VIDEO Activist pro-homosexualitate: legalizarea căsătoriilor între persoane de același sex este doar o diversiune. Noi de fapt vrem ca familia să nu mai existe

20508

„Căsătoriile” dintre homosexuali nu urmăresc egalitatea în drepturi, ci distrugerea căsătoriei şi a familiei

Un susţinător al drepturilor homosexualilor ar fi exprimat raţiunile care stau în spatele mult-revendicatei „căsătorii dintre homosexuali”, atunci când, într-o dezbatere publică desfăşurată anul trecut, a menţionat că mişcarea de emancipare a homosexualilor nu urmăreşte atât egalitatea şi înlăturarea discriminării, ci urmăreşte mai degrabă însăşi disoluţia instituţiei familiei.

Masha Gessen, pe numele ei adevărat Maria Alexandrovna Gessen (n. 13 ian. 1967), jurnalistă care activează în Rusia şi SUA precum şi cunoscută susţinătoare a drepturilor minorităţilor sexuale (ea însuşi – sic! – făcând parte din minoritate), de asemenea şi scriitoare cunoscută pentru critica severă la adresa preşedintelui Rusiei, Vladimir Putin, a făcut următoarele declaraţii în luna mai, anul 2012, în timpul unui Festival al Scriitorilor desfăşurat în Australia, la Sidney:

„Căsătoria dintre homosexuali este un lucru cât se poate de simplu şi care nu necesită multă dezbatere, pe atât de normal şi de clar pe cât este distrugerea instituţiei familiei. Familia nu ar trebui să mai existe. Eforturile depuse pentru legalizarea căsătoriei dintre homosexuali sunt de fapt şi de drept o minciună, o diversiune, în legătură cu ceea ce vom face din căsătorie odată ajunşi în acel punct – minţim când spunem că instituţia familiei nu se va schimba. Acesta este un neadevăr.

Familia se va schimba şi trebuie să se schimbe. Părerea mea este că familia nici nu ar trebui să existe. Şi spun acest lucru pentru că nu-mi place să construiesc ficţiuni în viaţa mea. ”

După ce îşi aduce propria sa viaţă şi experienţă în apărarea cauzei pe care o susţine, anume de a denigra şi încerca să înlăture instituţia familiei din cadrul societăţii, Gessen îşi descrie în câteva cuvinte structura complexă a familiei sale, care este alcătuită din trei copii şi cinci părinţi, între care există grade diferite de rudenie. Unul dintre copii a fost adoptat, împreună cu fostul său partener dintr-un orfelinat din Rusia, un al doilea copil, pe care l-a născut, are un tată biologic în Rusia, iar cel de-al treilea este copilul biologic dintre fratele ei şi actuala sa parteneră de viaţă. Aceşti trei copii au cinci adulţi în roluri parentale dar aceştia nu sunt părinţii tuturor copiilor.

„Cei cinci părinţi se împart în grupe de câte trei. Şi într-adevăr, mi-aş dori să trăiesc într-un sistem juridic şi legislativ care este capabil să-şi asume această realitate şi să reflecteze la ea, dar aceasta nu cred că este compatibilă cu instituţia căsătoriei sau cu morala familiei.”

Pe înregistrarea dezbaterii care a avut loc la Festivalul Scriitorilor desfăşurat la Sidney, atunci când Gessen îşi expune în faţa publicului părerea că familia nu ar trebui să mai existe, auditoriul îi aplaudă frenetic spusele.


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


4 COMENTARII

  1. Dua o nebuna de genul acesta nu trebuie sa ne luam, dar sa bagam de seama ca suntem slabi fata de acesti demonizati care inainteaza rapid. Ce fac crestini? se birfesc, se cearta se impartesxc sau se unesc? Ce fac crestini la ora actuala?

  2. cindva Dumnezeu a dat cu foc si pucioasa la o scara mica doua cetati mai mari si trei mai mici.acum urmeaza la o scara larga tot pamintul .Dumnezeu nu se va sfii sa ai dea foc nu mai este mult .cinei sfint sa se sfinteasca.si cine nu vrea e raspunderea lui .Isus va reveni incurind dupa cum se aseaza lucrurile exsact cum este scris in biblie .ce e mai dureros ca sunt multi orbi cu ochi si surzi cu urechi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here