Două lesbiene își transformă fiul adoptiv în fată

8607

tammy-4-horizontal-gallery-600x360

După 24heures (Franța)

Un băiat de 11 ani va suferi o intervenție chirurgicală de îndepărtare a penisului, după ce i s-au administrat hormoni feminini de la vârsta de 8 ani. Băiatul, crescut de un cuplu de lesbiene, s-a simțit fetiță dintotdeauna, afirmă cele două „mame”, care îi fac „tratamente” spre binele lui… Asta se întâmplă când „progresul” societății își dă mâna cu consumerismul maladiv pentru a crea cea mai bună dintre lumi.

În viitorul apropiat vom fi eliberați de presiunea homofobă a Mamei natură și vom putea să ne fabricăm copii care să semene cu ce vrem noi. În sfârșit, când știm cât costă un copil, nu e normal ca el să corespundă așteptărilor părinților/consumatorilor?

Din fericire statul California ne-a luat-o „înainte”; ei sunt mai „toleranți” și înțeleg că fiecare trebuie să-și poată trăi viața așa cum dorește. După ce au legalizat căsătoria între persoanele de același sex, acum statul le permite părinților să le facă operații de schimbare de sex copiilor.

Un cuplu de lesbiene îi „face tratament” copilului pentru boala gravă… de a fi băiat. De la vârsta de 8 ani, Thomas Lobel, un băiețel cumpărat/ adoptat de un cuplu de lesbiene și rebotezat Tammy face un tratament hormonal pentru a deveni, în sfârșit, fetiță. Pentru aniversarea de 11 ani cele două suprermame îi vor tăia penisul și îi vor fabrica un vagin. Happy Birthday! Dar să nu fim răi: ele fac asta pentru sănătatea copilului lor, care s-a simțit fetiță dintotdeauna și care riscă să se sinucidă în adolescență dacă nu are organe sexuale feminine.

Ne și imaginăm că un băiat de 8 ani, crescut de două mame lesbiene, are discernământ și suficiente cunoștințe pentru a se hotărî pentru tratamente hormonale și chirurgicale, de care nici un alt copil de vârsta lui nu a auzit.

Pentru a justifica legea nedreaptă a căsătoriei între persoanele de același sex, care au dreptul să adopte copii, progresiștii ne dau lecții și ne spun că mai multe țări au votat deja legea. Ei uită să vorbească de zeci de țări care au respins legea aberantă. Ei uită mai ales de exemplele tragice care arată că, odată depășită bariera societală, nu mai există limite (căsătoria la vârsta de trei ani în Brazilia, băiat de 8 ani îndopat cu hormoni pentru a semăna cu mama și mama…).

Vă recomandăm
[adrotate group="2"]

Dar dacă îndrăzniți să vorbiți de problemele pe care le ridică căsătoria între persoanele de același sex și adoptarea de copii de către cuplurile de homosexuali, ideile voastre vor fi considerate „subversive”, veți fi numiți homofobi și nimeni nu vă va mai lua în serios. […]

Monstruozitățile, situațiile cele mai sordide și sfârșitul civilizației noastre au loc acum.

Trăiască progresul societal, vaginoplastia pentru băieții de 11 ani adoptați de cupluri de lesbiene și partidul socialist pentru legile sale curajoase de abolire a civilizației!


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


25 COMENTARII

 1. E grav. Dumnezeu vede tot. Vede si pacatele noastre. Daca nu ne pocaim ( sa ne intoarcem la Dumnezeu, prin Hristos Isus care a murit pentru pacatele noastre ) cu toti vom pieri la fel. O pedeapsa vesnica, intr-un foc si chin vesnic.

