Un candidat pro-viață din partea României pentru Parlamentul Europei

1476

banner-peterEuropa este din ce în ce mai zdruncinată de legi și hotărâri ce încalcă în mod flagrant drepturile familiei, libertatea religioasă și dreptul la viață. Cei care se declară creștini sau apără familia și drepturile copiilor sunt obiectul unei represiuni crescânde și îngrijorătoare din partea statelor, în timp ce mișcări violente, precum „Femen”, își înmulțesc agresiunile împotriva valorilor creștine și contra lăcașurilor de cult, într-o totală impunitate.

Familiile României și familiile Europei au nevoie ca libertățile lor să fie respectate.

Articol 16 din Declarația Universală a Drepturilor Omului spune că: ”Familia constituie elementul natural și fundamental al societății și are dreptul la ocrotire din partea societății și a statului”.

Pe acest articol din Declarația Universală a Drepturilor Omului își construiește campania electoral dl. Peter Costea, candidat independent pentru Parlamentul European.

Candidatul, citim pe site-ul domniei sale, va avea o agendă electorală pro-viață, centrată pe familie și bunăstarea acesteia, iar obiectivele propuse sunt: crearea unui cadru valoric și legislativ care să fie favorabil familiei naturale, constituită dintr-un bărbat și o femeie; crearea unui mediu economic favorabil familiilor, inclusiv crearea de locuri de muncă; promovarea și respectarea drepturilor familiei: drepturile copiilor, respectarea drepturilor parentale; promovarea unei culturi pro-viață: recunoașterea și ocrotirea dreptului la viață a oricărei ființe umane, respectarea demnității fiecărei ființe umane, de la concepție până la moarte, indiferent de stadiile ei de dezvoltare sau de formele ei de manifestare; garantarea libertății de conștiință și a libertății religioase. Sperăm ca pe viitor să fie cât mai mulți parlamentari care vor lupta pentru apărarea vieții, a familiei și a valorilor creștine în Parlamentul European. (e-communio.ro)


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here