Raportul Estrela va fi supus din nou votului în Parlamentul European. Acționați acum pentru a-l opri!

8165

Dacă vrei să știi cine este un om, dă-i o funcție de conducere (Robert Brasillach)

APEL CĂTRE PĂRINȚII RESPONSABILI

Raportul privind „Sănătatea și drepturile sexuale și reproductive” al eurodeputatei Edite Estrela, cunoscut și ca Raportul Estrela, urmează să fie supus votului în plenul Parlamentului European mâine.

Acest document, despre care am mai scris aici, este unul din cele mai radicale produse ale lobby-ului secular-avortist din PE. Ia din drepturile și obligațiile părinților și le dă Statului și Uniunii Europene, a cărei ideologie cvasi-oficială este anti-familie. Vom fi afectați cu toții.

Deși nu are nicio putere de obligativitate asupra statelor membre, fiind o simplă recomandare, adoptarea lui ar fi un semnal extrem de prost întrucât rezoluțiile PE reprezintă poziția comună a Uniunii Europene în anumite domenii.

În acest caz, o astfel de poziție nu ar trebui să existe, deoarece domeniul căruia i se adresează este de competența exclusivă a statelor membre, conform principiului subsidiarității!

Raportul Estrela solicită statelor membre UE:

 • liberalizarea totală a avortului, prin relaxarea legislației restrictive (acolo unde aceasta mai există) și eliminarea procedurilor administrative de temporizare (consiliere, timp de așteptare). Accesul la avort să se facă imediat și fără obstacole;
 • avortul și contracepția, precum și operațiile de schimbare de sex, trebuie asigurate din bani publici;
 • organizațiile private care promovează „sănătatea sexuală și reproductivă” trebuie finanțate din bani publici;
 • „reglementarea” (adică restricționarea) obiecției de conștiință, folosită de medici pentru a refuza practicarea avortului;
 • permiterea avortului și a serviciilor conexe în clinicile și spitalele administrate de culte religioase;
 • legalizarea reproducerii asistate pentru lesbiene;
 • obligativitatea educației sexuale începând cu ciclul primar;
 • avort și contracepție gratuite pentru adolescenți, fără știrea și acordul părinților;
 • educarea „într-o viziune pozitivă” asupra homosexualității.

Dragi părinți, vă îndemnăm pe toți să scrieți fiecăruia din cei 33 de eurodeputați români, separat – adică fiecăruia in parte – o scrisoare prin care să solicitați respingerea Raportului Estrela. Aveți mai jos adresele de poștă electronică ale deputaților și un model de srisoare din care vă puteți inspira. La subiect, mentionați: Recomandare de vot – Vă rugăm, respingeți Raportul Estrela!

Vă recomandăm
[adrotate group="2"]

Deși nefastă, această ocazie se poate dovedi folositoare. În perspectiva alegerilor europarlamentare din mai 2014, votul de mâine va fi un test revelator asupra intențiilor și valorilor reale ale eurodeputaților noștri. Noi vom monitoriza activitatea lor la vot și vă vom comunica. Cu Dumnezeu înainte!

1483037_399066216891514_1343342426_n

Pagina FB contra Raportului Estrela – click to join

MODEL DE SCRISOARE

[box] Stimată doamna deputat/Stimate domnule deputat,

Mâine, 10 decembrie 2013, va fi votat din nou Raportul Edite Estrela privind „Sănătatea și drepturile sexuale și reproductive”.

Prezentul raport nu prezintă practic nicio schimbare față de încercarea anterioară de rezoluție. Rezoluția Estrela este extrem de periculoasă. Ea intenționează să transforme avortul și controlul populației în prioritate politică de dezvoltare internațională, după 2015.

Această rezoluție ar ajuta lobby-ului pro-avort să obțină și mai mulți bani de la contribuabilii din Uniunea Europeană (UE).

Rezoluția Estrela arată că UE nu respectă statele membre și legislația națională și încalcă suveranitate și subsidiaritatea. Raportul Estrela susține că avortul este o preocupare legată de „drepturile omului”, deși nici o lege națională sau internațională nu declară avortul ca drept al omului. Acest raport folosește mitul avortului ilegal, solicită respingerea și anularea tuturor legilor naționale în favoarea vieții din UE și la nivel mondial. Raportul Estrela atacă, de asemenea, obiecția de conștiință a întregului personal medical și atacă spitalele înființate de confesiuni religioase.

Mai rău, Parlamentul European vizează copiii și adolescenții! Raportul cere ca minorii să acționeze în calitate de propagandiști ai educației sexuale în țările UE și în țările candidate. Tații și mamele sunt descalificați și reduși la statutul de „alte părți interesate”, nemafiind recunoscuți ca primii responsabili pentru propriii copii.

Apelurile Parlamentului European pentru educația sexuală obligatorie, începând cu copiii de școală primară, țintesc să transforme educația sexuală într-o preocupare pentru drepturile omului, dictează implementarea agendei „minorităților sexuale” în școlile publice, susține că statele trebuie să furnizeze servicii de avort adolescenților în școli, care să fie accesibile fără consimțământul părinților sau al tutorilor. Prin urmare, Raportul Estrela nu respectă familia!

Aceasta este a doua încercare a unor grupări radicale din Parlamentul European de a-și depăși competențele și de a încălca principiul subsidiarității. Avortul și educația sunt de competența statelor membre, deci Parlamentul European nu are dreptul de a decide cu privire la aceste chestiuni.

Vă rugăm, respingeți Raportul Estrela și votați în favoarea celor două propuneri alternative de rezoluție!

Cu stimă,[/box]

Doamne deputat :
Domni deputați:

Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


1 COMENTARIU

 1. Avem nevoie de o voce clara si ferma, de un om incoruptibil si de un strajer al familiei si valorilor crestine. Peter Costea are nevoie de sustinerea noastra pentru a da voce valorilor crestine nu din interes personal ci din pasiune si credinta ! Sustineti-l!!!

  http://costea-parlamentuleuropean.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here