Revoluția sexuală continuă cu legalizarea pedofiliei

18923

Același argument care a făcut ca legalizarea căsătoriei între persoanele de același sex să devină posibilă și acceptată, în unele state, este folosit acum pentru a legitima relațiile sexuale dintre adulți și copii.

În lumea academică se aud tot mai multe voci care susțin că a fi atras sexual de un copil reprezintă o orientare sexuală înnăscută și nu un comportament sexual învățat. Dacă există o orientare sexuală a oamenilor și ea este înnăscută, ea trebuie acceptată ca normă și nu trebuie stigmatizată – spune lobby-ul LGBT, pentru a legitima un nou termen politic corect: minor atractted persons (persoane atrase de minori), folosit deja în locul cuvântului pedofil.

Unul dintre „sexologii” care încearcă să legitimeze pedofilia prin teoriile sale este James Cantor, doctor în psihologie, cadru universitar și clinician în cadrul programului de sănătate mintală (Law and Mental Health Programme) de la Centrul pentru Adicții și Sănătate Mintală din Toronto (Canada). Cantor afirmă că pedofilii au o anumită „setare a creierului” (brain wiring) și că 1-5% bărbați sunt predispuși să fie atrași în primul rând de copii.

Vezi și: VIDEO Educația sexuală și pedofilia: interviu cu dr. Judith Reisman

Într-un articol pe marginea studiilor lui Cantor, publicat în dec. 2013 în New York Times, jurnalista Laura Kane observă că „pedofilia a fost mult timp considerată o tulburare psihologică declanșată de o traumă din copilărie”. Totuși, mulți experți consideră acum că pedofilia este o „condiție biologică înrădăcinată care nu se schimbă, că este o orientare sexuală, iar această descoperire se datorează studiilor derulate timp de zece ani de dr. James Cantor”.

Toamna trecută, Asociația Psihologilor Americani (APA) a produs indignare când a publicat o ediție DSM (clasificarea medicală a bolilor mintale) în care pedofilia era numită orientare sexuală. Ulterior, APA a dat o erată care revenea parțial asupra publicării inițiale.

Într-un interviu la canalul TVO Cantor a afirmat că pedofilia nu este o tulburare psihologică sau ceva care „să aibă legătură cu educația” și că este o tulburare biologică de parcă „ceva din creierul pedofilului ar fi altfel decât în creierul celor non-pedofili”. Nimeni nu alege să fie atras de copii și nimeni nu alege să fie atras de adulți, a continuat Cantor; „fie ești setat pentru așa ceva (wired), fie nu”. El a mai afirmat că nu toți adulții atrași de copii sunt agresori.

Cantor a mai spus că ”vom putea comunica mai ușor cu asemenea oameni [pedofili] când le vom spune că știm că nu ei au ales să fie așa, că știm că nu au avut cum să aleagă de cine să fie atrași și că cel mai bun lucru pe care îl putem face pentru a-i trata este să știm să le gestionăm interesul sexual”. „Nimeni nu a inventat o terapie care să schimbe interesul sexual al cuiva”. După Cantor majoritatea pedofililor sunt bărbați, din care aproape o treime preferă băieții, o treime fetițele, iar ceilalți – ambele sexe.

A trece în domeniul lucrurilor normale patologia sexuală a fost strategia lui Alfred Kinsey, alt universitar demonic, după cum demonstrează Dr. Judith Reismann în cartea sa, Sexual Sabotage. Ea afirmă că

Vă recomandăm
[adrotate group="2"]

„legile americane nu mai pornesc de la morala iudeo-creștină, ci de la ′morala imorală′ a lui Kinsey: o lume în care domină adulterul, depravarea, avortul, dependența de pornografie, masturbarea, impotența, sado-masochismul, comportamentul bisexual, homosexual, exhibiționist și voyeuristic și abuzul sexual asupra copiilor”.

„Studiile” lui Kinsey au influențat major ce li se predă copiilor la orele de educație sexuală în școlile publice americane.

Citește și: Alfred Kinsey, părintele „educației sexuale”, pervers și infractor sexual

James Cantor nu este singurul profesor universitar ce scornește „argumente” științifice pentru a legitima aberații. La conferința din 2011 a B4U-ACT, organizație ce se pronunță pentru legalizarea pedofiliei, s-a ajuns la concluzia că stigmatizarea persoanelor atrase de minori va înceta atunci când pedofilia va fi eliminată din clasificarea tulburărilor mintale (DSM), așa cum s-a procedat cu homosexualitatea în 1973. Invitații de onoare care au susținut acest punct de vedere au fost universitarii de la Johns Hopkins.


