Pro-vita Bucureşti a demarat campania de panotaj „Avortul opreşte o inimă care bate!”

1834

Asociaţia Pro-vita, Filiala Bucureşti, a început în urmă cu câteva zile o campanie de publicitate care constă în montarea în zone centrale din Bucureşti a unor panouri tip billboard cu mesaje specifice, aşa cum spre exemplu puteţi vedea în imaginea alăturată.

Această campanie este o premieră absolută în România şi are ca scop conştientizarea publicului cu privire la problema avortului şi la dreptul la viaţă al copilului nenăscut.

Detalii despre campanie şi modul în care puteţi contribui, aici.


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


1 COMENTARIU

 1. Fragment din interviul luat pr. Nicolae Tanase de Ioan Enache in Lumea credintei:

  – Cum, noi, ca neam, nu mai avem nici o sansa?
  – Nu, nu mai avem! Asta e parerea mea.
  – De ce nu mai exista sanse. Parinte?
  – Cand cancerul e generalizat, urmeaza o singura scapare, minunea.
  – Mila lui Dumnezeu…
  – Mila lui Dumnezeu nu mai e, nu poate sa fie. Nebunia e asa de mare incat Dumnezeu si sa vrea sa te ajute, nu mai e drept sa o faca. Daca il ataci pe Dumnezeu direct, daca te lupti cu El nebuneste nu ai nici o sansa. Astazi, la Liturghia din biserici vin 4,3 la suta dintre romanii ortodocsi, iar acestia reprezinta 97,7 la suta din populatia romaneasca a tarii, in noaptea de Pasti merg pana la 28 la suta la biserica, raman la liturghie 12 la suta iar ceilalti pleaca la petreceri. In asemenea conditii nu trebuie sa nadajduim ia vreo minune. Stiti din Vechiul Testament discutia Patriarhului Avraam cu Dumnezeu, Doamne, daca ar fi 45 de drepti, dar 30, dar 20, apoi cand cifra a scazut sub zece nu a mai indraznit sa prelungeasca negocierea cu Dumnezeu. Acolo unde lipsesc dreptii, nu are rost sa mai indraznim a face negocieri cu Dumnezeu. Cand suntem rapusi de un pacat generalizat, ce sa mai negociezi, ar insemna sa fim obraznici si indolenti.
  – Parinte, totusi, la Ninive era gata sa fie distrusa cetatea, ca la Sodoma. Profetul Iona a ridicat glasul, au facut toti pocainta si pericolul a fost inlaturat.
  – De acord. Numai ca la noi nu mai are cine sa ridice glasul. Pentru ca preotii sunt produsul poporului. Nu are rost sa mai discutam asta. Daca preotii ar fi picati din cer, da, ar fi o sansa. Acolo, la Ninive, au avut de-a face cu Iona, trimisul direct al lui Dumnezeu. Dar aici nu mai are cine.

  http://provitabucuresti.ro/docs/art/varf+de+lance.pdf

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here