„Campionii” ideologiei homosexuale în Parlamentul European: liberalii, socialiștii, verzii și extrema stângă

O statistică interesantă a voturilor pe documentele care promovează „drepturile LGBT” în Parlamentul European găsim la lgbt-ep.eu:
LGBTvotes

Așadar, Socialiștii (S&D), Liberalii (ALDE) fac front comun cu Verzii (Greens/EFA) și extrema stângă (GUE/NGL), într-o veselie trans-partinică și trans-doctrinară exprimată prin procente între 97% și 100% (!) de voturi favorabile „drepturilor LGBT”. Mai exact, favorabile rezoluțiilor, rapoartelor și proiectelor de acte normative care au vizat, în legislatura ce stă să se încheie, promovarea agresivă a homosexualității și a ideologiei de gen, ambele livrate unui public apatic sub eticheta „drepturilor”: „drepturile minorităților sexuale”, respectiv „egalitatea de gen”. (a se vedea mai jos documentul comparativ Estrela – Lunacek – Zuber)

Indiferent cât s-ar vinde ca „partid de dreapta”, Popularii (EPP) cedează și ei vizibil în fața presiunii enorme a lobby-ului homosexual, mai mult de jumătate comportându-se ca atare și la voturile finale.

Doar Euroscepticii (EFD) și Conservatorii (ECR) rămân reticenți și majoritar favorabili definiției conservatoare a relațiilor sociale și de cuplu.

Concluzie: votând la 25 mai partidele, „mari” sau „mici”, de toate culorile, formele și sloganurile (cu excepția Noua Republică, unicul partid românesc care recunoaște definiția naturală a familiei), contribuiți de fapt la sporirea unui front ideologic unic, agresiv anti-creștin și anti-familie, căruia Europa de Vest i-a sucombat în totalitate.

Să îi fie țărâna ușoară!

Proiectele de rezoluții ale Parlamentului European „ESTRELA” – „LUNACEK” – „ZUBER”. REZUMATE (pdf aici)

Cele 3 documente sunt înrudite și definitorii pentru activitatea lobby-ului radical de stânga (LGBT, feminist, pro-avort) în Parlamentul European în legislatura 2009-2014. Faptul că 2 din cele 3 au fost respinse, iar cel de-al treilea a fost adoptat la limită se datorează mobilizării fără precedente a societății civile conservatoare din țările UE, sătulă de derapajele politicienilor.

1. RAPORTUL ESTRELA (dec. 2013)

Raport referitor la sănătatea sexuală și a reproducerii și drepturile aferente, raportor Edite Estrela (Grupul Socialist – Portugalia); solicită statelor membre UE:

Vă recomandăm
[adrotate group="2"]
 • liberalizarea totală a avortului, prin relaxarea legislației restrictive (acolo unde aceasta mai există) și eliminarea procedurilor administrative de temporizare (consiliere, timp de așteptare). Accesul la avort să se facă imediat și fără obstacole;
 • avortul și contracepția, precum și operațiile de schimbare de sex, trebuie asigurate din bani publici;
 • organizațiile private care promovează „sănătatea sexuală și reproductivă” trebuie finanțate din bani publici;
 • „reglementarea” (adică restricționarea) obiecției de conștiință, folosită de medici pentru a refuza practicarea avortului;
 • permiterea avortului și a serviciilor conexe în clinicile și spitalele administrate de culte religioase;
 • legalizarea reproducerii asistate pentru lesbiene;
 • obligativitatea educației sexuale începând cu ciclul primar;
 • avort și contracepție gratuite pentru adolescenți, fără știrea și acordul părinților;
 • educarea „într-o viziune pozitivă” asupra homosexualității.

Rezultat vot: RESPINS 334 contra, 327 pentru, 35 abțineri.

Cum au votat românii:

 • Pentru: Norica Nicolai, Ovidiu Silaghi, Renate Weber (PNL); Victor Boştinaru, Corina Crețu, Minodora Cliveti, Viorica Dăncilă, Ioan Enciu, Ioan Mircea Pașcu, Dan Claudiu Tănăsescu (PSD); Adrian Severin (neafiliat).
 • Contra: Elena Antonescu, Sebastian Bodu, Elena Băsescu, Petru Luhan, Monica Macovei, Marian Jean Marinescu, Iosif Matula, Rareş Niculescu, Cristian Preda, Teodor Stolojan, Traian Ungureanu (PDL); Csaba Sógor, Laslo Tokés, Gyula Winkler (UDMR).
 • Abțineri: Vadim Tudor (PRM); Sabin Cutaş (PC); Adriana Ţicău (PSD).
 • Non-vot sau absenți: Cătălin Ivan, Daciana Sârbu (PSD); Eduard Hellvig, Adina Vălean (PNL); Dan Dumitru Zamfirescu (PRM).