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


16 COMENTARII

 1. Sunt ABSOLUT SIGUR că James Cantor însuşi nu este pedofil… El este de sute de ori mai rău decât un pedofil, fiind un deschizător de drumuri, „găsindu-şi plăcerea” sau oferind justificare „patologică” păcătoşeniei (Rom. 1:32b). Peste piatra de temelie a „normalităţii” şi a „legitimităţii” se vor construi alte scârboşenii: legalizare, discriminarea, atacarea şi persecutarea (chiar condamnarea) celor care nu acceptă „noua moralitate”…
  Iată, vai de cei care numesc răul „bine” şi binele „rău” (Is. 5:20a)…

 2. Pedofilia nu este orientare sexuala, este o anomalie psihica !
  O lume nebuna in varful careia ajung asa-zisii specialisti doctoranzi clinicieni cu anomalii psihice si care devin factori de decizie legislativa. Pedofilia nu poate fi numita orientare sexuala ci o anomalie sexuala! Nici animalele nu fac sex cu puii ! numai la oameni intalnesti asa ceva insa aceste anomalii apar pe fondul unor vechi evenimente de natura psiho-somatica ce pot fi corectate la fel ca si lesianismul si homosexualismul.
  Desi sustin ca Viata trebuie aparata, uneori ajung la concluzia ca ”merele stricate” trebuiesc scoase in afara societatii, pentru a nu raspandi ”epidemia”; iata deci cum merele stricate ajung in puterea de a deveni factori de decizie in societate.
  Pe Terra disciplina o ia razna in cel mai degradant mod si asta se intampla pentru ca oamenii sunt virusati cu Frica, frica de a se opune unor reglemetari ce au efecte grave asupra vietii si psihicului celorlate fiinte. Pedofilia este o tulburare psihica atata timp cat un adult este atras sexual de o fiinta care nu este inca matura dpdv sexual, asta denota anomalii in discernamantul celui care are asemenea dorinte in afara Naturii.
  Cum pot sa gandesca asa acei clinicieni doctoranzi? Ma intreb in ce conditii si-au luat doctoratul acesti deviati psihici si cum au ajuns in astfel de posturi ? Acesti oameni trebuiesc inchisi la ospiciu , nu sa ajunga in functii de decizie.
  Uneori imi spun ca poate o Apocalipsa ar fi necesara decat specia umana sa continue sa se degradeze , sa degenereze in asa directii.

 3. @soare
  Corrrect!
  DIn pacate asa se vorbea si despre homo si lesbiene in anii 70-80 dupa care prin mass media deservita si controlata total nu numai ca au fost recunoscuti ca fiind o alta normalitate dar sunt si indreptatiti sa se comporte in aceasta maniera sexuala, deoarece asa sunt ei „nascuti”

  Ce te face sa crezi ca in cel mai scurt timp nu vor ajunge in exact aceeasi postura protejata prin legile votate DE NOI, atentie! prin reprezentantii nostrii in parlamentul local si cel European? Raspunsul este nimic! SI mai ales avind in vedere ca Olanda deja are partidul pedofiliar!

  Fereasca Dumnezeu!

 4. Tind sa cred ca este o boala. Cei in cauza au aceasta atractie bolnava. Chiar si fete sau femei pot sa aiba aceasta problema, nu doar barbatii. Cauza acestei boli este datorata evenimentelor mai putin placute din copilarie si alte cauza mai putin cunoscute, evenimentelor traumatizante in care minorului/ minora au fost supusi unor fapte oribile, rele tratamente in care copilaria lor le-a fost furata. ACESTI AGRESORI SE TEM SA-SI IMPARTASEASCA PROBLEMA ACEASTA UNUI SPECIALIST. Ca toate aceste fapte sa inceteze trebuie creat un program in care ei sa fie ajutati sa scape de aceasta orientare sexuala neadecvata.

 5. Așa ! Deci se va legaliza pedofilia. Copiii nu vor mai avea nici nevinovăție nici copilărie !

  Pe urmă va fi „coming out” cu zoofilia. Și oamenii își vor scoate la braț, pe bulevarde, partenerii sexuali de care au fost privați prin atâta amar de nedreptățiri, de către tirania moralității majoritare, care i-a exploatat de mii de ani încoace, înainte de a li se recunoaște drepturile înnăscute…

  Oamenii eliberați vor ieși, ca lucifer, braț la braț cu porci, boi, țapi și cu alte dobitoace, interspecific fornicatoare până atunci, doar în secretul grajdurilor. Ne vom elibera de cearceafurile prea curate ale iatacurilor prin reavănul bălegar al cotețelor.

