Misoginism necruțător: opinia Jannei Darnelle și extremismul LGBT

3341

mama purtatoare[box]Bărbații – indiferent de orientarea sexuală – nu au drepturi asupra corpurilor femeilor sau vreunei părți din acestea. Este replica publicată la articolul Jannei Darnelle, „Redefinirea căsătoriei face rău femeilor ca mine – și copiilor noștri” – publicat de noi acum câteva zile și foarte apreciat! – de Rivka Edelman – profesor invitat de literatură și compoziție literară, care a publicat extensiv sub un alt nume. Este, de asemenea, feministă, activistă pentru drepturile copilului și membră activă într-o rețea a adulților foști copii crescuți în familii LGBT. În original la The Public Discourse.[/box]

Recentul eseu publicat de Janna Darnelle la Public Discourse, „Redefinirea căsătoriei face rău femeilor ca mine – și copiilor noștri”, relevă ce se ascunde în spatele fotografiilor înduioșătoare cu familii homosexuale, din punctul de vedere al unei mame. În calitate de persoană crescută de o mamă lesbiană, aș dori să îmi expun și eu părerea. Voi comenta nu numai ca fost copil care, odată, zâmbeam până la urechi în acele fotografii, ci și în calitate cadru universitar, femeie, mamă și feministă.

Eseul Darnellei a atins o coardă sensibilă și a devenit viral. Nu este o surpriză că, după doar câteva ore, activiștii LGBT au pornit la atac împotriva ei. Războinicii de la tastatură și-au ocupat posturile pe metereze. În curând, agresorii obișnuiți au pus mâna pe bâte și pe furci.

Celor care doresc să evite mediul subteran al dezbaterilor online cu privire la părinții de același sex, este util să vi-l prezint pe Scott „Rose” Rosenzweig, un activist LGBT de un misoginism virulent. Imediat după publicarea eseului Darnellei, Rose a trecut la fapte, emițând diatribe de pe blogul Good As You către alte site-uri, în efortul de a o distruge personal. (Comentariile obsesive pe internet ale lui Rose au atras atenția și altor posturi de știri.) Chiar și fostul soț al Darnellei a contribuit. Ca să fie util, a lăsat datele ei personale, inclusiv numele legal complet, în secțiunile de comentarii de pe blogurile mai multor activiști.

Janna Darnelle a scris sub pseudonim ca să își protejeze familia. Din păcate, comentariile fostului său soț l-au ajutat pe Scott Rose să demareze o campanie de hărțuire și intimidare. După cum voi discuta mai jos, Rose nu s-a mulțumit cu atacul personal pe internet: l-a contactat, de asemenea, pe angajatorul Darnellei, încercând să obțină concedierea ei.

Cititorii își vor aminti că eseul Darnellei discută divorțul ei față de fostul soț, precum și strădaniile sale, ca mamă singură, de a oferi sentimentul unei familii. Deși concluziile ei sunt controversate, articolul este bine scris și articulat. Din păcate, reacția de ură din partea activiștilor și bloggerilor LGBT extremiști confirmă ceea ce multe femei încep să realizeze. În timp ce îl laudă pe fostul soț pentru că „trăiește conform cu adevărul lui”, acești activiști au un dispreț atât de mare pentru femei și copii, încât refuză să recunoască legitimitatea poveștii Jannei privind experiențele sale dificile ca mamă. Deși pretind a-i reprezenta pe cei dezavantajați, anumite ramuri ale mișcării pentru drepturile LGBT funcționează ca grupări militante pentru drepturile bărbaților albi. În climatul nostru contemporan, acestor bărbați li se permite să facă un mare rău femeilor și copiilor – și să scape nepedepsiți.

Desființarea și exploatarea femeilor

La nivelul cel mai superficial, ceea ce a descris Darnelle ar putea prezenta paralele cu un divorț heterosexual. În majoritatea cazurilor, nivelul de trai al unei femei scade semnificativ după un divorț, în timp ce al bărbaților crește semnificativ. Astfel, în acest sens, nu a existat nimic surprinzător în articolul Jannei: judecătorul l-a favorizat pe soț, care avea un venit stabil ridicat.