 2. Articolul nu este deloc obiectiv. Nici reportajul CNN, nici articolul de pe Daily Mail nu vorbeste despre o indepartare de penis la varsta de 11 ani a acestui copil. Undeva se pierde informatia si este modificata. Pentru ca o indepartare de penis sa se faca, trebuie avut consimtamantul pacientului, care trebuie sa aiba o varsta legala in acest sens. Sunt legile si statutele prevazute pentru aceste transformari. In copilarie, da, se pot face tratamente hormonale care sunt reversibile, pentru a permite persoanei mai tarziu sa ia decizia. Si nici acestea nu sunt permise, decat daca copilul sufera de tulburare de identitate de gen (DSM-IV), ceea ce este cazul, conform articolului de baza care este in engleza. Acest diagnostic este esential pentru a permite astfel de interventii, fie hormonale, fie chirurgicale. Daca aceste interventii nu sunt facute in baza regulilor in vigoare, atunci da, critic aceasta decizie. Dar in acest caz, lucrurile stau diferit de modul in care acest articol este prezentat: informatie lipsa si modificata.
  Inainte de a fi sarcastici si critici, cred ca e bine sa cunoastem informatiile reale. Sustin promovoarea informatiei, dar si ca aceasta sa fie obiectiva, si sa nu aduca nici ura, si nici vrajmasie intre oameni.

 3. un articol incomplet, care nu mentioneaza niciun fel de surse.. acel copil a fost adoptat la 2 ani, primul lucru pe care l-a spus (la 3 ani, dupa ce a invatat limbajul semnelor pt ca avea o problema de vorbire) a fost „sunt fata” si a continuat sa insiste asta… decizia nu a fost a parintilor, copilul a fost diagnosticat de specialisti cu disforie de gen: „At age seven, after threatening genital mutilation on himself, psychiatrists diagnosed Thomas with gender identity disorder””

 4. @Adevarul daca tot sustii ca trebuie sa ne intoarcem la Dumnezeu (ceea ce nu neg) ar trebui macar sa ii scrii corect numele Domnului 😀

 5. Este acelasi lucru ca si cu religia. Iti botezi copilul conform principiilor tale, ii bagi in cap tot ceea ce crezi tu despre religie, fara ca el sa aibe cel mai mic discernamant.
  Referitor la articol si eu cred ca lipseste ceva. Mi-e greu sa cred ca se poate schimba sexul unui copil de 11 ani asa de usor.

 6. Sunt profund dezamagita de calitatea acestui articol si de faptul ca inca mai este mentinut pe site. Evident, faptul ca informeaza gresit, plecand de la traduceri eronate si interpretari gresite ale limbii engleze si ale videoului original, nu constituie pentru autorii acestuia nicio problema.
  A fost tradus mot-à-mot un articol partinitor, sarcastic si plin de ura, din franceza in romana.
  A fost pierdut total din vedere articolul de baza unde nu este nimic precizat legat de o taiere a penisului la varsta de 11 ani.
  Nu se tine cont de veridicitatea informatiei promovate si, evident, necunoscatorii si mai ales cei care nu sunt informati cu privire la tulburari de ordin psihologic si legislatia referitoare la astfel de decizii, vor lua aceste informatii drept adevaruri. Inainte de a judeca, chestionati si informati-va.
  Din nou, este dezamagitor felul de a promova informatii „crestine” sub o forma falsa si total neinformata.

 7. culmea e că presa ”civilizat”-occidentalo-poponărească, plină de poponari și lesbiene turbate, consideră asta ceva normal! și ei se legitimează cu părerea acoliților lor! adică se dau ”exemplu” ei, pe ei! ei centrează, ei dau cu capul! ȘI VOI LE PERMITEȚI! ….de-aia apare extrema dreaptă! din această cauză are succes politica de extremă dreapta(din păcate) plus opțiunea pro-rusă a majorității electoratului european

 8. As a psychiatrist, Dr. Keith Ablow thinks violently angry reactions to any questioning of transgender identity politics come from a place of fear. “I think we’re deep enough into this issue that people are very loathe to re-examine the implications of doing things like injecting 12-year-olds with massive doses of hormones to stop puberty,” said Ablow.

  “If it turns out that this path was not defensible from a scientific standpoint, then it’s going to have major implications for medicine, for parents who shepherd their children down this path – and for psychiatry, for not being more vigorous in demanding scientific evidence that people can be born into the wrong bodies.”

