din Liverpool nu a ratat ocazia de a-și semnaliza virtuțile și „dragostea față de comunitatea LGBT”, condamnând actul ca fiind o manifestare a așa-numitului „TERF” (acronimul de la trans-exclusionary radical feminist, o denumire orwelliană intraductibilă):

Abțibildurile au provocat o dezbatere aprinsă pe Twitter. Vă lăsăm plăcerea de a urmări câteva reacții.

https://twitter.com/Sundance403/status/1031046725061013504

Cum putem încheia, decât cu satisfacția că feministele sunt azi silite să guste din propriul medicament, administrat lumii o generație întreagă.

Sprijină „Cultura vieții”

Fii alături de noi în efortul de promovare a fundamentelor morale ale societății.

Personal Info

Donation Total: 25€

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here