2. RAPORTUL LUNACEK (feb. 2014)

„Foaia de parcurs a UE împotriva homofobiei și discriminării pe motiv de orientare sexuală și identitate de gen”, raportor Ulrike Lunacek(„Verzii” / intergrupul LGBT)

 • Solicită Comisiei Europene și statelor membre ale Uniunii Europene să recunoască uniunile și căsătoriile homosexuale încheiate în alte țări (eludarea legislațiilor naționale);
 • Solicită statelor membre UE să înregistreze și investigheze așa-numitele „crime motivate de ură” la adresa homosexualilor și să adopte legislație penală contra incitării la ură pe baza orientării sexuale și identității de gen. Acest tip de legislație, acolo unde ea există, servește exclusiv pentru suprimarea exprimării opoziției publice față de stilul de viață homosexual și față de agenda homosexuală și are prea puțin de-a face cu „ura”. Totodată, pretinde ca persoanele LGBT să nu fie în nici un fel restricționate în exprimarea publică și de adunare. Așadar, Raportorul practică un dublu standard și transformă „minoritățile sexuale” în grupuri privilegiate în fața legii prin „discriminarea pozitivă”, absolut nejustificată, a unui grup construit artificial;
 • Continuă instituționalizarea unui curent de gândire ideologic, contrazis de realitate și de legile naturii: „teoria genurilor” pretinde că între bărbat și femeie nu există nicio diferență, că rolurile sociale tradiționale sunt construcții artificiale, stereotipale și că pe acest criteriu ar trebui interzisă orice formă de „discriminare de gen”. Pilon central al revoluției sexuale, „teoria genurilor”, a deconstruit fundamentele morale ale civilizației europene, valorile și instituțiile civilizației noastre și a deschis calea spre „căsătoria între persoane de același sex”. Binomului multimilenar pe care s-a întemeia societatea, Bărbat-Femeie, această teorie îi opune o pleiadă de identități șanjabile și confuze, în perpetuă mișcare (LGBTQIA…). Conform promotorilor săi, Feminitatea și Masculinitatea ca identități solide și cadru de manifestare a relațiilor sociale ar trebui suprimate.
 • Solicită CE să continue monitorizarea actuală a problemelor legate de orientarea sexuală și identitatea de gen în țările candidate la aderarea la UE. Aceasta este o tentativă de a forța îndeplinirea obiectivelor agendei homosexuale ca o condiție pentru aderarea la Uniune.

Rezultat vot: ADOPTAT– 394 pentru, 176 împotrivă, 72 de abțineri.

Cum au votat românii:

 • Pentru: Hellvig, Nicolai, Weber, Silaghi, Vălean (PNL); Severin (neafiliat).
 • Contra: Antonescu, Bodu, Marinescu, Niculescu, Preda, Stolojan, Luhan (PDL); Matula, Sogor, Winkler (UDMR); Vadim Tudor (PRM).
 • Abținere: Băsescu.
 • Absenți sau non-vot: Cliveti, Crețu, Sârbu, Țicău, Boștinaru, Cutaș, Enciu, Ivan, Pașcu, Tănăsescu (PSD); Tokeș; Zamfirescu (PRM).

3. RAPORTUL ZUBER (mar. 2014)

Raportul Cristina Zuber referitor la egalitatea dintre femei și bărbați în Uniunea Europeană reia temele din Estrela și Lunacek. Aceste teme sunt promovate de lobby-ul gay și se referă la: finanțarea avorturilor și a contraceptivelor din bani publici, avortul ca „drept” a femeii, teoria genului predată obligatoriu în școli și fără a fi necesar acordul părinților (o realitate în Franța din 2013), introducerea cotei de gen pentru angajatori (publici și privați), familia cu o compoziție „diversă” etc.

Raportul este de sorginte comunistă (Cristina Zuber este membră a Partidului Comunist Portughez) și are accente radicale:

 • reduce femeia la un obiect care se manifestă în funcție de „cota de gen” și de politici publice;
 • aduce atingere libertății individuale și încalcă principiul fundamental al egalității de șanse, bazată pe competențe, talent și meritele pe care le are o persoană, bărbat sau femeie;
 • susține că responsabilitatea pe care o (mai) au părinții în educarea copiilor lor reprezintă un obstacol pentru ca aceștia să se realizeze în societate;
 • ca și alte rapoarte, și acesta promovează ingineria socială în UE.

Rezultat vot: RESPINS – 289 pentru, 298 contra.

Cum au votat românii:

 • Pentru: N. Nicolai, O. Silaghi, A. Vălean, R. Weber (PNL – ALDE); V. Boștinaru, M. Cliveti, V. Dăncilă, I. Enciu, C. Ivan, I. Pașcu, C. Tănăsescu, A. Țicău (PSD – S&D); S. Cutaș (PC – S&D); C. Preda (PDL – PPE).
 • Contra: Vadim Tudor, Zamfirescu (PRM – neafiliați); E. Băsescu, S. Bodu, P. Luhan, M. Macovei, M.J. Marinescu, R. Niculescu, T. Stolojan (PDL – PPE); I. Winkler, C. Sogor, I. Matula (UDMR – PPE); L. Tokes.
 • Abțineri: O.E. Antonescu (PDL – PPE).
 • Absenți sau nu au votat: C. Crețu, D. Sârbu (PSD); E. Hellvig (PNL); A. Severin (neafiliat); T. Ungureanu (PDL).

 


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here