Dictatura minorităților: Un primar francez riscă 5 ani de închisoare pentru că refuză să oficieze „căsătorii” gay

1804

Iată prima consecință a legalizării „căsătoriei” homosexuale în Franța: închisoare pentru cei care se opun. Dacă primarul Jean-Michael Colo va ajunge în închisoare, el va fi primul deținut politic al celei mai tinere dictaturi din lume, dictatura homosexualității.

Pentru a nu se ajunge în astfel de situații, care reprezintă un semnal de alarmă despre ce înseamnă „egalitatea” în viziunea activiștilor homosexuali, în Olanda se dezbate o lege care va face ilegală angajarea funcționarilor publici implicați în oficierea căsătoriilor dacă aceștia se opun „căsătoriei” persoanelor de același sex.

jean-michel-colo-matrimonio-gayPrimarul unui mic oraș din Franța a anunțat că refuză să oficieze o „căsătorie” între doi bărbați care au domiciliul pe teritoriul localității al cărei primar este. Este primul primar care se împotrivește noii legi care atribuie numele și drepturile aferente căsătoriei unor cupluri de același sex.

Jean-Michael Colo, primarul orașului Arcangues, din regiunea de sud a departamentului Pirinei-Atlantic, cu populație majoritar bască, riscă să fie condamnat la închisoare, până la cinci ani, și la plata unei amenzi de 75.000 euro. El a spus că nu se teme de aceste consecințe ale gestului său și că va merge până la capăt.

Jean-Michael Colo a declarat: „Nu dau lecții, încât alți primari să urmeze exemplul meu, dar eu nu voi pune în practică o lege nelegitimă. Cei șapte consilieri sunt total de acord cu mine și au spus că nici ei nu vor lua parte la o astfel de comedie.”

Poziția primarului din Arcangues este doar prima dintr-o serie de astfel de situații care vor apărea în urma noii legi a căsătoriei, care legalizează căsătoriile homosexuale, intrată în vigoare în 28 mai în Franța. Pe lângă sprijinul consilierilor, Colo a primit 1.500 de mesaje de susținere până în prezent.

În luna aprilie, saitul LifeSiteNews a informat cititorii că 15.000 de primari, membrii ai organizației „Primari pentru Copii”, majoritatea din orașe mici, au declarat că refuză să oficieze astfel de „căsătorii”. Un număr de 20.000 de primari au semnat o declarație în care este scris „Mă opun legii care deschide instituția căsătorie și adopția de copii către persoane de același sex”.

Guvernul socialist al președintelui Fracois Hollande, care a promovat legea „căsătoriilor” homosexuale în ciuda unor proteste fără precedent, a milioane de francezi, a făcut public faptul că nu va admite nicio obiecție de conștiință pentru funcționarii publici care nu vor să „căsătorească” persoane de același sex și va lua măsuri de pedepsire a primarului Jean-Michael Colo.

Vă recomandăm
[adrotate group="2"]

„Legea se aplică peste tot și nu este admisă nici cea mai mică încălcare a egalității” a declarat Ministrul de Interne, Manuel Valls, ca răspuns la gestul primarului din Arcangues. „Sper că vom avea parte de câștig acolo (în Arcangues), ca peste tot” a adăugat el.

Cei doi bărbați care doresc să se „căsătorească”, Jean-Michel Martin și Guy Martineau-Espel, au spus că nu doresc să facă apel la justiție, dar că vor face dacă nu li se oficia „căsătoria” în scurtă vreme.

„Primarul are 15 zile la dispoziție să ne comunice că refuză să ne căsătorească și atunci vom apela la Procurorul General al țării” a declarat Jean-Michael într-un interviu pentru ziarul Le Parisian.

Adus de Vremuri vechi și noi după LifeSiteNews


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


7 COMENTARII

 1. Ce vremuri am ajuns!!! Da, intotdeauna au fost homosexuali printre oameni, chiar si Apostolul Pavel mentioneaza despre aceste lucruri, ca sa nu mai spunem despre cunoscuta istorie a Sodomei si Gomorei. Cu toate acestea, astfel de „practici” nu au fost NICIODATA acceptate de catre societate, indiferent care a fost aceea.
  Am ajuns vremurile in care minoritatile reusesc sa rastoarne total regulile morale ale societatii in care locuiesc, iar asta pentru mine este de neconceput…
  Ce ar fi ca si hotii care sunt in inchisori sa ceara legi prin care furtul sa fie legalizat??? Se pot numi minoritari, asa ca pot cere, ca organizatiile de combatere a discriminarii vor lupta si pentru ei. Si daca tot pot cere legi, sa ceara sa nu mai fie discriminati la angajare pe motiv ca ei sunt hoti…pai ce, el nu poate sa lucreze si sa fure in acelasi timp.
  Stiu ca am exagerat, dar eu asa vad lucrurile. Sunt chestii care tin de moralitate (atat furtul cat si homosexualitatea) care nu ar trebui aduse niciodata la statutul de normal.
  Sincer, nu credeam ca francezii se vor reactiona atat de inversunat impotriva legii casatoriilor intre homosexuali…stiam despre ei ca sunt foarte liberali in ceea ce priveste viata sexuala, insa ma bucur foarte mult ca m-am inselat, si am vazut ca totusi societatea in care traim mai are speranta de a-si reveni.

 2. .în halul în care merg lucrurile în direcția asta , în curând sondajele de opinie vor suna așa :
  <> 🙁

  Doamne apără și păzește dar cred că se impune soluția căngii !

 3. p.s.: observ că nu a luat și întrebarea care suna așa :

  sunteți de acord cu legalizarea căsătoriilor între un bărbat și o femeie ?

 4. Cand temeliile se clatina ce mai poate face cel neprihanit? Cand standardele morale crestine sunt aruncate la cos, totul devine posibil. Orice aberatie devine credibila. Titlul este inspirat. Traim nasterea dictaturii europene. Inca mai este acoperita cu masca democratiei, dar cine are ochi de vazut, vede… Deocamdata crestinii conservatori mai sunt aparati de legea minoritatilor religioase… dar in curand cor fi declarati antisociali. Printr-o astfel de lege, aparatul administrativ va fi curatat de crestinii dedicati. Motivul? Ei nu respecta legea si ordinea… deci sunt periculosi… Felicitari echipei care administreaza site-ul inclusiv pentru declaratie privind politica commenturilor…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here