Franța: Familia tradițională, amenințare la adresa ordinii publice

2674

Pe 1 aprilie, în lunea Paștilor, Franck Talleu, un parizian tată a 6 copii, a fost reținut pe stradă, interogat la poliție și apoi amendat pentru „ținută contrară bunelor moravuri” și „organizarea unei manifestații ludice fără autorizație.”

Care a fost de fapt „crima” lui Talleu? A venit în celebra jardin du Luxembourg, un parc public foarte vizitat, împreună cu familia sa pentru a sărbători Paștele catolic, purtând un tricou imprimat cu imaginea unei familii: mama, tatăl și doi copii. Acesta este logo-ul mișcării civice „Manif pour tous”, care se opune așa-zisei căsătorii între persoane de același sex, proaspăt legiferată de guvernul socialist al președintelui Hollande.

Incidentul a fost departe a de fi unul izolat, cel puțin câteva zeci de astfel de situații de cetățeni amendați sau reținuți fiind relatate în ultimele luni.

Pe jumătate în glumă, pe jumătate serios, omul nostru declara pentru Le Figaro: „Dacă doar desenul unei familii pe un tricou este contrar bunelor moravuri, ce e de făcut cu un cuplu care se plimbă pe stradă de mână cu copiii săi?”.PHOa9a653e0-a06f-11e2-8daa-36d1da3429db-805x453

Văzând starea de demență în care „revoluția culturală” marxistă a reușit să arunce, după doar câteva decenii, societatea occidentală – mai ales în Europa, în SUA lupta nefiind încă încheiată – ne amintim de cuvintele profetice rostite acum un secol de G.K. Chesterton:

„Fires will be kindled to testify that two and two make four. Swords will be drawn to prove that leaves are green in summer. We shall be left defending, not only the incredible virtues and sanities of human life, but something more incredible still, this huge impossible universe which stares us in the face. We shall fight for visible prodigies as if they were invisible. We shall look on the impossible grass and the skies with a strange courage.”

Într-adevăr, afirmarea unui lucru clar ca lumina zilei – că familia înseamnă bărbat și femeie – a devenit un act de curaj în aceste „vremuri ale minciunii universale”, în care propagandiștii omnipotenți și omniprezenți ai devianței profesează din gură „toleranța” și „diversitatea” doar pentru a le reprima, în fapt. Depinde (și) de noi dacă vom permite, prin pasivitate și ignoranță, ca aceștia să fie, de aici înainte, cei care vor stabili normele societale – caz în care civilizația și temeiul său, familia, libertatea și prosperitatea economică, vor deveni, din deziderat, istorie de-a dreptul.


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


5 COMENTARII

 1. Daca o familie se bazeaza pe principiile morale atunci, e greu sa-i abati de la drumul pe care il urmeaza. Iar, unii vad in asta un rau ( pt. ca, nu-i poti implementa ce sa urmeze sau cum ar trebui sa se comporta ) cand el stie ca valorile morale sunt de prisosinta mult mai folositoare ( in timp ce altele, indeamna la destrabalare si necaz).

  Plus ca, e greu sa mai vezi dincolo de adevar ( daca tu adopti un stil de viata inca din scutece)!

 2. Tous les homosexuels ont été élevés, jusqu’à présent, par des parents hétérosexuels.
  On pourrait avoir tout l’espoir que les enfants élevés par des couples homosexuels auront la même liberté du choix.
  Seulement, TOUT LES DEUX TYPE DE COUPLE DEVRONT EVITER DE “SATANISER” DEVANT LEUR ENFANTS L’OPTION DES COUPLES DE L’AUTRE TYPE.
  La haine et l’opprobre ne servent pas une juste cause.
  Un enfant ayant l’option de vivre dans la rue, exploité par un couple hétéro violent en famille, plutôt que dans un couple homosexuel favorablement nourricier, aura plus de chances de devenir hétéro suivant ce que nous appelons la normalité biologique. Laquelle a certainement plus de chances de se perpétuer, que l’homosexualité!
  Tandis que celui élevé par le couple hétéro violent en famille, pourra bien choisir une multitude de déviations, sexuelles ainsi que sociales, seulement par négation de ce qu’il a vécu comme enfant.

 3. Vous transmettez un point intéressant : que l’abus dans l’enfance peut être lié à l’homosexualité dans la vie adulte – cela, nous pouvons être d’accord avec.
  Autre que cela, il est difficile de savoir comment arrêter les gens pour croire que le mariage homosexuel est une erreur peut être défini comme rien d’autre que la haine.
  Et aussi : puisque vous semblez croire que l’homosexualité est déviante, comment croyez-vous qu’un enfant peut être sainement élevé par un couple déviant?
  Pareillement, n’est-ce le type d’opinion que vous véhiculez de «la haine»? Ne risquez-vous pas, peut-être, de vous faire arrêter?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here