Ungaria: Pace în pântecele matern!

1328

În contextul intrării în vigoare, la 1 ianuarie 2012, a noii Constituții a Ungariei, care protejează copilul nenăscut, mișcarea maghiară pentru viață organizează o manifestație care se anunță de amploare, pentru a cere abrogarea legii care permite avortul. Redăm mai jos anunțul. Organizatori principali: Alianța Alfa, Alianța Creștinilor Intelectuali, Human Life International – Europa, Asociația Națională a Familiilor Numeroase, Forumul Provita, Societatea Doctorilor Catolici, Societatea Medicilor Creștini din Ungaria. Din Timișoara va pleca spre Budapesta un autocar de participanți (organizat de Asociația Darul Vieții) împreună cu orchestra Bisericii Betel. Informații: 0721-335-704.

Marșul pentru desființarea genocidului legal în Ungaria

Oamenii politici maghiari care susțin avortul au reușit să omoare mai mult de 6 milioane de copii nenăscuți, iar aceasta a avut un efect dezastruos asupra a milioane de familii. În această zi memorială a Pruncilor Nevinovați, care se va sărbători în Budapesta (Ungaria) în 28 decembrie 2012 de la ora 14:00, vom spune pierderile noastre citind numele fiecărui copil. De la Piața Marcius 15 (centrul orașului) vom merge în procesiune spre Memorialul Regelui Sf. Steven și la Palatul președintelui cerându-i să proclame începând cu 1 ianuarie 2012 un act de armistițiu pentru copiii nevinovați cărora li se interzice dreptul la viață.

CRUȚARE PENTRU NOI ÎNȘINE: CRUȚARE PENTRU COPIII NOȘTRI!

PACE ÎN PÂNTECELE MATERN!

Evenimentul se va desfășura sub patronajul a peste 6 milioane de copilași nenăscuți

”Demnitatea umană este sacră. Fiecare are dreptul la viață și la demnitate umană,

viața fătului va fi protejată de la concepție.”

Vă recomandăm
[adrotate group="2"]

(II Articol din Constituția Ungariei, 25 aprilie 2011)

PROCESIUNE

13:00 Sfânta Liturghie în bisericile din apropiere. Binecuvântarea trandafirilor în Biserica romano-catolică principală din centrul orașului închinată Fecioarei Maria (Nagyboldogasszony).

14:00 Startul din Piața Marcius 15. ter la Podul de Lanț („Lánc-híd”).

14:40 Aruncarea trandafirilor în Dunăre, plângem pentru copiii care au fost victime fiind omorâți înainte de a se naște în timpul erei genocidului național, ne rugăm pentru reconcilierea părinților care i-au considerat a fi niște poveri, pentru medicii ginecologi care au executat sentința la moarte a acestui genocid, pentru asistenții care au privit uciderea oamenilor fără a se opune în nici un fel, totodată ne rugăm pentru politicienii care au declarat război fertilității propriei națiuni.

15:00 Către Clark Ádám tér – Fő u. – Apor Péter u. –  Hunyadi János út – Jezsuita lépcső vom merge spre statuia Regelui Sf. Steven din Piața Sfintei Treimi („Szentháromság tér”).

15:20 600 fire de trandafiri roșii – simbolizând legea naturală fundamentală a  procreării și a Constituției Cerești care asigură supraviețuirea fiecăruia dintre noi; trandafirii vor fi puși la picioarele Regelui Sf. Steven cântând imnul:

Castle once, now heap of stones;
Fled are all its graces,
Death-cries, rattles, sighs and groans
Occupy their places.
Ah but liberty disdains
Veins that death must vanquish,
Red-eyed orphans in their chain.

15:45 Start la Jezsuita lépcső – Csónak u.– Színház u. Procesiune la palatul președintelui în Piața „Szent György tér”

16:00 Discurs și rugăciune: noua Constituție poate fi benefică numai dacă garantează dreptul la viață a copiilor nenăscuți. În numele Sfintei Coroane, îi vom cere lui Pál Schmidt, președintele Republicii Ungaria, să își utilizeze funcția politică pentru ca în timpul conducerii sale să se finalizeze era genocidului în Ungaria începută pe 4 iunie 1956 și să schimbe cuvintele din noua Constituție într-un act declarând ”armistițiul” pentru dreptul la viață a copiilor nenăscuți înainte de 1 ianuarie 2012! Le cerem celor care fac legile, ca legea referitor la protejarea copiilor nenăscuți (din anul 1992, Nr. LXXXIX) – care este împotriva dreptului la viață și a binelui comun – să fie ajustată legii naturale fundamentale a Constituției Cerești.

16:30 Cântarea imnului:

With the Magyar take your stand,
Lord, in his vain struggles,
Shield him with your mighty hand
From that sea of troubles.
He whom ill-luck long has cursed
This year grant him pleasure,
He has suffered with the worst
Time beyond all measure!

18:00 – 21:00 Rugăciune, reconciliere și Sfânta Liturghie pentru viață celebrată de către Episcop (Cave-Church care ține de Ordinul Paulin, Square Gellért tér)


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here