Peste 1 milion de francezi au manifestat a doua oară contra „căsătoriei” între persoane de același sex

1980

Imagini uluitoare de la manifestația pentru familie care a avut loc ieri, la Paris. PESTE 1 MILION de oameni, în stradă, în apărarea căsătoriei, contra proiectului de lege „Taubira”, care urmărește să instituie așa-zisa „căsătorie între persoane de același sex” și adopția de copii pentru cuplurile de homosexuali.

Puteți vedea judecători, primari, parlamentari; demonstranții sunt tineri în majoritate. În fotografiile publicate pe website-ul oficial, La Manif(estation) pour tous se observă și mulți musulmani!

Cine cunoaște dimensiunea impresionantă a bulevardelor pariziene înțelege că cifra de 1,4 milioane de participanți, avansată de organizatori, nu poate fi mult exagerată, deși Jandarmeria a estimat numărul la „câteva sute de mii”.

Poporul a vorbit – dar vor asculta politicienii marxiști care conduc Franța azi?

Aceasta este al doilea protest contra „Legii Taubira”, după cel din ianuarie. Organizatorii – asociații laice și tradiționaliste – au anuțat că evaluează posibilitatea unei a treia manifestații similare, în condiții în care proiectul de lege a fost votat de Adunarea Națională (camera inferioară a parlamentului) și urmează să intre la dezbateri în Senat.

Socialiștii președintelui Hollande, autori și susținători principali ai acestei legi, sunt presați astfel să o retragă și să se ocupe de problemele economice tot mai grave cu care se confruntă Franța.

Organizatorii protestelor solicită organizarea unui referendum național privind căsătoria, idee susținută de UMP, principalul partid de opoziție (din care făcea parte și fostul președinte Sarkozy) dar respinsă de socialiști, care pretind că mai mult de jumătate din populație este de acord cu adoptarea legii.

Vă recomandăm
[adrotate group="2"]


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


3 COMENTARII

  1. STOP HOMOSEXUALITATII !!! Trezeste-te brav popor roman si stimat continent Europa , trebuie sa spunem un NU hotarat homosexualitatii , deoarece acesti derbedei tolerati la infinit , se vor urca cu nesimtire si cu bocancii peste capetele nostre cu scopul final sa distruga , institutia cea mai importanta a natiunii-FAMILIA-formata doar dintr-un barbat si o femeie. Ce trece peste aceasta normalitate lasata de Dumnezeu , inseamna pacat, faradelege , perversiune , nesimtire si derapaj de la moralitatea interioara si publica. Dorim Europa populata de familii heterosexuale formata din parinti si copii , ci nu de homosexuali. Trezeste-te brav popor roman si iesi in strada cand valorile morale , spirituale si traditionale sunt puse in pericol. Felicitari pentru cei 1.000.000 de francezi care au iesit in strada la Paris sa apere insitutia de baza a societatii-FAMILIA !!! http://www.crestin.ro , http://www.amecpenet.com , http://www.citestebiblia.com

  2. Felicitari manifestantilor! Dumnezeu sa-i binecuvanteze, sa le asculte glasul si sa miste inimile chiar si cele mai impietrite ale politicienilor care pot concepe o lege care ar afecta atat de grav poporul francez ca si alte natiuni ale Europei si ale lumii.
    Sa luam si noi exemplu si sa fim uniti mereu pentru apararea vietii, a valorilor morale si a casatoriei dintre un barbat si o femeie – adevarata familie.

  3. STOP HOMOSEXUALITATII!! Sa promovam valorile familiei, morala crestina precum si demnitatea umana a fiecarei persoane indiferent de sex. Dezvoltarea unei societati umane este familia bine inchegata in activitati culturale, activitati morale crestine, in activitati socio-profesionale pentru ca unirea intre sot ( barbat ) si sotie ( femeie ) va apara viata pentru perpetuarea speciei umane. Va lupta sa isi apere copii, Dorim familii din parinti si copii. Dezorganizarea sociala a umanitatii creeaza numai dezavantaje societatii noastre pe tera, cum s-a intamplat cu dezorganizarea industriei, a bogatiilor solului si a subsolului romanei prin persoane certate cu morala crestina si cu o nesimtire crasa fata de societatea umana. Doresc o Europa populata numai de familii heterosexuale si in intreaga lume. Treziti-va cetatenii romani pana cand, sa nu fie prea tarziu……….?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here