Bloggerii și activiștii care au comentat la postarea lui Jeremy Hooper pe blogul Good as You s-au folosit de această decizie a judecătorului pentru a sugera că Darnelle este o mamă inaptă. Articolul lui Darnelle nu a oferit detalii cu privire la aranjamentul custodiei acestei familii, dar am putut confirma că mama deține custodia asupra copiilor în proporție de 60%. Aceasta indică faptul că nu a fost considerată ca „inaptă” în niciun fel.

Laitmotivul „mamei inapte” este foarte important, fiindcă ajută la justificarea aproprierii copiilor sau ovulelor unei femei, sau a utilizării uterului acesteia. Darnelle are dreptate. Multe familii conduse de cupluri de bărbați homosexuali sunt construite pe baza exploatării femeilor. Practic, Scott Rose și camarazii acestuia au format o grupare pentru drepturile bărbaților, care urmărește utilizarea femeilor pe post de animale de prăsilă. Aceste donatoare de ovule și mame-surogat furnizează bebeluși pentru piața în creștere a cuplurilor de același sex, pentru care reproducerea este, natural și biologic, imposibilă.

Vă recomandăm
[adrotate group="2"]

În numele egalității, grupările precum GLAAD (cu care Jeremy Hooper colaborează drept consultant) au promovat legi privind identitatea de gen care au desființat femeile din punct de vedere juridic. Termenul „femeie” se poate referi acum, din punct de vedere legal, la un mod în care un bărbat alege să se identifice. După desființarea juridică a femeilor, ca grup și ca indivizi, desființarea „mamelor” nu este dificilă. Prin aceasta se susține practica utilizării ovulelor unei femei și a uterului altei femei pentru a furniza copii cuplurilor de bărbați homosexuali, ocultând conceptul de maternitate și făcând maternitatea să pară dispensabilă.

Ghid privind tacticile activiștilor LGBT extremiști

Publicarea articolului Jannei Darnelle a generat un diluviu de postări de blog pline de venin, care au numit-o „o creatură demnă de milă”, acuzând-o de instabilitate mintală și chiar punându-i sub semnul întrebării existența.

Cu ajutorul comentariilor făcute de soțul ei, Scott Rose a început să caute și să publice cât mai multe date personale cu putință despre Darnelle, cum ar fi diploma de absolvire a liceului și înregistrările de cadastru. Rose a hărțuit-o pe Darnelle cu mesaje amenințătoare. L-a contactat chiar și pe angajatorul Darnellei, lăsând acest mesaj pe pagina de Facebook a companiei:

Aceasta este o RECLAMAȚIE împotriva […], asistent managerial la […]. Sub pseudonimul „Janna Darnelle”, […] a publicat o peltea anti-homosexuală oripilantă, defăimătoare pe site-ul web Public Discourse. Prima problemă ar fi aceea că persoana creează un climat de ostilitate față de eventualele persoane vârstnice homosexuale și/sau prietenii și rudele care vin să le viziteze. A doua problemă ar fi că, în pelteaua publicată, pare a fi dezaxată. Exprimările sale publice de bigotism calomniator la adresa homosexualilor se reflectă foarte nefavorabil asupra LLC.

Din păcate, toate acestea se conformează unui tipar previzibil de atac. Studiind rutina desfășurată ori de câte ori activiștii extremiști precum Scott Rose decid să elimine pe cineva, se observă unele modele încetățenite. Atacul personal uzual cuprinde patru etape.

În primul rând, numesc persoana mincinoasă și afirmă că existența ei nu poate fi confirmată în absența mai multor date cu privire la aceasta. În al doilea rând, după ce obțin aceste date, contactează în scris angajatorul persoanei, pentru a obține concedierea sau distrugerea profesională a acesteia. În al treilea rând, dacă nu reușesc să obțină concedierea persoanei, atacă membrii familiei. În al patrulea rând, dacă nu pot întoarce familia persoanei împotriva sa, lansează atacuri nesfârșite împotriva persoanei, încercând să îi inducă un sentiment permanent de frică sau nesiguranță.

