După homosexuali, și poligamii doresc recunoașterea „căsătoriei” lor

3361

polygamy2-240x207La doar o săptămână după legalizarea „mariajului” homosexual, în Noua Zeelandă și-au făcut apariția grupurile de lobby pentru recunoașterea „căsătoriei în grup”, informează LifeSiteNews.com. Grupul, care poate fi găsit pe Facebook sub titlul „Support legalised Polyamory in NZ”, afirmă că este „susținător al recunoașterii mariajului poliamoros în Noua Zeelandă. Prin acesta înțelegem mariajul sau uniunea între persoane responsabile, adulte, dedicate și non-monogame.”

„Credem că TOATE relațiile devotate de dragoste între adulți, indiferent de număr (ul celor implicați) trebuie să fie respectate și să primească recunoaștere legală”, afirmă lobby-iștii.

Susținătorii familiei tradiționale arată adesea că legalizarea „mariajului gay” va duce inevitabil la acceptarea legală a relațiilor poligame și chiar a celor incestuoase. Aceste argumente sunt adesea respinse de cei care apără căsătoria între persoane de același sex; totuși, o mișcare pentru poligamie și poliamorie este tot mai evidentă, notează sursa citată.


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here