VIDEO: Cazul Terri Schiavo

2111

În 2005 am fost martori, datorită rețelelor de televiziune, agoniei unui om pe care Mântuitorul l-a numit acum 2000 de ani, generic, „unul dintre neînsemnații frați ai Mei”: căruia i-a fost sete și nu i s-a dat să bea, i-a fost foame și nu i s-a dat să mănânce. Dacă Hristos și-a asumat, de bună voie, în locul nostru, moartea pe cruce după o agonie de 6 ore, Terri Schiavo a murit după o agonie de 13 zile.

Pentru viața tinerei americane Teresa Marie („Terri”) Schiavo, aflată într-o stare vegetativă persistentă, s-a dat o luptă aprigă ce a durat 7 ani, a implicat aspecte legale la toate nivelele justiției americane și a atras o atenție uriașă din partea mass-media precum și implicarea unor politicieni de cel mai înalt rang, inclusiv a președintelui George W. Bush.

O istorie emoționantă a unui om căzut victimă unui sistem inuman și unei „culturi a morții” tot mai pregnantă în America de astăzi. Un documentar realizat de Cristi Țepeș.


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


1 COMENTARIU

  1. Cum a fost facuta publica povestea cu asemenea comentariu? Cum poate spune naratorul ca „singurul parasit de Dumnezeu a fost fiul sau”, simplu necunoscand credinta adevarata, netraind-o, doar recitand. Biblia nu este o carte ce poate fin interpretata in atatea feluri cati oameni o citesc, contine un singur adevar. Pacat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here