VIDEO Sexul are un preț

1405

Fondatoare a organizatiei Enlighten Communications, Pam Stenzel calatoreste in toata lumea si vorbeste tinerilor despre problemele legate de sexualitate si importanta abstinentei. In abordarea ei, Pam porneste de la propria experienta de viata: nascuta in urma unui viol atunci cand mama sa avea 17 ani, ea a fost data spre adoptie, la cinci luni de la nastere.

La un moment dat, Pam s-a confruntat cu fraza Nu mi-a spus nimeni!. Dupa cativa ani in care a oferit consiliere tinerelor aflate in pragul unei sarcini, ea a realizat ca multe din ele nu stiau riscurile pe care le presupune activitatea sexuala, si ca nimeni nu le-a spus vreodata de consecintele alegerilor lor. Din acest motiv, a inceput sa calatoreasca, sa sustina conferinte si sa ofere sfaturi tinerilor.

Atunci cand sustine un discurs, Pam abordeaza, cu candoare, umor si intelegere, probleme dificile ale vietii de astazi, cum ar fi contraceptia sau bolile cu transmitere sexuala. Ea pune in evidenta valoarea omului, a fiecarei persoane, barbat si femeie, create dupa chipul si asemanarea Lui Dumnezeu, si respectul pe care-l datoreaza unul fata de celalalt.

In activitatea sa, Pam sustine seminarii cu parintii si educatorii despre problemele legate de sexul la adolescenti si despre cat de importanta este formarea caracterului in cresterea unui copil.


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


Provita Media promovează valorile pro-vita în România: protejarea și respectarea copilului nenăscut, respectarea demnității umane de la concepția naturală până la moartea naturală. Reprezentanții Asociației își propun să contribuie la formarea unei viziuni corecte asupra problemelor ce țin de familie, de educația morală creștină și, în special, asupra celor legate de protejarea copilului nenăscut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here