VIDEO. Sinele și identitatea omului zilelor noastre. Conferință cu dr. Virgiliu Gheorghe

1801

De ce copiii nu mai știu răspunsul la întrebarea „cine sunt eu”?
Care sunt lucrurile care mă definesc?
Cum mă influențeaza televiziunea, internetul și publicitatea?
Cum sunt influențați băieții de jocurile video? Dar fetele, de revistele glossy?
Unde se termină valorile mele și unde încep cele promovate de industria mass-media?

Răspunsuri puteți afla în această înregistrare a conferinței susținute de Virgiliu Gheorghe, biofizician, doctor în bioetică al Universităţii Aristotel din Tesalonic și autorul cărților „Revrăjirea lumii sau de ce nu mai vrem sa ne desprindem de televizor”, „Știinta și războiul sfârșitului lumii. Fața nevăzută a televiziunii”, „Efectele televiziunii asupra minții umane” și „Pornografia, maladia secolului XXI”.


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


1 COMENTARIU

 1. Acest material video, a fost unul dintre cele mai bune pe care le-am vazut, care demasca raul din societate si sursa multor boli psihice cu care se confrunta oamenii zilelor noastre.
  Sunt fericita ca INCA mai avem oameni inteligenti si vobesc din spatele unei culturi vaste. Acestia sunt oamenii dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu, capabili sa deosebeasca binele de rau si care pot sa iubeasca suficient de mult si pe ceilalti oameni, incat sa STRIGE cum pot mai bine, in asa fel incat raul sa nu triumfe peste intreaga umanitate.
  Multumesc acestor oameni si ii incurajez sa continuie ce au inceput cu o si mai mare implicare.
  Multumesc domnului Virgiliu Gheorghe pentru materialul pe care l-a pregatit si sustinit la aceasta conferinta! Multumesc si celor care au investit ca acest mesaj sa ajunga la urechile multor oameni! Mai presus de orice multumesc lui DUMNEZEU, ca inca ne iubeste si fara sa ne forteze totusi se implica in vietiile noastre si ne avertizeaza pana nu este prea tarziu.
  Cu tot respectul
  Luci M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here