Dispun, de asemenea, de un set de trucuri retorice. Iată care sunt:

Abateri de la subiect soft: „Dar ce ziceți de divorțurile, adopțiile și familiile recompuse heterosexuale?” Astfel de paranteze au ca scop distragerea și crearea de false echivalențe. Adevărul este că absolut toate familiile conduse de un cuplu de bărbați heterosexuali au trebuit să ia copilul altei persoane. A accepta acest fapt echivalează cu a accepta că bărbații au dreptul să se folosească de corpurile femeilor și să le cumpere copiii.

Abateri de la subiect șocante: „Dar uitați-vă la toți părinții răi care sunt heterosexuali”. Existența unor astfel de părinți, deși tragică, nu le oferă bărbaților dreptul de a recolta ovule de la femei, de a le folosi pe acestea drept animale de prăsilă sau de a le lua bebelușii și copiii.

Apelul la coarda emoțională: „Vrem și noi copii, ce-ar trebui să facem?” Aceasta încearcă să îi facă pe ceilalți să se simtă vinovați sau rușinați, astfel încât le dea pe mână bărbaților bogați niște femei sărace pentru a se folosi de ele. Răspunsul meu: eu nu v-am rugat pe voi să-mi rezolvați mie problemele, nu? Nu puteți să cereți societății să legifereze o subclasă specială de femei, care să fie utilizate explicit pe post de animale de prăsilă ca să fiți voi fericiți.

Argumentul că, biologic, s-ar fi născut homosexuali: „Nu trăi o minciună, fii sincer cu tine însuți”. Această tactică devine o altă desființare a femeilor. În această schemă, ni se cere să acceptăm că biologia bărbaților contează. Unui bărbat care este atras de alți bărbați este de neconceput a-i cere să rămână cu soția lui, fiindcă, biologic, ar fi sortit să fie atras carnal de alți bărbați. Și totuși, în același timp, ni se spune că biologia femeilor – în special legăturile biologice ale acestora cu copiii lor – nu au nicio importanță. În ciuda dovezilor științifice cu privire la legăturile create între mamă și făt în timpul sarcinii, și în ciuda lungii istorii a femeilor care au suferit întreaga viață pentru că li s-au luat copiii, se așteaptă de la noi să concepem femeile ca pe animale de prăsilă și să credem că bărbații au dreptul să crească copiii altora.

Ești bărbat și vrei să te căsătorești cu un bărbat? Societatea nu este datoare să îți ofere copiii femeilor, ovulele femeilor sau corpurile femeilor.

Nu pot să ne reducă la tăcere pentru totdeauna

Scriind acest articol, știu că risc să fiu etichetată drept bigotă. Ca și Janna Darnelle, probabil va trebui să îndur o întreagă pletoră de termeni misogini. Voi fi numită nebună, dezaxată, ridicolă, frustrată, grăsană, babă și urâtă. Cu alte cuvinte, sunt doar o femeie care îndrăznește să spună că bărbații albi bogați și privilegiați nu au drepturi asupra corpurilor femeilor sau vreunei părți din acestea.

Plăcerea sexuală masculină este, de milenii, o industrie protejată, atât pentru bărbații heterosexuali, cât și cei homosexuali. În general, această industrie exploatează femei și copii. Acum avem o nouă industrie: maternitatea surogat sau uterul comercial-industrial. Ce progresist! Și, totodată, ce prăfuit și previzibil!


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


1 COMENTARIU

 1. Tot respectul pentru acest articol . Foarte adevarat continutul .
  Sint de partea baricadei care doreste ca femeia sa fie egala barbatului
  in toate , inclusiv in dragoste , intemeierea unei familii pe baza respectului reciproc .
  Ma opun casatoriilor poponarilor cu o femeie folosta ca paravan pt miscarea LGBT .
  LGBT NU SINT CRESTINI . Sint niste draci impielitati ce lupta pentru distrugerea societatii normale .
  In spatele lor sint imense interese financiare cum ar fi profitul in urma diverselor operatii de schimbare
  de sex . Toata industria LGBT este o adevarata nebunie care ne otraveste viata .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here