 9. (m)U.E. - O.N.G.0urilor lui SOROSH finanțate de stat spre a afirma că ”biserica ia de la stat”

  DECI, E ADEVĂRAT, DOUĂ LESBIENE TURBAT-”(i)EMANCIPATE”, AU CONSIDERAT CĂ TREBUIE SĂ FACĂ TRATAMENT PENTRU SCHIMBAREA SEXULUI UNUI MINOR PE CARE ÎN PREALABIL L-AU ”EDUCAT” SĂ CREADĂ CĂ ” A FI BĂIAT” E CEVA ”URÂT” !! … ȘI TOTUȘI, HOMO-IEMANCIPAȚII CARE COMENTEAZĂ AICI SE OFUSCĂ DESPRE NU ȘTIU CE ”ȘTIRE”-”INCORECTĂ” !! vai de mama lor, fie ea și tată 😉 http://www.dailymail.co.uk/news/article-2043345/The-California-boy-11-undergoing-hormone-blocking-treatment.html

 10. MINTE CU NERUȘINARE CINE SPUNE AICI, ÎN COMENTARIU CĂ AR FI ”REVERSIBILE” – ”TRATAMENTELE CARE OPRESC DEZVOLTAREA ASPECTULUI MASCULIN”, CHIAR ÎN PERIOADA DE CREȘTERE, CÂND ELE SE FORMEAZĂ (lățirea umerilor,dezvoltarea musculaturii, etc) ! Nu au cum fi ”reversibile”, din simplul motiv că la o altă vârstă NU se mai pot dezvolta așa. Odată stopate la vârsta la care e propice dezvoltarea lor, ele nu se mai pot dezvolta cu aceeași forță ! ĂSTA E ȘI INTERESUL NESIMȚIRII COMENTARIULUI , PRECUM ȘI INTERESUL ACȚIUNII LESBIENELOR DIN SUBIECTUL ARTICOLULUI !! Care să fie oportunitatea ”tratamentului” inuman, .. care să fie GRABA??

 11. Probleme de traducere sau nu, ideea este ca fie si un tratament hormonal aplicat unui minor in acest sens, mi se pare o monstruozitate. Acest copil nu a avut model patern, la 3 anisori ce voiati sa spuna crescut fiind de doua lesbiene? Asta este dovada ca o astfel de „familie” nu este un mediu sanatos de dezvoltare. Un copil normal la 3 ani nici nu prea stie exact diferentele intre un sex si celalalt. Si reversibilitatea acestor tratamente este discutabila.
  Oamenii nu au cum sa se intoarca la Dumnezeu daca nu cred in existenta Lui dar macar legile omenesti ar trebui sa protejeze minorii de astfel de anomalii. Nu o mai fac, asta unul semnele decadentei umane dintre cele crunte.

 12. Lor de ce nu le ia Barnevernet copiii?
  Doar educatia corecta e gresita pentru ei?
  Oare cat ne mai rabda Dumnezeu? …

 13. Cum este posibil sa vi se para normal ca un copil sa faca tratamente hormonale de la varsta de 8 ani? Conteaza ca este gresit tradus articolul? Ideea asta e, tratament hormonal copil de la varsta de 8 ani. Are habar copilul ala ce se intampla cu el la varsta asta? Mama si mama -tata au dreptul universal de a schimba destinul unui copil? Cine le-a dat dreptul asta?
  Nu vi se pare ca lumea se intoarce cu susul in jos si ca nu mai distingem care sunt drepturile unui adult si care ale unui copil?

  Adultii au dreptul sa faca ce vor in intimitate dar nu au dreptul moral si oricum il denumiti de a schima destinul unui copil. Ati vazut vreun tribunal de copii pina acvum care sa decida ce vor ei? Nu , numai tribunale de adulti care decid ce sa faca un copil, care decid ca pedofilia este o orientare sexuala ca oricare alta , care decid ca un copil poate fi crescut de 2 mame , 2 tati. Intrebati copiii , ei vor asta? A expus cineva vreunui copil caruia i se administreaza tratament hormonal toate optiunile, i a aratat ca poate sa i se intample cand i se schimba sexul? Gandirea lui e pregatita pentru asa ceva?

