Reprezentanţii societăţii civile creştine şi candidatul independent Iulian Capsali au semnat Memorandumul pentru Familie

1963

10258760_624039274350390_2749399934253774334_n„Am scăpat de otomani, dar am devenit vasali față de corectitudinea politică!”

Sâmbătă, 10 mai, a fost semnat la București Memorandumul pentru Familie, un document-program prin care 26 de asociații și organizații non-guvernamentale creștine îl mandatează pe Iulian Capsali să apere interesele familiei tradiționale și identitatea spirituală a României, în Parlamentul European.

Documentul conține zece principii fundamentale printre care Promovarea Familiei naturale, Respectarea dreptului la viață și a demnității umane, Libertatea de gândire, de conștiință și religie și Dreptul la un mediu curat.

„Nu putem privi nepăsători cum în numele corectitudinii politice și al nediscriminării sunt distruse valorile firești ale familiei naturale. Inițiative legislative europene precum raportul Lunacek, Estrela sau Zuber, votate de mulți dintre politicienii români ce ne-au reprezentat în Parlamentul European de la Bruxelles, pot afecta în viitorul apropiat mediul în care vor crește copiii noștri, sistemul nostru educațional, politica adopțiilor, drepturile părinților sau libertatea noastră de gândire și de conștiință. Suntem determinați să acționăm pentru restabilirea echilibrului firesc, pentru apărarea și promovarea familiei naturale și implicit pentru recâștigarea valorilor și a identității spirituale creștinești ce definesc Europa și implicit pe noi, cetățenii ei”, se arată în document.

„Azi sărbătorim Independența României. Sunt copleșit de încărcătura istorică a zilei, iar acest moment, al semnării Memorandumului pentru Familie, este deopotrivă unul istoric, pentru că își propune să scape România de un alt fel de vasalitate, aceea față de corectitudinea politică. Pentru că am scăpat de otomani, dar am dat de corectitudinea politică, un pericol care erodează, încetul cu încetul, ființa celor 566 de milioane de creștini din Europa, agresați continuu în numele acestei ideologii” a spus Iulian Capsali.

În continuare, Iulian Capsali a lansat o invitație către toți reprezentanții societății civile din România, de a se alătura acestei inițiative. Documentul a fost semnat de 26 de asociații și organizații, printre care filiala din București a Asociației „PRO-VITA – pentru Născuți și Nenăscuți”, Asociația Basarabii, Asociaţia Părinţilor pentru o Educaţie Sănătoasă, Fundația Sfinții Martiri Brâncoveni și Asociația Familia Ortodoxă.

Pentru mai multe informații:

Iulian Capsali, candidat independent la alegerile europarlamentare din 2014, a strâns peste 123000 de semnături pentru susținerea candidaturii și se află la poziția 20 pe buletinul de vot. Iulian Capsali este creștin-ortodox, tată a nouă copii și președintele Alianței pentru Demnitate Națională.

Vă recomandăm
[adrotate group="2"]


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here