…și câștigătorii sunt…

1729

În dorința de a furniza cetățenilor români cât mai mult sprijin în luarea unei decizii optime privind votul din 25 mai la alegerile pentru Parlamentul European, am făcut o analiză a comportamentului europarlamentarilor români în legislatura 2009-2014 din punctul de vedere al protejării și promovării valorilor firești ale familiei și vieții.

Aprecierea vizează EXCLUSIV două aspecte: votul conștient pro-valori, adică în cunoștință de cauză și nu doar „pe linia grupului” (deseori grupurile parlamentare se comportă ca un monolit) și atitudinea față de activitățile din legislatură (prezență, prezență la vot, comunicare cu societatea civilă).

…și câștigătorii noștri sunt, ex-aequo (la egalitate):

Sebastian BODU (PD-L, Partidul Popular European). Actualmente la PNȚ-CD.

sebastian-bodu

Marian Jean MARINESCU (PD-L, vicepreședinte Partidul Popular European). Un om așezat, cumpătat, matur în gândire.

marian-jean-marinescu-

Sogor CSABA (UDMR, Partidul Popular European). Un plus pentru participarea sa an de an la Micul Dejun cu Rugăciune de la Parlamentul European.

Vă recomandăm
[adrotate group="2"]

csaba-sogor

Toți 3 candidează pentru încă un mandat, iar ultimii doi au șanse mari de a fi realeși.

Desigur că aceste mențiuni sunt subiective și fiecăruia din cei 3 i se poate reproșa una sau alta. Am avut însă în vedere că, cu alte câteva excepții, activitatea eurodeputaților români a fost de la slabă la dezastruoasă. În special aleșii PSD și ai PNL s-au raliat docil poziției de stânga a grupurilor Socialist și Liberal în demolarea familiei și continuarea politicii genocidare a avortului în Europa.


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here