ONU continuă să forțeze o agendă radicală privind avortul

2093
[box type=”shadow”]Steve_W._MosherRaportul ONU „World Survey” urmărește „egalitatea și dezvoltarea” femeilor prin sterilizare, avort și controlul populației.

Autor: Steven W. Mosher, președintele Institutului de Cercetare a Populației (Population Research Institute) și autor al volumului „Controlul populației: costuri reale, beneficii iluzorii”. Articol publicat inițial pe Aleteia.org[/box]

 

Noul raport al ONU privind femeile tinde a fi o lectură sumbră, pentru cine știe să-l descifreze. Motivul pentru care este posibil să fie probleme cu descifrarea sa este că acest raport, denumit World Survey on the Role of Women in Development 2014: Gender Equality and Sustainable Development (Sondaj mondial privind rolul femeilor în dezvoltare 2014: egalitatea de gen și dezvoltarea durabilă), este scris într-un fel de cod. Cuvintele și expresiile sunt utilizate ca să sune rezonabil – ce ar putea fi în neregulă cu „egalitatea de gen”, de exemplu? –, dar în limbajul feminist utilizat de ONU, de fapt, au sensuri destul de radicale și subversive, care scapă publicului larg.

Există un motiv pentru această înșelăciune lingvistică. Înțeles corect, acest sondaj mondial (World Survey) – primul publicat în ultimii cinci ani – nu este altceva decât un plan de luptă pentru un atac total asupra vieții și căsătoriei. Dacă recomandările sale ar fi adoptate de către statele membre ale ONU și puse în practică, ar însemna sfârșitul familiei așa cum o cunoaștem, și o restructurare de sus în jos a societăților și economiilor în ansamblu.

Dacă aceste obiective revoluționare ar fi spuse în mod clar, protestele publice ar fi asurzitoare și rezistența ar crește. Prin urmare, birocrații ONU își ascund scopurile reale, prin utilizarea unui limbaj codificat, pe care numai ei și alți progresiști, care sunt, de asemenea, la curent, îl pot înțelege.

Permiteți-mi să traduc o parte din recomandările sondajului mondial într-un limbaj simplu, lipsit de ambiguitățile limbii engleze, astfel încât să puteți înțelege mai bine panta pe care ONU vrea să ne îndreptăm.

Sănătatea reproducerii” = campanii de sterilizare

Expresia „sănătatea reproducerii”, presărată pe tot parcursul documentului, sună inofensiv. Dar este, de fapt, o înșelăciune dublă, fiindcă nu are nimic de-a face cu reproducerea și nimic de-a face cu sănătatea. Scopul programelor de „sănătate a reproducerii” este, de fapt, controlul populației – reducerea ratei natalității prin mutilarea chimică sau chirurgicală a cât mai multor femei (a cât mai multor sisteme de reproducere feminine) posibil. De exemplu, când raportul spune: A respecta, proteja și promova sănătatea și drepturile sexuale reproductive pentru toți, în special pentru femei și fete, pe toată perioada ciclului de viață; (pagina 113), ar trebui să înțelegem că femeile și fetele sunt încurajate să apeleze la contracepție, sterilizare și avortarea copiilor lor. Motivul pentru care această „recomandare” este inclusă în secțiunea „Cu privire la dezvoltarea durabilă” este că, de fapt, secțiunea se referă la limitarea creșterii populației.

Durabilă” = limitare, restricție

Vă recomandăm
[adrotate group="2"]

Ori de câte ori apare cuvântul „durabil” sau „sustenabil”, de exemplu, în „dezvoltare durabilă” sau „populație sustenabilă”, nu trebuie decât să-l înlocuiești cu cuvintele „limită” sau „restricție”. De exemplu, când raportul spune:
„Politici durabile de bază pentru populație în ceea ce privește sănătatea și drepturile sexuale și de reproducere, inclusiv furnizarea de servicii sexuale și de sănătate a reproducerii de calitate universal accesibile …” (pag. 114), aceasta înseamnă, de fapt, ceva de genul: „politicile pentru controlul populației trebuie să se bazeze pe promovarea sterilizării și avortului”.

„Avort sigur” = avort la cerere

„Avortul în condiții de siguranță” sună mult mai agreabil pentru o femeie decât pur și simplu a spune „avort”. Dar cuvântul este folosit în cadrul sistemului ONU pentru a face referire la legalizarea avortului la cerere. Deci, când citim: „Politici durabile de bază pentru populație în ceea ce privește sănătatea și drepturile sexuale și de reproducere, inclusiv furnizarea de avort sigur și educație sexuală completă universal accesibile …” (pagina 114), ar trebui să înțelegem că acest lucru înseamnă: „Politicile pentru controlul populației trebuie să se bazeze pe educație sexuală din fașă și până la mormânt și legalizarea avortului la cerere, pe tot parcursul celor nouă luni de sarcină”.

