Programul „Vreau Să Aflu” se extinde și în Republica Moldova

1128

În perioada 28 martie – 5 aprilie 2011, la invitația Asociației Studenților Creștin Ortodocși Români din Republica Moldova și a Centrului Social Diaconia, Asociația Pro-Vita pentru născuți și nenăscuți – Filiala București a participat la mai multe întâlniri tematice cu publicul și specialiștii.

Patru dintre aceste întâlniri au fost conferințe din seriaRupe tăcerea, în orașele Leova, Chișinău și Călărași, în cadrul cărora au fost prezentate unui public de circa 300 de persoane consecințele avortului, în plan psihic și fizic, asupra femeii.

Alte patru evenimente au constat în seminarii interactive Vreau Să Aflu”, în cadrul cărora au fost instruiți tineri și profesori care doresc să ajute la extinderea acestui proiect și în localitatea lor. Întâlnirile au avut ca loc de desfășurare orașele Leova, Chișinău și Rezina. Au participat în total aproximativ 30 de profesori și 120 de elevi.

Prin bunăvoința Centrului Tinerilor “Neo Vita” din Chișinău a fost organizat și un schimb de experiență pe tema consilierii pre și post-avort, la care au participat zece persoane, medici, psihologi, consilieri, preoți, asistenți sociali.

Delegatul Pro-vita București la întâlniri a fost dna Roxana Puiu, psihologul colaborator al Asociației.


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here