De ce mass-media publică imagini cu copiii uciși în Siria, dar nu și cu copiii avortați?

2581
dead_syrian_children-620x358Când a fost ultima dată când ați văzut fotografii cu copii morți în mass-media?

Pentru mine, în această dimineață. Am citit un articol și am văzut imaginile oribile din Siria. În timp ce faptele nu sunt lămurite, ceea ce este evident este faptul că mult prea mulți copii au fost uciși fără milă – aproape sigur de un gaz toxic. Cu un minut înainte, ei dormeau în paturile lor calde, plini de viață. În clipa următoare, erau morți, nimic altceva… morţi.

În Marea Britanie, cotidianul Daily Mail a explicat decizia sa de a publica fotografiile explicite cu copiii morți astfel:

„Deși aceste imagini cu copii morți sunt explicite, tulburătoare și, fără îndoială, cele mai îngrozitoare care au apărut până acum din zona de conflict, MailOnline a luat decizia să le publice cu scopul de a sensibiliza oamenii cu privire la situația semenilor lor nevinovați care se află într-un război care nu prezintă niciun semn de încheiere.”

O emisiune de pe CNN include imaginile crude ale copiilor morți în Siria. În ea apare un om, livid la vederea masacrului din acest război civil care pare să nu se încheie:

„Un bărbat în spatele lor, nebun de furie, strigă: «Nu ne mai mințiți! Nu mai mințiţi! Ce s-a întâmplat cu toți acești copii? Unde este acest regim… care ne ucide?»”

NBC, de asemenea, a prezentat o imagine cu un om legănând un copil mort, precum și un video care arată copii nevinovați care luptă pentru viața lor. Într-adevăr, mass-media acoperă bine încălcarea dezastruoasă a drepturilor omului în Siria. Ele arată clar ce se întâmplă atunci când dreptul fundamental la viață este ignorat și călcat în picioare.

Și atunci de ce există un eșec total al mass-mediei în a arăta ce este avortul cu adevărat? Avortul este la fel de real ca și morțile din conflictul sirian. Este tragic, oribil, și reprezintă o încălcare zilnică a drepturilor fundamentale ale omului aici, în Statele Unite ale Americii, precum și în întreaga lume.

Fotografiile cu copii care au suferit avorturi sunt imagini „grafice, deranjante”. Dar și ele, la rândul lor, ar putea folosi la „a sensibiliza oamenii cu privire la situația semenilor lor nevinovați care se află într-un război care nu prezintă niciun semn de încheiere.”

Vă recomandăm
[adrotate group="2"]

Deși Daily Mail a relatat excelent procesul „doctorului” avorționist Kermit Gosnell, a ezitat să arate în mod constant fotografii adevărate de la crimele lui Gosnell. De ce nu au apărut, în fluxul de articole despre acest proces, fotografiile prezentate cu copiii ale căror gâturi au fost tăiate? Acestea ar fi atenționat despre multe din realitățile dure ale industriei avortului. Dacă Marea Britanie este „capitala avorturilor din Europa”, unde sunt fotografiile care arată ceea ce este în mod real avortul?

Și, pentru cei care au probleme cu termenii folosiți, avortul este într-adevăr un război împotriva copiilor nenăscuți. Cum altfel poate fi descris masacrul a 1,2 milioane de copii în fiecare an (numai în SUA)? În cazul în care peste 3.000 de copii nevinovați ar fost uciși în orice alt mod în fiecare zi în America, mass-media s-ar implica să pună capăt războiului împotriva copiilor.

De aceea trebuie să facem apel la mass-media să spună adevărul și să arate adevărul cu privire la avort. Planned Parenthood – și restul industriei avortului – este un „regim care ne ucide”, copil cu copil. Copii nevinovați luptă pentru viața lor unică, zilnic, în pântecele mamelor lor. Mass-media trebuie să fie vocea celor tăcuți, a celor asupriți, oprimați. Ea trebuie să vorbească pentru cei care nu pot spune poveștile lor lumii.

O fotografie reală a unei victime a unui avort prin dilatare și evacuare
O fotografie reală a unei victime a unui avort prin dilatare și evacuare

Fiecare american ar fi trebuit să fie expus – zi de zi – la realitatea dură care este avortul. Și noi trebuie să apelăm la mass-media pentru a face acest lucru. Este timpul să spunem – și să arătăm – adevărul despre avort.

Notă: Puteți citi o descriere exactă a unui avort D & E (dilatare și evacuare) aici, de la un doctor care a efectuat mai multe avorturi.

Avorturile prin dilatare și evacuare sunt frecvent utilizate în al doilea trimestru de sarcină (după 16 săptămâni).

Traducere și adaptare după LifeSiteNews


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here