VIDEO Un interviu cu eugenista Margaret Sanger, fondatoarea Planned Parenthood

2081

În septembrie 1957, jurnalistul Mike Wallace de la postul de televiziune american CBS a avut-o ca invitată la emisiunea sa pe Margaret Sanger, fondatoarea Planned Parenthood – un nume nefast, dar familiar celor implicaţi în lupta pentru viaţă. Sanger a fost cel mai important lider al mişcării pentru controlul populaţiei, în care azi sunt implicaţi fără ascunzişuri unii dintre cei mai bogaţi şi influenţi oameni ai planetei, de la George Soros la Warren Buffet şi Bill Gates, precum si mari organizatii internaţionale precum Fondul Naţiunilor Unite pentru Populaţie, UNICEF sau UNESCO.

Discuţia cu Margaret Sanger, a cărei înregistrare o puteţi urmări aici, a avut drept coordonate supra-popularea, controlul populaţiei, moralitatea, familia, Dumnezeu şi Biserica Catolică.

Unul din cele mai relevante momente ale interviului este cel în care Sanger este întrebată de moderator ce consideră că este păcatul. Răspunsul a fost, „Cred că cel mai mare păcat din lume este să aduci pe lume copii care au boli boli de la părinţii lor, care nu au practic şanse să fie fiinţe umane, delicvenţi, puşcăriaşi, tot felul de lucruri, însemnaţi astfel de când s-au născut. Pentru mine, acesta este cel mai mare păcat pe care oamenii îl comit.”

Un detaliu interesant: la vremea aceea, avortul la cerere era ilegal în SUA, iar Sanger pretindea că ea şi Planned Parenthood se opun acestei practici. Ni se pare imposibil ca această persoană care făcea apologia practicilor eugenice şi care îi numea pe săraci „deşeuri umane” („human waste”) să fi fost sinceră; cu atât mai mult cu cât copilul său de suflet, Planned Parenthood, a devenit, dupa legalizarea avortului în 1973 (realizată, aşa cum am arătat aici, prin fraudă şi manipulare ideologică), cel mai mare furnizor de servicii de avort din America de Nord, cu sute de clinici deschise şi cu o cifră de afaceri de sute de milioane de dolari.

Margaret Sanger a murit în 1966.


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here