Lansare de carte – Vaccinurile: Prevenție sau boală? O nouă patologie pediatrică

1534

La adunarea generală anuală a Federației Organizațiilor Ortodoxe Pro-vita din România, care a avut loc între 18 și 20 octombrie, a fost lansat volumul „Vaccinurile: Prevenție sau boală? O nouă patologie pediatrică”, de dr. Christa Todea-Gross, medic din Cluj-Napoca și vicepreședinte al Federației. Mai jos puteți găsi prezentarea cărții, care va fi disponibilă pentru cumpărare în câteva zile în librăriile Sophia (dar va putea fi procurată şi prin poştă: Supergraph S.R.L, Str. Ion Minulescu 36, sector 3, Bucureşti, cod 031216; tel.: 021/3206119, fax: 021/3191084, e-mail: [email protected]).

Vaccinurile: Prevenție sau boală? O nouă patologie pediatrică

de dr. Christa Todea-Gross
Editura Christiana, București 2012, 420 pag.
Cu o prefață de prof. univ. dr. Pavel Chirilă

Vă aflați în fața unei cărți care aduce în literatura medicală românească cea mai mare provocare din ultima jumătate de secol.

Vaccinurile sunt bune sau rele?
Au făcut mai mult bine sau mai mult rău?
Au rezolvat într-adevăr marile epidemii sau este un mit lipsit de orice rigoare științifică?
Fabricile care le produc și guvernele care le promovează sunt sincer îngrijorate de bolile popoarelor infectate cu miliardele de doze, sau există un interes economic în promovarea lor?

Cartea autoarei dr. Christa Todea Gross încearcă să răspundă la aceste întrebări pentru toți – părinți, medici și studenți – cei care o citiți.

Literatura medicală și jurnalistica au dovedit în ultimii ani că industria de medicamente este una din cele mai profitabile afaceri din lume. Orice conștiință profesională trebuie să se întrebe dacă un tratament este sau nu prescris abuziv, numai pentru a se obține un profit, și dacă nu cumva reacțiile adverse depășesc beneficiile.

Idei contestatare asupra teoriei vaccinaliste au fost încă de la începutul folosirii vaccinurilor. Pe măsură ce au trecut anii, cercetătorii au acumulat date statistice și istorice importante, care îi ajută acum să judece și să precizeze mai bine fenomenul. Date importante despre inutilitatea vaccinurilor, reacțiile adverse și patologia pediatrică nou creată (boli noi induse) de vaccinuri veți găsi între copertele acestei cărți (ADHD, autism, leucemii, forme rare de cancer etc.)

Dr. Christa Todea Gross este un model de medic care își iubește profesia și bolnavii. Desigur că își asumă la rândul său riscul de a fi contastată de cei care nu respectă axioma profesiei noastre: primum non nocere.

Vă recomandăm
[adrotate group="2"]

SUMAR

  1. Cap. 1 – Sistemul imun sănătos și dezechilibrul provocat de vaccinuri
  2. Cap. 2 – Cum au dispărut epidemiile în lume. Apariția primelor vaccinuri: prevenție sau experiment?
  3. Cap. 3 – Reacții adverse, boli și complicații postvaccinale
  4. Cap. 4 – Vaccinuri vechi și noi. Bolile pe care nu le previn
  5. Cap.  – Ce soluții avem?
  6. Anexă – Cum se poate refuza vaccinarea copiilor

Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here