Ziua Părinților de Îngeri va fi marcată anul acesta pe 8 iunie, în cel puțin 14 orașe

1351

Si in acest an, copilasii plecati prea devreme dintre noi vor avea parte de o zi numai a lor, marcata de Organizatia E.M.M.A. prin Ziua Parintilor de Ingeri, singurul eveniment din Romania si cel mai mare din lume de acest gen.

Aflat la a saptea editie, evenimentul se va desfasura simultan in cel putin 10 orase din tara si 4 din strainatate (Anglia, Franta si Germania), duminica, 8 iunie, incepand cu 17.30.

Părinţii, apropiatii acestora si sustinatorii E.M.M.A. care vor lua parte la eveniment, vor aprinde lumânări în memoria copiilor care nu mai sunt printre noi şi vor înălţa simultan, in toate orasele, baloane colorate, ca ritual simbolic de despărţire.

In Bucuresti, evenimentul se desfasoara in Parcul IOR, intrarea dinspre intersectia strazilor Baba Novac si Campia Libertatii.

E.M.M.A. - ZPI 2014 afis

„Credem ca aceasta schimbare marcheaza o noua etapa in evolutia Organizatiei E.M.M.A. Este timpul sa devenim mai vizibili in ochii opiniei publice. Incet, incet lumea incepe sa inteleaga care este rolul si misiunea noastra, sa priveasca cu alti ochi Parintii de Ingeri si, prin alegerea unei locatii deschise publicului larg, am dorit sa oferim tuturor posibilitatea sa fie mai aproape de noi, mai usor.

Ca in fiecare an, si anul acesta încercăm să oferim părinţilor care au trecut prin drama pierderii unui copil, suportul emoţional de care ştim că au nevoie. Acest eveniment are o semnificaţie aparte, în mod special pentru părinţii care au pierdut un copil înainte de naştere, momentul înălţării baloanelor simbolizând despărţirea de copilul pe care nu au apucat să-l vadă, să-l ţină în braţe, să-l cunoască. Este un moment emoţionant care alină la gandul că pot face asta, pentru copilul plecat prea curand de lângă ei!

Din proprie experienţă ştiu că niciun om nu trebuie să treacă singur prin aşa ceva şi că o vorbă bună, spusă cu sinceritate, poate face diferenţa majoră între un suflet chinuit şi un om pe cale să accepte încercările vieţii”, a declarat Bianca Brad, fondatoarea E.M.M.A.

Vă recomandăm
[adrotate group="2"]

In caz de vreme nefavorabila, este posibil ca momentul lansarii baloanelor sa se devanseze, lucru care se va stabili in functie de conditiile meteo, din fiecare locatie.

Locatiile de desfasurare a evenimentului, in orasele din Romania sunt:
BUCURESTI – Parcul IOR (intrarea dinspre intersectia strazilor Campia Libertatii cu Baba Novac)
BRASOV – Pracul Central Titulescu
BUZAU – Parcul Crang
CONSTANTA –Parcul Tabacarie (in spate la City Park Mall)
DEJ – Parcul mic din Piata Bobalna
GALATI –Biserica Sfantul Mina
PETROSANI– Parcul Carol Schreter
SATU MARE – Loc de joaca Pasaj Corneliu Coposu la Groapa
SIBIU – Parcul Sub Arini (la statuia lui Mihai Eminescu)
TIMISOARA – Parcul Crucii
TULCEA – Parcul Victoria
Pentru mai multe informaţii puteti scrie pe contact @ organizatiaemma . ro


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here