Un tânăr născut prin reproducere asistată merge în căutarea nenumăraților săi frați și surori

347
0

Un bărbat din Rotterdam a decis să meargă în Europa să-și găsească frații săi de sânge, născuți din același donator de spermă. Ar putea fi o mie. Tatăl său biologic a donat sperma care a fost distribuită în clinici din întreaga Europă, iar la trei clinici, pentru o perioadă de 20 de ani.

Acum cinci ani, aflând că fusese conceput dintr-o astfel de donație, Ivo van Halen a făcut un test genetic. Pe lângă identificarea tatălui său, el a aflat cu uimire că are în lume cel puțin 60 de frați și surori în Olanda și posibil mult mai mulți în întreaga lume. El a găsit rapid 42 dintre ei: „Unii se cunoscuseră deja, înainte de a ști că sunt rude de sânge, iar alții au rămas devotați unul altuia”, spune bărbatul în vârstă de 34 de ani.

„Iată de ce este atât de important să ne cunoaștem”. Acum își folosește experiența ca „detectiv al celor născuți din donatori” și îi ajută pe cei născuți din donarea de spermă să-și identifice frații și surorile. (Genetique.org, 2 octombrie 2018)

Donați pentru Cultura Vieții

Dacă apreciați eforturile noastre de a vă oferi conținut de calitate și inedit, vă rugăm să ne sprijiniți cu o donație, pentru găzduire și traducerile ocazionale.
Puteți dona cu cardul, prin PayPal. Mulțumim!

Personal Info

Donation Total: 10€

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here