O zi pentru apărarea vieții cu icoana miraculoasă din Mexic

1453

Miercuri, 12 octombrie 2011, în jurul  orei  17.00, la Biserica Romano-Catolică Padre Pio din Constanța  (Pr. Paroh Petru Balint)  va sosi  icoana miraculoasă a Sfintei Fecioare Maria de la Guadalupe (Mexic) care este cunoscută ca fiind nepictată de mână omenească (singura aprobată de Biserica Catolică) şi fiind consacrată ca Protectoarea pruncilor nenăscuţi.

Periplul icoanei va continua în următoarele zile:

Joi, 13 oct.: Biserica Sf. Andrei din Mangalia (pr. Paroh Antici Cristian)
Vineri, 14 oct.: Parohia romano-catolică din Mihail Kogălniceanu, jud. Constanța (pr. Paroh Alecu Anton)
Sâmbătă, 15 oct.: Parohia Înălțarea Sf. Cruci din Brașov (Pr. Paroh Mathe Wilhelm)

Icoana Maicii Domnului de la Guadalupe este o copie fidelă în mărime naturală a originalului care se află în Mexic,  iar episcopii catolici din Mexic au binecuvântat periplul ei prin biserici pentru oprirea avorturilor.

Cu această ocazie se va celebra o zi pentru apărarea vieţii în Parohia sus-numită. Din programul zilei fac parte sfinte Liturghii, rozarii, adoraţie euharistică, proiecţii video, predici pe această temă.

Printre prezentări se vor putea viziona diverse filme pro-life de circulație internațională, precum Iarna Demografică, care prezintă statistic tendințele de dispariție a populației din Europa si America de Nord (!) cu implicațiile lor grave si multiple, datorita reducerii drastice a natalității; Strigătul mut, realizat de dr. Bernard Nathasnon, convertit la credință după ce s-a făcut responabil de 75.000 de avorturi, ș.a.

Icoana se va afla în parohiile sus-numite până a doua zi în jurul prânzului. Sunt invitați credincioși de toate confesiunile!

Organizator: Asociaţia Darul Vieţii, în colaborare cu Parohiile.
Conducătorul misiunii: Msgr. Ioan Chișărău, președintele Asociației

Vă recomandăm
[adrotate group="2"]

Contact: Gerda Chişărău, tel. 0721-335704, [email protected], www.darulvietii.ro

Mai multe informaţii  despre apariţia icoanei aici.


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here