Invitație la „Ziua Părinților de Îngeri” – duminică, 26 mai, ora 17.30

1161

Si in acest an, copilasii plecati prea devreme dintre noi vor avea parte de o zi numai a lor, marcata de Organizatia E.M.M.A. prin Ziua Parintilor de Ingeri, singurul eveniment din Romania si cel mai mare din lume, de acest gen, dedicat memoriei copiilor plecati dintre noi.

Aflat la a sasea editie, evenimentul se va desfasura  simultan in 17 orase din tara si 4 din strainatate (Anglia, Franta si Germania), duminica, 26 mai, incepand cu 17.30.

Părinţii, apropiatii acestora si sustinatorii E.M.M.A. care vor lua parte la eveniment, vor aprinde lumânări în memoria copiilor care nu mai sunt printre noi şi vor înălţa simultan, in toate cele 21 de orase, baloane colorate, ca ritual simbolic de despărţire.

In Bucuresti, evenimentul se desfasoara in Parcul IOR, intrarea dinspre intersectia strazilor Baba Novac si Campia Libertatii.

Aceasta intalnire are o semnificaţie aparte, în mod special pentru părinţii care au pierdut un copil înainte de naştere, momentul înălţării baloanelor simbolizând despărţirea de copilul pe care nu au apucat să-l vadă, să-l ţină în braţe, să-l cunoască. Este un moment emoţionant care alină la gandul că pot face asta, pentru copilul plecat prea curand de lângă ei!

Din proprie experienţă ştiu că niciun om nu trebuie să treacă singur prin aşa ceva şi că o vorbă bună, spusă cu sinceritate, poate face diferenţa majoră între un suflet chinuit şi un om pe cale să accepte încercările vieţii”, a declarat Bianca Brad, fondatoarea Organizatiei E.M.M.A.

Ora de incepere pentru toate evenimentele din tara va fi 17.30.afis site (Mobile)

Vă recomandăm
[adrotate group="2"]

Invitati speciali: copiii din corul Nostalgia, care vor canta in memoria copilasilor a caror amintire o onoram in cadrul acestui eveniment special.

Locatiile de desfasurare a evenimentului, in orasele din Romania sunt:

BUCURESTI – Parcul IOR (intrarea dinspre intersectia strazilor Campia Libertatii cu Baba Novac)
BAIA MARE – in fata Muzeului de Etnografie (langa stadion)
BRASOV – Pracul Central Titulescu
BUZAU – Parcul Crang
CLUJ NAPOCA – Piața Mihai Viteazul
CONSTANTA – Statuia Libertatii din Piata Primariei
DEJ – Parcul mic din Piata Bobalna
FETESTI – Parculetul Central, langa Catedrala Sf. Treime
GALATI – Parcul Mihai Eminescu
IASI – Curtea Bisericii Sf. Stefan din Tomesti
ORADEA – Oraselul Copiilor – Parcul Rogerius
PETROSANI– Parcul Carol Schreter
PITESTI – Parcul Primariei, cu sprijinul Asociatiei „Sprijin pentru viata”
SATU MARE – Piata Libertatii (in fata statuii Vasile Lucaciu)
SIBIU – Parcul Sub Arini (la statuia lui Mihai Eminescu)
TARGU JIU – Piata Prefecturii, la Catedrala
TIMISOARA – Parcul Crucii

Pentru mai multe informaţii puteti scrie pe contact AT organizatiaemma.ro

***

Organizatia E.M.M.A. – Eternul Miracol Materna Alinare este o organizatie neguvernamentala non-profit, neafiliata politic sau religios, a carei activitate se desfasoara pe baza de voluntariat, si care sprijina familiile care trec prin drama pierderii unui copil si, in mod special, pe cele care isi pierd copilul inainte ca acesta sa se nasca, durerea acestora fiind cel mai putin inteleasa.

E.M.M.A. este prima si singura organizatie din Romania care vine in ajutorul acestor mame, acestor familii, dar, pentru o mai buna reusita, E.M.M.A. are nevoie de sprijin de orice fel si din partea oricui doreste si are puterea de a-i sustine demersurile, fie ca e persoana fizica sau juridica. De aceea, sunt bineveniti si toti aceia care nu au pierdut un copil dar care isi doresc sa ajute Parintii de Ingeri.

www.OrganizatiaEmma.ro

17.30.


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here