VIDEO BBC, de la Shakespeare la travestiți homosexuali musulmani non-binari (cu Paul Joseph Watson)

346
0

În urmă cu doar câțiva ani, conservatorii erau ridiculizați ca „anti-știință” și „obscurantiști” pentru atașamentul lor la valorile credinței. Oricât de suculentă la vremea ei, acuza a devenit ridicolă și desuetă azi, când întreg establishment-ul promovează cu disperare o teorie sociologică lipsită de fundament științific și contrazisă de realitatea obiectivă: „gender”.

Concernul media public BBC îi oferă o solidă platformă de exprimare, pe banii contribuabililor britanici, unui dezechilibrat mintal care pretinde că fizica cuantică i-a servit drept explicație pentru fluiditatea „genului” său. Persoana în cauză afirmă că este homosexual, non-binar (adică nici femeie nici bărbat) și, țineți-vă bine, musulman.

O singură dilemă după vizionarea acestui clip: ce a provocat o cădere atât de abruptă și dureroasă a unei civilizații care, nu de mult, a avut atâtea de oferit umanității?

Donați pentru Cultura Vieții

Dacă apreciați eforturile noastre de a vă oferi conținut de calitate și inedit, vă rugăm să ne sprijiniți cu o donație, pentru găzduire și traducerile ocazionale.
Puteți dona cu cardul, prin PayPal. Mulțumim!

Personal Info

Donation Total: 10€

LASĂ UN RĂSPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here