 14. Au existat si inainte anomalii de sex, persoane cu penis si vagin, dar nu le-a taiat nimeni penisu

 15. Acest articol nu se vrea a fi informativ, ci manipulativ, de propaganda si indoctrinare. Si, la fel ca acest articol, sunt toate articolele de pe pagina. Jurnalismul inseamna obiectivitate; nu e acceptat ca un articol sa insinueze ceva sau sa sustina o anumita parere. Pentru pareri, exista bloguri. M-am facut inteleasa? In plus, sursele informative unde sunt? Orice articol care se vrea a fi stire, trebuie sa faca trimitere catre surse originale. Asa pot sa inventez si eu o poveste si sa o public ca stire pentru a-mi sustine parerea. Si, sa fie clar: nimeni nu schimba sexul nimanui cu forta. Daca e totusi adevarat articolul, acest copil sufera de tulburare de identitate de gen. E o solutie buna schimbarea de sex, daca el isi da acordul. Nu e vorba de religie aici, e vorba de stiinta. Psihologia a evoluat, cunoastem mult mai multe lucruri despre psihicul uman decat in trecut si putem trata tulburari si afectiuni de care nu se stia in trecut. Nu trebuie sa ne plafonam, trebuie sa acceptam noul si sa lasam societatea sa se dezvolte. De exemplu, uite unde au ajuns statele occidentale ca nivel de dezvoltare, in comparatie cu Romania (state care legalizeaza avortul, casatoria gay, consumul de droguri etc. si pe care le blamam ca au uitat de Dumnezeu)…

 16. Daca un copil este lovit de parintele naturale, imediat Protectia Copilului intervine, dar in cazul acestui copil nu s-a sesizat nic o institutie. Stiam de acest caz demult si mai stiu ca specialisti in medicina au spus ca va avea probleme mari copilul din cauza tratamentului hormonal, creierul nu se va dezvola normal si are toate sansele sa nu traiasca prea mult. In plus homosexualii vin lozinci de genul” Nu indoctrinati copiii, lasati-i ac la maturitate sa-si aleaga credinta si stilul de viata”. Dar totusi acestui baietel de ce nu i s-a dat sansa sa aleaga la maturitate daca vrea sa fie baiat sau fetita, mai poate el decide o data ce au decis 2 cretine pentru el?

 17. Teodora, si fiica mea de 3 ani, daca spune ca ea e vulpita Foxy Poxy, ce sa fac, sa-i pun blana, coada si gheare, sa o transform in vulpe? Ati luat-o razna.

 18. Nu am vrut sa fiu aroganta, dar comentariile astea venite din partea unor oameni inculti care nu vad altceva decât Biblia ma fac sa fiu asa. Daca ati fi inteligenți si v-ati documenta despre cazul acesta si nu ati lasa ca un articol stupid si subiectiv sa va influențeze rațiunea, v-ati da seama ca femeile acelea nu au fost nici cretine, nici iresponsabile. Acel copil a suferit de mic (conform CNN si DailyMail) de tulburare de identitate de gen. Parintii lui, dimpotrivă, nu l-au încurajat sa ia decizia de a-si schimba sexul. Copilul acela a fost depresiv pana in momentul cand a inceput sa isi spună „Tammy” si sa poarte haine de fata. Lucrul acesta l-a facut sa isi găsească identitatea. Când a luat decizia ca sa isi schimbe sexul, copilul era deja destul de mare. Parintii i-au spus: Oricând te razgandesti si vrei sa fii din nou Thomas, e ok. Exemplul cu vulpea nu e altceva decât prostie curata. La cazul acestui copil au intervenit medici psihologi si multi alti specialisti, iar legile acelui stat sunt mult prea bine puse la punct. Ma enervează ca oameni prosti care nu stiu despre ce e vorba isi deschid gura si comenteaza, apoi trag concluzii gresite.

 19. @Florin Iaru

  Pentru cineva care mințea la televizor că revizuirea art. 48(1) din Constituție va lăsa familia monoparentală sau cea extinsă fără protecție legală, aveți cam mult tupeu să îi faceți pe alții mincinoși.

 20. @Teodoro,tu ce drac de studii ai de-ți permiți să faci pe toți care au comentat inculți,cititori de biblie…Măcar ai avut curiozitatea să citești o pagină din biblie să vezi „despre ce se vorbește în propoziție” sau ai vorbit ca să nu taci…și să te ia somnul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here