Fertilitatea femeilor – controlată de la distanță

2129

Se naște un pui de panda și lumea e în extaz – se naște un copil și e considerat imediat „excedent al populației”

Autor: Steven W. Mosher, fondator al Population Reasearch Institute. Sursa: Pop.org, Weekly Briefing: 2014 (V16)

Vechea mea prietenă englezoaică, Ann Farmer, mi-a trimis recent un articol interesant, publicat în The Telegraph, care relatează cum se bucură întreaga Scoție de sarcina viitoare a unui panda gigant captiv. Testele indică faptul că femela, pe nume Tian Tian („scumpa”), a conceput, dar implantarea, care e următoarea etapă în sarcina ei – se află la câteva săptămâni distanță.

În același timp, iată-i pe Bill și Melinda Gates, entuziaștii pasionați de controlul populației, sărbătoriți pentru finanțarea așa-numitului contraceptiv cu „control la distanță” pentru femei. Noul implant se spune ca eliberează medicamente puternice, pe bază de steroizi, care blochează sistemul reproducător al femeii ori de câte ori este pornit. Producătorii dispozitivului doresc să-l aibă gata pentru uz public până în 2018. Scuzați-mi observația acestui contrast.

Ann mi-a spus că Serviciul Național de Sănătate din Marea Britanie (NHS) anticipează cu nerăbdare șansa utilizării acestei noi arme anti-personal (o armă destinată doar împotriva oamenilor, nu și a clădirilor etc.), căci ea poate fi lăsată în corpul unei femei timp de 16 ani. Vechile implanturi, cum ar fi Norplant și Implanon, trebuiau schimbate la fiecare trei până la cinci ani. Câtă bătaie de cap!…

Întrebarea este: cine controlează comutatorul noului dispozitiv? Acesta este un motiv real de îngrijorare, dat fiind faptul că, în trecut, Norplant a fost de multe ori implantat femeilor sărace din țările în curs de dezvoltare, fără știrea sau acordul lor prealabil, și, în general, fără informarea lor cu privire la efectele adverse, uneori grave, cum ar fi orbirea și tromboza. Bănuiesc că guvernul chinez, de exemplu, ar găsi noul dispozitiv foarte, foarte util în războiul său împotriva propriului popor. Bănuiesc că poliția pentru controlul populației din această țară ar avea grijă ca telecomanda să nu încapă pe mâna femeilor înseși, ținând-o pornită până când va decide că femeile au voie să nască. Dacă vor avea voie.

Și dacă o femeie decide că vrea dispozitivul îndepărtat, ce se poate întâmpla? Probabil medicii britanici care lucrează pentru NHS vor onora cererea ei, dar mă îndoiesc că guvernul, să spunem vietnamez, ar fi atât de receptiv. La urma urmei, Vietnamul are o politică a doi copii pe familie, aplicată riguros.

Și apoi, este vorba și despre procedura în sine. Norplant este foarte dificil de eliminat. Un medic mi-a spus că a trebuit să „sape, și chiar să sape adânc” pentru a elimina capsula de silastic. Cât de dificil va fi să elimini un dispozitiv care s-a integrat în țesut cicatriceal timp de șaisprezece ani?

Ann a fost mai puțin preocupată de efectele secundare asupra femeilor, oricât de grave ar fi ele, cât a fost îngrijorată de efectele psihologice. Cum se simte o femeie atunci când societatea aclamă nașterea puilor de panda, iar despre copiii săi spune că au o valoare atât de neglijabilă, încât ea ar trebui să fie sterilizată chimic?

Vă recomandăm
[adrotate group="2"]

Progresiștii par să presupună că animalele au dreptul natural de a avea copii, dar femeile sărace, nu. Astfel că ei văd în implantarea unei „bombe” chimice, însoțite de un cip computerizat, în corpurile femeilor sărace, un progres.

Sau cum a spus Ann Farmer, în mod convingător: „Oamenii bogați, în special, nu doresc ca femeile sărace să aibă copii și, prin urmare, au tendința de a le trata mai rău ca pe animale”.

Astfel, urșii panda sunt inseminați, în timp ce oamenii sunt castrați.

Știri © Asociația Provita Media


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


Provita Media promovează valorile pro-vita în România: protejarea și respectarea copilului nenăscut, respectarea demnității umane de la concepția naturală până la moartea naturală. Reprezentanții Asociației își propun să contribuie la formarea unei viziuni corecte asupra problemelor ce țin de familie, de educația morală creștină și, în special, asupra celor legate de protejarea copilului nenăscut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here