Aniversare – 23 de ani de la fondarea Mişcării pentru Salvarea Vieţii „PRO-VITA” în România

1903

Astăzi, 15 mai, se împlinesc 23 de ani de la ziua în care Ioan Alexandru a fondat prima structură organizată provita în România (Asociația Pro-vita).

Momentul și personalitatea lui Ioan Alexandru vor fi evocate marțea viitoare, în reuniunea Grupului de rugăciune din Parlamentul României, co-fondat de Ioan Alexandru.

Vă invităm să citiți o scurtă rememorare, foarte sumară, aici (pe saitul filialei București a Asociației Pro Vita).

„Se ştie la ora de faţă în această organizaţie mondială cam câţi copii sunt omorâţi în pântecele maicii lor anual, şi acest număr este în jur de 60.000.000; chiar se spunea că nici Hitler, nici Stalin, nici războaiele n-au făcut atâtea ravagii în ce priveşte viaţa, câte face această stare de întuneric care stăpâneşte omenirea. Aşadar este poate problemă cea mai importantă pe plan mondial.

Nu este numai indiferenţa părinţilor şi a celor care acceptă avortul sau neştiinţa unor familii, ci o întreagă politică cu ideologii antiumane şi curente subterane de opinie care de fapt sunt împotriva vieţii şi implicit împotriva lui Dumnezeu. Este o întreagă medicină sinistră, diabolică, care merge a distruge fătul şi a găsi soluţii să stingă viaţa înainte de a veni pe lume.”

Puteți viziona 2 minute relevante dintr-un documentar despre Ioan Alexandru, momente în care vorbește despre avort: https://vimeo.com/28110796

Documentarul complet se numește „Cruce și Înviere” și poate fi vizionat mai jos:

Mormântul lui Ioan Alexandru de la Mănăstirea Nicula
Mormântul lui Ioan Alexandru de la Mănăstirea Nicula

Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here