Un influent activist homosexual vrea ca avortul să devină obligatoriu

1653

DanSavageAbortionMandatory-250px-240x230Femeile ar trebui fortate sa isi avorteze copiii in urmatorii 30 de ani, ca masura a controlului populatiei, considera activistul homosexual Dan Savage.

Savage, al carui program “anti-agresiune” a fost promovat intens de Presedintele Obama, a facut aceasta afirmatie in timpul unui panel din cadrul Festivalului Ideilor Periculoase.

Lisa Malouf, un membru din audienta, a incheiat programul intreband: “care din asa-zisele idei periculoase credeti ca va avea cel mai mare potential sa schimbe lumea in mai bine daca ar fi implementata”?

Dupa un moment de gandire, Savage a raspuns: “Controlul populatiei. Sunt prea multi oameni pe planeta.” “Stii, sunt pro-alegere, cred ca femeia ar trebui sa aiba dreptul de a-si controla corpurile”, a adaugat el. “Uneori, in cele mai intunecate momente ale mele, sunt anti-alegere. Cred ca avortul ar trebui sa fie obligatoriu pentru 30 de ani”.

Audienta a raspuns cu aplauze indelungi la sugestia ca femeile sa-si piarda controlul asupra fertilitatii.

Savage nu a spus cati la cati copii ar avea voie, daca ar avea voie vreunul, femeile. Regimul cel mai restrictiv din lume in aceasta privinta, China, a introdus legea copilului unic in 1979, lege ce ar fi “prevenit” 400 milioane nasteri, conform People’s Daily. Acest numar include aproximativ 336 milioane avorturi, majoritatea fortate.

Desi Savage nu a retractat, inregistrarea video arata clar ca vorbea serios.

“Privind retrospectiv, Savage ar putea insista ca era doar o gluma, dar nu e niciun zambet pe fata lui si punctul de vedere pare a fi facut intr-un mod serios”, a scris Tim Stanley de la London Telegraph. El a adaugat ca, pentru ca Savage a vorbit despre “avort, el va fi aparat, probabil, de radicalii pro-alegere (pro-avort – n.n.). Dar el spune, de fapt, ca femeile ar trebui sa fie fortate sa-si avorteze copii astfel incat sa nu mai fie asa multi oameni prin preajma care sa-l deranjeze pe Savage.”

Vă recomandăm
[adrotate group="2"]

Afirmatia lui Savage despre avort a fost a doua in cadrul progamului de o ora al ABC. La un moment dat a spus unui alt participant la panel, Peter Hitchens, fratele crestin pro-viata al raposatului (militant ateu – n.n.) Christopher Hitchens, “a forta femeile sa nasca impotriva vointei lor dauneaza femeilor”.

Hitchens a raspuns provocarii lui Malouf afirmand ca “cea mai periculoasa idee din istoria si filosofia umanitatii ramane credinta ca Iisus Hristos este Fiul lui Dumnezeu si a inviat din morti. Si aceasta este cea mai periculoasa idee pe care o vei intalni vreodata.”

Dumnezeirea lui Hristos este, de asemenea, periculoasa, “pentru ca schimba intreg comportamentul uman si toate responsabilitatile noastre”, a spus Hitchens. “Face ca universul, dintr-un haos lipsit de sens, sa se descopere ca un loc proiectat (gandit) in care exista dreptate si nadejde si, astfel, toti avem datoria de a descoperi natura acelei dreptati si sa lucram catre acea nadejde”.

“Ne schimba”, a spus el. “Si daca Il respingem ne schimba.” […]

Savage nu este singura figura influenta cu legaturi la Casa Alba care sustine avortul obligatoriu ca o politica nationala demna de a fi luata in calcul.Consilierul pe probleme de stiinta din administratia Obama John Holdren a scris in cartea sa din 1978, Ecoscience, ca “legile de control al populatiei, chiar si cele ce ar include avortul obligatoriu, ar putea fi sustine sub actuala constitutie daca criza populatiei devine indeajuns de severa pentru a pune in pericol societatea.”

Traducere de razbointrucuvant dupa LifeSiteNews.com


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here