Câteva întrebări privind-o pe candidata la președinție Monica Macovei

4714

Bizară este politica românească! După ce candidatul „Stângii”, Victor Ponta, și-a afirmat sprijinul pentru Biserică și familie și sentimentele de dragoste nutrite față de valorile naționale, unul din candidații „Dreptei”, Monica Macovei, n-ar mai vrea să fie studiată religia în școli. Ciudat, nu-i așa, căci orice novice într-ale doctrinelor politice știe că Stânga este progresistă, secular-ateistă, internaționalistă și foarte „liberă” (ca să nu zicem liberală, să nu iasă altă confuzie!) în materie de moravuri, iar Dreapta, dimpotrivă, își trage seva din principiile conservatorismului moral, afirmând ca valori familia, credința religioasă și tradiția.

Dar, mai mult, doamna Macovei pare să aibă conexiuni chiar solide în mediile de extrema Stângă din Occident, cel puțin la nivel de staff. Un român din Suedia ne semnalează:

monica macovei presedinte?

Daca ma intreba cineva care este legatura intre Monica Macovei si partidul Initiativa Feminista din Suedia, as fi raspuns, pana azi, ca fiecare sustine revolutia sexuala la nivelul la care este in Romania, respectiv in Suedia. Dar astazi am vazut coincidenta intre sigla de campanie a Monicai Macovei si a respectivului partid suedez de extrema stanga.Ce sustine Monica Macovei, stim cu totii. Ce sustine Initiativa Feminista din Suedia, asta mai putin stie cititorul roman. Creat de cateva lesbiene desprinse din partidul comunist suedez, partidul Initiativa Feminista isi propune, printre multe altele, legalizarea existentei unui al treilea sex, casatoriile intre mai mult de doi parteneri (indiferent de sex) si trimiterea la reeducare a celor care nu sunt de acord cu principiile doctrinare ale partidului. Partidul, pe banii statului, ofera cursuri gratuite de lesbianism si este in legatura cu organizatii extremiste de stanga.

Votati Macovei, dragilor, votati Macovei!

Într-adevăr, semnul electoral apare cel puțin pe pagina oficială de FB a candidatei Monica Macovei. Pe website nu este, sau cel puțin nu l-am găsit noi.

monica-macovei-presedinte

Ce să credem și ce să înțelegem? Că este doar o coincidență? Sau că doamna aspirantă la Cotroceni are în echipă un grafician simpatizant al radicalelor stângiste din Scandinavia, dar că dânsa nu știe nimic și nici nu împărtășește aceste idei? Ori, a treia variantă, că pagina candidatului adevăr grăiește și nu e vorba nici de o întâmplare, nici de un sabotaj, ci de un mesaj mascat de aderență la un set ideologic care exprimă cea mai vrednică de plâns degradare, care a ajuns din păcate să caracterizeze Europa occidentală?

Având în vedere simpatia declarată și dovedită a MM pentru organizațiile de lobby homosexual din România, precum și faptul că este membră a intergupului LGBT din Parlamentul European, credem că este nevoie urgentă de o clarificare din partea d-nei Macovei însăși. Un politician onest așa procedează.

Monica-Macovei-PPE-GayFest-Homosexuali-Accept-PDL

 

Vă recomandăm
[adrotate group="2"]

Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here