Melinda Gates vrea să ajute femeile din întreaga lume

2098

De ce atunci soția fondatorului Microsoft strânge miliarde de dolari pentru a le injecta cu Depo-Provera?

Autor: Steven Mosher
Sursa: Population Research Institute

Desigur, doamna Gates nu ar fi ales această direcție, dacă ar fi știut despre riscurile grave ale Depo Provera și dacă cineva – părinții ei catolici, profesorii ei catolici de la liceul de la Academia Ursulinelor din Dallas sau preoții parohi (ea participă la slujbele de la biserica din apropiere de  Medina, Washington) – ar fi stat să-i explice Enciclica Humanae Vitae. Aceasta este, desigur, o enciclică profetică din 1968, scrisă de Papa Paul al VI-lea, care reafirmă învățătura atemporală a Bisericii cu privire la sfințenia vieții umane și respinge metodele artificiale de control al nașterii. Dar, poate, la fel ca mulți dintre catolicii zilelor noastre, ea a pur și simplu a respins-o.

Spun asta pentru că Melinda Gates este forța motrice din spatele unei campanii de mai multe miliarde de dolari pentru controlul populației, campanie ce se bazează, în primul rând, pe forțarea Depo Provera la femeile de culoare. Partenerii ei sunt cei mai importanți jucători din industria de reducere a fertilității umane, grupuri precum Pfizer, Federația Internațională Planned Parenthood (IPPF), USAID și Fondul ONU pentru Populație.

Campania a debutat cu Summitul de planificare familială din Londra, care a avut loc în iulie 2012. Gates însăși a promis 560 milioane de dolari, apoi a colectat peste 2 miliarde de dolari din angajamente suplimentare de la diferite țări (precum SUA) și organizații (cum ar fi IPPF). Delegații acestor organizații, prezenți la conferință, s-au angajat să asigure contracepție pentru un număr suplimentar de 120 de milioane de femei din întreaga lume, până în 2020.

Este ușor de înțeles de ce este implicată compania Pfizer. Ca producător al Depo Provera, gigantul farmaceutic se așteaptă să facă zeci de milioane de dolari profit, căci în cadrul campaniei se vor încheia contracte pentru a i se cumpăra aproape toată producția pe următorii câțiva ani.

De fapt, directorul Pfizer responsabil pentru Nigeria, Enrico Liggeri, a anunțat la Summitul de la Londra că Pfizer își extinde cu 50% capacitatea de producție a contraceptivului injectabil Depo Provera, cu o durată de acțiune în organismul femeii de 3 luni. „Un miliard de doze de Depo Provera au fost produse până acum, și ne-am angajat să producem încă un miliard până în 2020”, a spus el.

Ce e mai grozav pentru produsele unei companii decât o piață subvenționată de guvern?!

Nu s-a menționat faptul că contraceptivele steroide, cum ar fi Depo-Provera, compromit sistemul imunitar al femeii, făcându-l mai vulnerabil la contractarea HIV/SIDA și a altor boli cu transmitere sexuală, care, de altfel, deja au luat proporții epidemice în rândul multor populații din Africa.

Vă recomandăm
[adrotate group="2"]

Cât privește IPPF, USAID și Fondul ONU pentru Populație, implicarea lor aici nu mai necesită vreo explicație. Aceste organizații au fost parte la afacerea controlului populației timp de decenii. De fapt, UNFPA și IPPF își datorează existența sperietoarei suprapopulației de după cel de-al doilea război mondial. USAID a aderat la mascaradă mai târziu, dar a făcut tot posibilul să compenseze timpul pierdut, mai ales sub administrația Obama.

Dar de ce este implicată Melinda Gates, care nu face nici un secret din catolicismul ei?

Ei bine, la lansarea Summitului de la Londra a spus cu gura ei că este o etapă importantă în istoria planificării familiale. Aducem mult mai multe resurse pentru acest efort decât oricând altădată. […] Punem femeile în chiar centrul acestei probleme”. Ea a continuat să spună că dorința universală a mamelor de a oferi copiilor lor „toate lucrurile bune” poate fi îndeplinită doar atunci când accesul la contraceptive este universal, și „de aceea suntem aici”. Ea nu a făcut nicio mențiune cu privire la planificarea familială naturală, la abstinență sau la oricare dintre celelalte învățături ale Bisericii Catolice.

În schimb, ea a spus: „Sunt catolică, dar femeile au nevoie de acces la contraceptive”.

MelindaGates

Am încercat să mă întâlnesc cu Melinda de-a lungul anilor pentru a vorbi despre aceste probleme. Am vrut să-i spun că femeile din Africa și Asia sunt injectate cu Depo-Provera fără consimțământul lor informat, că nu li se oferă informații despre efectele secundare ale Depo-Provera, care le pun viața în pericol. Că femeile africane mor ca rezultat [al acestor contraceptive].

Am vrut să-i spun că, în conformitate cu Food and Drug Administration (Administrația pentru Medicamente și Alimente), femeile pe care ea încearcă să le ajute ar putea pierde densitate minerala osoasa semnificativă”, ar putea suferi evenimente trombotice grave (cheaguri de sânge)”, stop cardiac și accident vascular cerebral”, „cancer la sân”, „sarcină ectopică”, „depresie, iritabilitate și fluctuații de dispoziție”, „sângerări neregulate”, „creștere excesivă în greutate” … și lista poate continua.

Am vrut să-i spun că femeile africane vor apă potabilă curată și vor să fie ajutate în bolile tropicale care le ucid copiii. Nu vor contraceptive.

Am vrut să-i spun că Depo Provera, la fel ca toți hormonii artificiali pe bază de steroizi puternici, este un medicament abortiv, astfel că ea, cu ajutorul megadolarilor ei, nu doar împiedică sufletele să vină pe lume, ci le și trimite prematur înapoi la Tatăl.

Am vrut să-i spun că metodele naturale de planificare familială funcționează strălucit, cum funcționează toate metodele naturale, fără efecte secundare, și că aceste metode sunt practicate de un număr tot mai mare de femei africane. „Un sfert din toate femeile de vârstă fertilă din Burkina Faso folosesc planificarea familială naturală, Melinda”, îmi imaginez că-i spun acest lucru.

Am oftat în încheiere.

Printr-un prieten preot, pe care îl voi numi părintele B., am reușit chiar să ajung la preotul parohiei Melindei, sperând că mă va prezenta celui mai faimos enoriaș al lui. Acesta însă a refuzat să facă prezentările, când a aflat despre ce am vrut să vorbesc eu cu Melinda Gates: despre Humanae Vitae și pericolele contracepției hormonale.

Motivul lui? „Eu nu sunt de acord cu tine sau cu domnul Mosher în problema controlului nașterii”.

Desigur, este problema lui – împărtășită și de către enoriașa sa, Melinda Gates – nu a mea sau a părintelui B. Disputa lor este cu Una, Sfântă Biserică Catolică, care a declarat pe bună dreptate contracepția artificială și sterilizarea ca fiind imorale.

Ceea ce este în mod clar o problemă mult mai gravă decât pur și simplu a nu fi de acord cu mine.

Știri © Asociația Provita Media


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


Provita Media promovează valorile pro-vita în România: protejarea și respectarea copilului nenăscut, respectarea demnității umane de la concepția naturală până la moartea naturală. Reprezentanții Asociației își propun să contribuie la formarea unei viziuni corecte asupra problemelor ce țin de familie, de educația morală creștină și, în special, asupra celor legate de protejarea copilului nenăscut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here