2 februarie 2014 – Francezii și europenii se mobilizează pentru familie

1513

manifNoua manifestație a organizației La Manif Pour Tous:

Toți la Paris – duminică, 2 februarie!

Familiile se mobilizează împotriva familifobiei!

manif

Proiectul de lege «Familia», conceperea copiilor fără implicarea unui tată (procrearea asistată medical pentru cupluri formate din femei), mame surogat, răspândirea ideologiei genului în școli, reducerea concediului parental, fiscalitatea acționând împotriva familiei (desființarea impozitării conjugale – mai avantajoasă decât impozitarea individuală, scăderea coeficientului familial…): a venit vremea să punem capăt tuturor acestor proiecte LGBT (Lesbiene, Gay, Bisexuali, Transsexuali) și anti-familie pe care le pregătește guvernul în fuleul legii Taubira (căsătorie și adopție pentru cupluri formate din persoane de același sex), a cărei abrogare (fără posibilitatea acțiunii retroactive) este cerută de organizația La Manif Pour Tous.

După manifestațiile naționale din 2013 (13 ianuarie, 24 martie și 26 mai), La Manif Pour Tous îi invită pe toți cetățenii să revină la Paris duminică, 2 februarie 2014, pentru a apăra familia, care astăzi este atacată. «Ne-am luat angajamentul să nu cedăm sub nicio formă. Ne ținem de cuvânt, ieșind în stradă pe 2 februarie», subliniază Albéric Dumont, student și Coordonator General al organizației La Manif Pour Tous. «Simpatizanții noștri așteaptă cu nerăbdare această manifestație. Echipele locale se află în acest moment în plină organizare a logisticii, trenuri speciale și sute de autocare fiind disponibile pentru a permite unui număr cât mai mare de cetățeni să fie prezenți și să apere familiile și copiii», a adăugat Dumont.

Înmulțirea atacurilor împotriva familiei slăbește și mai mult coeziunea națională. De aceea a sosit vremea să tragem semnalul de alarmă. «În pericol de a fi în stradă, însă deja în stradă! Este nevoie urgentă de mobilizare», ne atenționează Camel Bechikh, purtătorul de cuvânt al organizației La Manif Pour Tous și al asociației Fils de France (Fiii Franței), implicat de luni de zile în activitatea de teren, în cartiere. De aceea, La Manif Pour Tous îi cheamă pe toți cetățenii să reacționeze în masă, cu determinare și într-o manieră pașnică, în concordanță cu toate manifestațiile sale precedente.

Iar această nouă zi de mobilizare nu va fi numai națională, ci va depăși granițele. «Toate aceste proiecte LGBT și anti-familie au prins contur în Franța, însă și la nivelul Uniunii Europene. În consecință, pentru a construi o opoziție eficientă, trebuie să acționăm în acord cu celelalte state membre. De aceea, manifestațiile vor fi organizate simultan și în alte capitale europene: Bruxelles, Madrid, acum și Roma…și alte țări ne vor urma», declară cu bucurie doamna Ludovine de la Rochère, Președinte al organizației La Manif Pour Tous.

Aceste manifestații vor avea loc cu două zile înainte de votul Parlamentului European în ceea ce privește platforma LGBT (Lesbiene, Gays, Bisexuali și Transsexuali), care prezintă viitoarele revendicări (raportul Lunacek) ale acestui grup de presiune ultraminoritar. «Am demonstrat, odată cu respingerea de către Parlamentul European a Raportului Estrela, că putem câștiga. Vom învinge!» a adăugat doamna Ludovine de la Rochère.

Este prea mult! Ajunge! Mobilizare generală împotriva proiectelor LGBT și anti-familie. Fiecare voce contează în lupta pentru apărarea familiei! Informații pe www.lamanifpourtous.fr

Vă recomandăm
[adrotate group="2"]

Ne găsiți aici:

www.lamanifpourtous.fr
https://twitter.com/LaManifPourTous
https://www.facebook.com/LaManifPourTous

(ȘtiripentruViață.ro)


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here