Egalitatea între sexe” = Sfârșitul căsătoriei

Sub acest titlu aparent inofensiv – cine s-ar putea opune egalității între bărbați și femei? – se ascunde o revoluție culturală. Tipul de egalitate pe care birocrații ONU îl au în minte ar putea pune capăt complementarității naturale între sexe, care leagă împreună soțul și soția. Citiți următoarea propoziție: „A recunoaște, reduce și redistribui între femei și bărbați activitatea domestică neremunerată în cadrul gospodăriilor, precum și între gospodării și stat, prin extinderea serviciilor de bază și infrastructură, accesibile tuturor”. (pagina 113)

Acest lucru înseamnă, de fapt, că susținătorii feminismului radical de la ONU vor să instruiască statul-dădacă sa meargă în casele cetățenilor lui căsătoriți și să forțeze soții și soțiile sa facă munci egale de gătit, curățenie, îngrijirea copiilor etc., indiferent de preferințele proprii în domeniu.

Noțiunea de egalitate radicală între bărbați și femei, promovată de susținătorii feminismului de la ONU, de asemenea, îi determină să susțină că, din moment ce bărbații nu sunt împovărați cu nașterea, „egalitatea” cere ca femeilor să li se permită să aibă avorturi, pentru ca nivelarea sa fie completă, cu alte cuvinte.

„Dezvoltare durabilă” = ecologism radical / controlul populației

„Dezvoltare durabilă” este o lozincă a ecologiștilor radicali care doresc să limiteze creșterea economică, pe care o văd drept dăunătoare pentru mediu, prin limitarea creșterii populației și limitarea utilizării resurselor în țările sărace. După cum susține raportul: „A proteja bunurile comune și a preveni însușirea și exploatarea resurselor naturale de către interesele private și publice, prin supravegherea de către stat și reglementările mai multor părți interesate”; (pagina 113) Promovarea trecerilor către emisii reduse de carbon durabile, modele de producție și consum rezistente la schimbările climatice, asigurând în același timp egalitatea de gen.”

Aceste directive înseamnă că resursele funciare și minerale, indiferent de nevoile populației, vor fi retrase din circuitul agricol în scopul conservării naturii. Consumul și producția de energie trebuie să fie ținute la o cotă joasă. Iar populația, se subînțelege, fără acces la resurse și energie, va rămâne săracă.

Gen”/„gender” = ???

Cei mai mulți oameni cred că termenul „gen” – care apare în raportul ONU de sute de ori, este doar un alt cuvânt pentru „sexe”. Nu este. Așa cum este utilizat de către progresiștii ONU, „genul” nu are nimic de-a face cu categoriile fixe  ale sexelor masculin și feminin. Termenul „gender” nu este determinat de anatomie și cromozomi. Nu. Este doar o chestiune de preferință personală. Oricine este „liber” să fie de orice „gen” vrea – și/sau chiar, uneori, ca un cameleon, să se schimbe de la o zi la alta.

În prezent, există 57 de categorii de „gen”… și se tot adaugă la acestea. (Dacă ați crezut că sunt doar șase – barbați, femei și LGBT – ați rămas în urmă.) Inutil să mai spunem ca acest concept de „gen” este extrem de subversiv, subminând căsătoria, familia și chiar societatea însăși. (Primărița lesbiană a orașului american Houston este o feministă gender, motiv pentru care, în acel oraș, un bărbat biologic care se simte femeie într-o anumită zi poate utiliza toaleta femeilor).

Politica copilului unic = avort forțat

Raportul ONU, care vorbește neîncetat despre protejarea drepturilor femeilor, uită complet, cu ipocrizie, de politica brutală a unui singur copil pe familie din China. Despre faptul că sute de milioane de femei, în ultimii 34 de ani, au fost avortate, altele au fost sterilizate, multe sub presiune, nu se spune nimic. În schimb, putem citi următorul alineat neutru: Constituția din China mandatează guvernul să sprijine planificarea familială și cuplurile individuale să o practice. Politica unui singur copil, introdusă la sfârșitul anilor 1970, a fost pusă în aplicare prin intermediul unui sistem de stimulente și măsuri restrictive economice și sociale, precum și prin servicii de contracepție gratuită” (Organizația Națiunilor Unite, 2002)”. (pag. 87) Acest lucru se va citi: partidul-stat din China a preluat controlul asupra sistemului de reproducere al fiecărei femei din țară, și le încalcă drepturile de reproducere prin controlul fertilității în cadrul unui plan de stat, impunând cu forța avortul și sterilizarea femeii, dacă aceasta concepe un copil fără permisiune de la stat.

Pentru a recunoaște asta, ar fi nevoie ca ONU sa recunoască faptul că avortul este o crimă, ceea ce susținătorii feminismului radical de la ONU nu ar face niciodată.


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


Provita Media promovează valorile pro-vita în România: protejarea și respectarea copilului nenăscut, respectarea demnității umane de la concepția naturală până la moartea naturală. Reprezentanții Asociației își propun să contribuie la formarea unei viziuni corecte asupra problemelor ce țin de familie, de educația morală creștină și, în special, asupra celor legate de protejarea copilului nenăscut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here