Dumnezeu cheamă preoți în lupta pentru viață

1152

Virginia — Patricia Pitkus Bainbridge, Preşedinte al Consiliului Human Life International (HLI) a emis următoarea declaraţie, anunţând noii lideri ai echipei HLI: părintele Shenan Boquet ca preşedinte şi părintele Peter West ca vicepreşedinte pentru misiuni.

„După o căutare extinsă în SUA şi în străinătate şi mult discernământ în rugăciune, consiliul de administraţie este foarte încântat să anunţe că a selectat echipa părintelui Shenan Boquet şi a părintelui Peter West pentru a duce mai departe moştenirea fondatorului HLI, părintele Paul Marx.

Părintele Bouquet aduce un nou suflu de conducere, experienţă pastorală şi pasiune pentru apărarea vieţii şi a familiei în poziţia lui de preşedinte. Părintele West are o lungă şi distinsă istorie în ceea ce priveşte apărarea vieţii şi a familiei, atât în cadrul vieţii parohiale cât şi în activitatea Preoţi pentru viaţă şi a fost singurul şi cel mai potrivit pentru a fi în fruntea lucrării misionare ca vice-preşedinte a HLI pentru misiuni.”

„Amândoi – părintele Boquet şi părintele West – au venit la HLI cu suportul total al episcopilor lor, iar noi le suntem recunoscători ambilor episcopi pentru că le-au permis să servească HLI. Suntem încrezători că sub conducerea părintelui Boquet şi orientarea strategică a părintelui West, HLI va continua să conducă toate organizaţiile pro-life din lume.”

 „Mai mult, HLI este cu adevărat binecuvântat de a-l fi avut pe Mons Ignacio Barreiro-Carámbula la conducere în cursul unui an de tranziţie. Suntem profund recunoscători pentru toate lucrurile pe care Monseniorul a fost capabil să le realizeze în scurtul timp în care a fost preşedintele interimar al HLI şi cât timp va lipsi de la sediul central HLI, suntem încântaţi că el va continua să servească misiunea HLI, reluându-şi conducerea la oficiul din Roma.”

„Atât părintele Boquet, cât şi părintele West îşi vor asuma noile responsabilităţi din 1 septembrie 2011. Pentru a afla mai multe despre părintele Boquet accesaţi acest link şi despre părintele West click aici.”

Despre HLI: Human Life International, misionarii pro-life din lume. Fondat în 1981. HLI este cea mai mare organizaţie pro-life internaţională din lume şi are filiale şi asociaţii în peste 100 de ţări de pe şase continente (una din ele fiind Asociația Darul Vieții din România, n.red.).

 Traducere: Doriana Mada, Asociația Darul Vieții, după www.hli.org

Vă recomandăm
[adrotate group="2"]

Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here