Furie împotriva celor nenăscuți !

1442

Noul proiect de lege ‘Consilierea înainte de avort’ contestat în mod suspect

Cu stupoare asistăm astăzi la spectacolul inversării tuturor valorilor, precum în agitaţia creată de mass media faţă de noul proiect de lege pentru consilierea obligatorie femeilor înainte de avort.

În interesul cui sa fie această opoziţie înverşunată care cuprinde deodată toată presa şi televiziunea centrală? Ştim din sondajul de anul trecut că totuși 42% din populaţie consideră avortul ca fiind o crimă și doar 36% îl susțin. Mai ştim că recent s-au aliat 19 oraşe şi 2 sate spontan în organizarea Marşului pentru Viaţă din martie a.c. în ţară. Semn că societatea civilă nu dorește uciderea pruncilor în mod rapid și fără nici o informare a femeii în prealabil, cum susține presa.

Atunci de unde să vină “contestarea extremă” de care vorbesc ziarele? Să fie oare în interesul femeii ca ea să nu fie informată despre procedura, consecinţele şi alternativele avortului? Femeile care au trecut printr-un avort pot da cel mai bun răspuns. Avortul este un eveniment traumatizant în viaţa unei femei şi face parte din topul primelor zece evenimente cu impact traumatizant, conform cu lista alcătuită de psihologii americani. Avortul este ireversibil, fiinţa umană ucisă nu va mai putea fi readusă in viaţă niciodată. De ce să nu beneficieze femeia de informare completă şi să aibe timp să se gândească bine? Cine are interesul să pledeze pentru menținerea femeilor și mai ales a fetelor tinere în ignoranță?

Contrar cu o lege interzicând avortul, care ar fi cu adevărat necesară în România de astăzi, scufundată într-un genocid demografic lent dar sigur, această lege nu ar constrânge pe nimeni în conştiinţă. Experienţa ţărilor occidentale care au introdus legi similare atestă scăderea numărului de avorturi. Deci în pierdere ar ieşi cel mult medicii şi unităţile medicale care ar avea încasări mai reduse.

De unde această revoltă furibundă a mass mediei, care strigă că soluţia sunt anticoncepţionalele şi educaţia sexuală în şcoli – exact ce este mai contraindicat şi produce mai multă promiscuitate sexuală, şi în consecinţă mai multe avorturi, epidemii de boli venerice?  Lucru atestat de statisticile internaţionale care arată negru pe alb ceea ce s-a întâmplat absolut în toate ţările în care s-a introdus cu nemiluita contracepţia. Vedeţi şi exemplul Ugandei şi a Filipinelor, care, respingând introducerea contraceptivelor, prin educaţie la castitate au obţinut o scădere a ratei SIDA.

Este o singură explicaţie: strategia este identică cu cea folosită de Planned Parenthood în lumea întreagă! În iarna 2010  în parlamentul din Paraguay de exemplu erau lansate șapte (!) proiecte de lege îndreptate împotriva vieții și a familiei; Africa de Sud și Zambia au fost injectate de contracepție și avort în momentul când Zimbabwe a avut o trezire și a lansat o puternica campanie de susținere a vieții; toate cele trei țări europene, Polonia, Irlanda și Malta suferă puternice presiuni și persecuții politice din partea UE pentru a renunța de interdicția avortului și la protecția vieții… și lista continuă.

Uşurinţa prin care se mişcă şi se impune această organizaţie  cu tentaculele ei mondiale provine din resursele lor financiare aproape fără limită. Miliarde de dolari merg anual în lume pentru a controla creşterea populaţiei. Doar în România au intrat 35 milioane de dolari în primii 15 ani după Revoluţie, ceea ce explică apariţia cabinetelor de planning familial la tot pasul.

Vă recomandăm
[adrotate group="2"]

După cum se ştie, în România, nici jurnaliştii nici mulţi politicieni nu sunt imuni faţă de corupţie. Propaganda contra-viaţă şi contra-creştină se cumpără.

Oameni de bună credinţă, nu vă lăsaţi derutaţi de agitaţia creată pe marginea unui proiect de lege îndreptăţit şi mai mult decât necesar în ţara noastră. Adevărul este de partea noastră. Avem nevoie urgent de creşterea populaţiei, altfel dezastrul demografic este iminent, după cum atestă demografii şi economiştii. Niciodată vreun progres economic sau cultural nu apare pe fondul unui regres demografic, spune Anselm Zurfluh*. Din contră, este nevoie de o creştere demografică, ca o societate să înflorească prin cultură şi civilizaţie.

Mai crede cineva că este o coincidenţă faptul că reculului demografic de 4 milioane de români în două decenii i s-a alăturat criza economică şi socială? Nu suferim cu toţii de criza învăţământului, a sănătăţii, pensiilor?

Singura soluţie viabilă este întoarcerea la valorile creştine, care ne indică trăirea după legea spirituală, adică în abstinenţă sexuală până la căsătorie şi în fidelitate conjugală după căsătorie: cu un singur bărbat respectiv cu o singură femeie.

Aşadar să nu pierdem din vedere binele pentru poporul nostru, să-i susţinem pe parlamentarii noştri care au înţeles miza şi să nu ne lăsăm influenţaţi de gălăgia produsă de cei fără de Dumnezeu! Să fim uniţi în rugăciune, căci fără ajutorul lui Dumnezeu nu vom birui în această luptă nedreaptă îndreptată împotriva copiilor inocenţi ai lui Dumnezeu.

Cerem ajutorul constant al Bisericii prin rugăciune – implicarea ei va fi hotărâtoare în această cauză!

Gerda Chișărău, Asociația Darul Vieții

*  Studiu “Demographische Probleme der industrialiserten Welt“ de Anselm Zurfluh, publicat în Empfängnisverhütung. Fakten, Hintergründe, Zusammenhänge“ de Roland Süssmuth, edit. Hänssler 2000.


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here