  Iar într-o etapă ulterioară se va descoperi prin avansurile „științei despre sex” că unele comportamente cum ar fi uciderea partenerilor sexuali sunt înnăscute, deci constituie și ele, nu-i așa, un „drept”.

  Abia atunci „liberarea” va fi totală ! Societatea umană va prospera în amor și omor liber, în devălmășie și resbel, animism tehnologic și liberalizarea oricărei „alegeri” sau a oricărui „stil” de „viață”.

  „Cultura” aceasta va prospera până la dispariția oricărei idei de „umanitate”… A self fulfilling prophecy din autoritatea magiștrilor discursului „corect”, comunismul acela originar, acela care asimilează neamurile cu vitele.

  Rădăcinile „intelectuale” ale acestor avansuri ale științei se află în Talmud, culegerea de tratate care încearcă înlocuirea cuvântului Domnului scris în Tora cu o seamă de superstiții babiloniene, ca idolatria lui Moloh, a lui Șeitan (satan, soth, lucifer), a Baalilor și a Astorteelor…

  Acolo e scris explicit că o relație sexuală cu un minor sub nu mai știu câți ani nu e un păcat deoarece un minor este ca o muscă…

  Marele medic român Nicolae Paulescu a preferat să rostească Adevărul decât să primească premiul Nobel, deși a descoperit insulina, aceasta pentru că a scris cartea despre spital ca instituție creștină și despre kahal ca instrument de aservire națională.

  The Brave New World of the Free is nothing else than the Coward Old Barn of Superstition.

 6. va respect parerile si sunt deacord cu dv.dar daca veti studia istoria adevarata care se refefera si la moravurile unor perioade mai mult sau mai putin indepartate ,veti vedea ca practicile sexuale amintite mai sus erau normale.mai mult in anumite parti ale lumii sunt socotite si astazi normale.noi suntem educati intr-un anumit mod,dar valorile noastre morale nu sunt un etalon pentru toate populatiile lumii.si daca vreti sa va dumiriti mai bine si daca nu aveti acces la lucrari istorice mai amanuntite puteti lua Vechiul Testament si sa il cititi cu atentie.dupa aceea o sa imi dati dreptate.

 7. @Ovidiu

  Unde in lume este pedofilia acceptata astazi?!

  Tocmai ca am citit Noul Testament si de acolo rezulta ca in cel putin doua cazuri (Sodoma/Gomora si Hazor) Domnul a pedepsit cetatile si locuitorii lor pentru imoralitate…

 8. @Ovidiu
  incercati cu bună ştiinţă să acreditaţi o eroare gravă de gândire: spuneţi că acele practici „erau normale” în loc de a spune că „erau CONSIDERATE normale”. Este aberatia tipic postmoderna de a confunda intentionat realitatea ontologică cu concluziile unor studii antropologice. Faptul că o anume „practică” era considerată normală intr-o anumită societate, cum ar fi exterminarea evreilor in societatea nazistă, n-o face să fie cu adevărat normală în mod absolut. Relativizarea adevărului şi a normalităţii este o strategie devenită clasică a postmodernismului. Nu spuneţi nimic nou şi nici nu aveti argumente, simpla afirmaţie nu poate tine loc de demonstratie. Nu e normal ceea ce spun eu sau tu ca e normal, ci ceea ce e conform cu legil firii umane.

 9. Si o completare, daca mi se permite: tocmai pentru ca legea urbei era discordanta cu legile firii, chiar si in acele societati, in care pedofilia nu era criminalizata, multe persoane, inclusiv mari intelectuali ai vremii, erau reticente fata de aceste practici, pentru ca vedeau efectele lor dezastruoase asupra vicimelor.

  De exemplu Plutarh, in primul tratat cunoscut privind educarea copiilor (Despre educarea copiilor), declara special ca „nu recomanda” astfel de practici. Astfel, desi constrans de faptul ca nu se putea impune moral intr-o societate amorala si imorala, el tragea un semnal de alarma.

  Este un adevar de necontestat ca orice societate care permite dominatia absoluta si brutala asupra celui mai mic si neajutorat dintre membrii sai nu merita sa reziste si nici nu poate rezista.

