VIDEO BBC, de la Shakespeare la travestiți homosexuali musulmani non-binari (cu Paul Joseph Watson)

452
0

În urmă cu doar câțiva ani, conservatorii erau ridiculizați ca „anti-știință” și „obscurantiști” pentru atașamentul lor la valorile credinței. Oricât de suculentă la vremea ei, acuza a devenit ridicolă și desuetă azi, când întreg establishment-ul promovează cu disperare o teorie sociologică lipsită de fundament științific și contrazisă de realitatea obiectivă: „gender”.

Concernul media public BBC îi oferă o solidă platformă de exprimare, pe banii contribuabililor britanici, unui dezechilibrat mintal care pretinde că fizica cuantică i-a servit drept explicație pentru fluiditatea „genului” său. Persoana în cauză afirmă că este homosexual, non-binar (adică nici femeie nici bărbat) și, țineți-vă bine, musulman.

O singură dilemă după vizionarea acestui clip: ce a provocat o cădere atât de abruptă și dureroasă a unei civilizații care, nu de mult, a avut atâtea de oferit umanității?

Donați pentru Cultura Vieții

Publicația noastră promovează fundamentele morale ale societății, pe care se întemeiază familia și libertatea religioasă, ca valori esențiale ale civilizației. Fiți alături de noi în acest efort.

Personal Info

Donation Total: 25€

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here