PROMO: Candidați pro-vita pentru Parlamentul European

2081

banner-peter-iulianParlamentul European este locul în care astăzi se decide viitorul popoarelor europene. Fie că ne place, fie că nu, acolo se iau decizii care ne afectează zi de zi, pe noi și familiile noastre. Însă, până acum, majoritatea reprezentanţilor noştri au acționat și votat, în cele mai multe cazuri, aşa cum li s-a dictat din culise, mai curând împotriva intereselor familiei, a suveranităţii naţionale, a educaţiei şi sănătăţii poporului român (vezi cazurile rapoartelor Lunacek, Estrela, Zuber).

Pentru prima dată în România, la 25 mai 2014 avem posibilitatea de a alege nu unul, ci doi creștini, care să ne protejeze interesele și valorile – în primul rând familia naturală și viața celor mai vulnerabili dintre noi, copiii nenăscuți. Să mergem la vot și să trimitem în Parlamentul European oameni care să reprezinte voinţa noastră și nu a cercurilor de lobby ideologic sau economic.

Cei doi pe care vi-i recomandăm sunt candidați independenți. Netributari obligațiilor și ierarhiei de partid, cu un trecut nepătat și de aceea neșantajabili; oameni care, deși nu au făcut până acum politică, avem convingerea că pot face politica lui Dumnezeu la Bruxelles și Strasbourg. Oricare dinte aceștia doi va reprezenta România și pe români cu cinste: Iulian CAPSALI și Peter COSTEA. Studiați „oferta” lor mai jos.

[tabs slidertype=”top tabs”] [tabcontainer] [tabtext]Iulian Capsali[/tabtext] [tabtext]Peter Costea[/tabtext] [/tabcontainer] [tabcontent] [tab]

ic1Iulian Capsali, candidat independent

Website de campanie. www.iuliancapsali.ro

Slogan. Candidatul familiei românești

Semn electoral. Apasă aici

Poziția pe buletinul de vot:

Vă recomandăm
[adrotate group="2"]

Prezentare. Iulian Capsali este unul dintre românii care s-au implicat cu toată energia în viaţa cetăţii româneşti începând cu decembrie 1989 şi până astăzi.

Tatăl a nouă copii crescuţi cu multă jertfă, în spiritul credinței creștinești ortodoxe și cu deschidere spre valorile educației prin școală, Iulian Capsali are conştiința acută că trebuie să lupte pentru viitorul copiilor săi şi al tuturor copiilor din România. În ce Românie vor trăi aceştia? O Românie în care credinţa şi identitatea sunt batjocorite sau într-o Românie firească, o Românie aşa cum o voiau şi așa cum era cea pe care o iubeau înaintaşii noştri?

Viitorul românilor este din ce in ce mai nesigur în propria lor ţară. Ne creştem copiii, îi educăm, dar ne gândim cu durere că mâine vor trebui să plece în lumea largă pentru a o lua de la zero, pentru că ţara lor nu le-a putut oferi nimic. Având în vedere toate acestea, 22 de asociaţii reprezentante ale familiei şi societăţii civile româneşti l-au îndemnat şi delegat pe Iulian Capsali să reprezinte drepturile şi interesele familiei din România în Parlamentul European şi, totodată, în mediul public românesc.

Agenda. Respectarea dreptului părinţilor de a-şi educa copiii potrivit propriei lor tradiţii şi credinţe, lucru precizat de Constituţia României, dar nespecificat în Codul civil românesc şi în legile europene. Asigurarea unui context economic social, cultural, educaţional şi legislativ care să protejeze familia. Promovarea de legi care vor asigura copiilor noştri posibilitatea de a trăi într-o ţară suverană, în care ocrotirea mediului natural şi educaţional, sănătatea şi viaţa să fie asigurate ca drepturi fundamentale ale cetăţenilor.

[/tab] [tab]

roll_up_varianta_2_1732ce4Petre (Peter) Costea, candidat independent

Website de campanie. www.costea-parlamentuleuropean.ro

Slogan. Speranță prin valori, o șansă pentru România

Semn electoral. Apasă aici.

Poziția pe buletinul de vot: 21

Prezentare. Petre Costea are 56 de ani. Este născut în jud. Bihor, dar locuiește din 1978 în SUA. Deținător a două diplome doctorale (drept și diplomație). Începând cu 1991 este avocat în Baroul Texas și practică avocatura în Houston, capitala mondială a energiei. A fost cadru didactic universitar în SUA (universitățile St. Mary’s și Houston, Texas) și Africa de Sud (Universitatea Witwatersrand, Johannesburg). În anul 2006 dl. Costea a fost unul din coordonatorii primei inițiative civice de revizuire a Constituției României. S-au colectat atunci 650.000 de semnături pentru a consacra în legea fundamentală familia ca fiind întemeiată pe căsătoria între un bărbat și o femeie. În septembrie 2007, nucleul proiectului de inițiativă de revizuire s-a constituit în asociația „Alianța Familiilor din România”, iar dl. Costea a fost ales președinte al acesteia. Este pasionat de sport; în decembrie 2012, a escaladat muntele Kilimanjaro. Este creștin de confesiune evanghelică.

Agenda. Dl. Costea are o agendă electorală centrată pe familie și bunăstarea acesteia, iar obiectivele propuse sunt în conformitate cu Articolul 16 din Declarația Universală a Drepturilor Omului, care afirmă că „Familia constituie elementul natural și fundamental al societății și are dreptul la ocrotire din partea societății și a statului”.

Temele majore pe care și le-a fixat pentru mandatul său sunt promovarea unei culturi pro-viață, pro-familie, a unui mediu economic favorabil micilor întreprinzători, stimularea creării de locuri de muncă și reafirmarea rolului pe care România trebuie să și-l asume, ca națiune preponderent creștină, în spațiul european. Mai multe detalii la www.costea-parlamentuleuropean.ro

[/tab] [/tabcontent] [/tabs]

Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


2 COMENTARII

  1. Ati uitat de partidul Noua Republica, care e singurul partid care isi asuma deschis in doctrina sa valorile crestine(ortodoxe chiar).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here