  Faptele din Vechiul Testament nu reprezinta o colectie de comportamente morale, dimpotriva, omul din VT este reprezentat drept complet salbaticit si tributar „dreptului celui mai puternic”, de aceea Dumnezeu intervine la un moment dat si ii da lui Moise Legea *Sa* divina, dupa care permanent ii educa pe iudei, „cu batul” si/sau prin vocea profetilor, sa se intoarca la aceasta Lege atunci cand ajungeau in pacate prea mari.

  Si chiar si Legea aceasta se transforma odata cu venirea lui Hristos, care ia asupra Lui toate pacatele noastre. Nu stiu daca a observat cineva, dar acum nu mai lapidam pe nimeni si nu mai sacrificam miei si vitei.

  Pe mine ma ingrozeste pur si simplu cum, dupa atatea secole de crestinism, omenirea parca trage sa se intoarca inapoi la salbaticie, si il mai baga si pe Dumnezeu in discutie ca girant pentru toate grozaviile.

  Devine din ce in ce mai clar ca epoca narcisismului este o epoca a oamenilor „posedati”, nu neaparat de diavolul insusi, dar in mod sigur de mandria si egoismul si prostia lui.

  Este absolut necesar sa reparam rana sufleteasca a comunismului si sa transmitem mesajul corect despre ceea ce inseamna crestinismul, inclusiv prin comportamentul fiecaruia si prin cultivarea smereniei in fiecare, pentru ca altfel riscam sa ne pierdem din toate punctele de vedere: si ca societate, si ca persoane individuale.

 10. aici nu vorbim despre moralitate, ci despre influența practicilor sexuale timpurii asupra dezvoltării psihice a copiilor. Nu am întâlnit nici un caz în care un matur, care a avut practici sexuale în copilărie, să spună că este cel mai minunat lucru din viața lui și să fie sănătos psihic și integru. Ce ține de James M. Cantor eu am citit mai multe articole și el nu spune ceea ce este relatat mai sus. În plus la toate nu am găsit nici o confirmare că dr. Cantor susține legalizarea pedofiliei.
  P.S.: în orice articol trebuie să fie indicate sursele și/sau linkurile

 11. Ei pot legaliza pedofilia, dar degeaba. In primul rand, e clar ca pedofilia e o anomalie. Orientare sexuala inseamna sa iti placa fetele sau baietii. Din cate stiu eu, copiii sunt ori fete, ori baieti. In al doilea rand, nu exista copii care sa fie de acord cu o relatie de genul, ar fi speriati si i-ar da in judecata pe pedofili. In cazul legalizarii, pedofilii ar fi mai siguri ca ei pot viola copii si sunt destul de convinsa ca nu vor legaliza violul.

 12. Eu sunt PENTRU legalizarea pedofiliei, bazat pe ideea ca e un comportament innascut si ar trebui acceptat, insa cu 2 conditii:

  1. ca sa fie cu acordul ambelor parti
  2. pentru ca minorul sa aiba dreptul legal de a consimti, trebuie sa aiba cel putin 18 ani impliniti (sau varsta legala, in functie de tara).

  Daca ambele conditii sunt indeplinite, nu vad nici o problema, abuz, sau incalcare de drepturi.

 13. Andy tu esti un bolnav!..in caz ca nu stiai, vroiam doar sa iti spun,sau sa iti reamintesc..Cum sa legalizezi pedofilia meseriasule?..Lasa tu drepturile..ca un copilas habar nu are ce i se intampla desteptule!..toti astia care sustineti chestia cu pedofilia, sunteti niste psihopati nenorociti, care nu aveti dreptul de a locui intre oameni..Puteti invata chiar si de la animale care sunt lucrurile naturale lasate de Dumnezeu!!!….

 14. Ce este mizeria asta de articol cum poate cineva sa redacteze si sa faca public asa ceva si cum poate cineva sa se gandeasca sa legalizeze asa ceva?Pe internet circula o stire despre o fetita un copil de 8 ani care a fost data in casatorie unui barbat de 40 de ani iar fetita,COPILUL a murit in noaptea nuntii din cauza actului sexual.Sper sa nu ma mai intalnesc cu asemenea ,,stire”.Bine gandit despre permisul de port arma sper ca fiecare sa aiba asa ceva sa fie un al doilea buletin pentru ca lumea devine din ce in ce mai nebuna.

 15. Daca se va legaliza vreodata pedofilia eu o sa ma fac vanator si criminal de pedofili!! Bine inteles ca in situatia asta eu as ajunge la puscarie… in schimb pedofilul, om normal si legal…ar trai bine merci

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here