Cine este în spatele programului de sterilizare a femeilor kenyene?

2504

kenya-vaccine

[box type=”shadow”] Steven W. Mosher, președintele Institutului de Cercetare a Populației (SUA) despre scandalul din Kenya, unde medicii au descoperit compuși anti-fertilitate într-un vaccin. Publicat în Aleteia.org, 14 noiembrie 2014.[/box]

27 de episcopi din Kenya au idee despre ce este vorba.

In fantezia bruta a lui Paul Ehrlich, desfașurata in „Bomba demografica”, „reglementarea obligatorie a nașterilor” trebuia realizata prin poluarea rețelelor de apa potabila cu „agenți de sterilizare in masa”. Insa promotorii mai sofisticați ai controlului populației visau la un vaccin contraceptiv care sa poata, cu un ac, steriliza femeile timp de mai mulți ani sau pe tot timpul vieții.

Acest vis a devenit realitate la inceputul anilor 1990, cand cercetatorii au aflat ca amestecul gonadotropinei coriale umane (beta-HCG) cu anatoxina tetanica duce la crearea unui vaccin care nu numai ca protejeaza femeile impotriva tetanosului, dar, atunci cand este administrat in serie, ar putea fi folosit pentru a face femeile infertile. Studiile au aratat ca doua vaccinari și chiar trei sunt insuficiente. Pentru a pacali sistemul imunitar al unei femei ca sa-și atace cu succes propriul beta-HCG – hormonul sarcinii, fara de care copiii ei concepuți nu ar putea supraviețui – e nevoie de o serie de cinci injecții.

Era doar o singura problema: majoritatea femeilor din lumea in curs de dezvoltare nu se prezentau in mod voluntar sa fie vaccinate impotriva sarcinii. Ele considera fertilitatea un dar, iar copiii, o binecuvantare. Prin urmare, promotorii controlului populației din cadrul Organizației Națiunilor Unite – pentru binele omenirii, desigur – au conceput, evident, un plan.

Ei vor efectua „campanii de vaccinare impotriva tetanosului” in randul tinerelor femei din țarile in curs de dezvoltare, fara a le informa, in același timp, ca au fost vaccinate impotriva sarcinii. Astfel de campanii au fost efectuate, potrivit relatarilor, in Mexic, in 1993, in Filipine și Nicaragua, in 1994, și in Peru in anul urmator.

In fiecare caz, campaniile au fost marcate de controverse. Medicii locali au pus intrebari cu privire la necesitatea unei serii de 5 vaccinari impotriva tetanosului la interval de șase luni, mai degraba decat doua sau trei, ca de obicei. De asemenea, ei au observat ca femeile care fusesera vaccinate aveau pierderi de nașteri in numar mare sau erau in imposibilitatea de a mai concepe. In cele din urma, testele efectuate de medici catolici din Peru și Filipine au aratat ca vaccinurile Organizației Mondiale a Sanatații (OMS erau contaminate cu beta-HCG). Aceste rezultate au fost respinse de OMS, afirmandu-se ca au fost contaminate in mod accidental.

Acum, aceleași agenții ale ONU s-au intors in Kenya cu același tip de program de vaccinare pe femeile tinere. Dar de data aceasta, Asociația Medicala Catolica din Kenya precum și Conferința Episcopilor Catolici din Kenya cer anularea lui. O declarație, semnata de toți cei 27 episcopi din Kenya, condamna campania OMS/UNICEF de vaccinare impotriva tetanosului pentru ca „sunt convinși ca acesta este intr-adevar un program deghizat in scopul controlului populației”.

Vă recomandăm
[adrotate group="2"]

Iata ce spun episcopii:

„Dragi kenyeni,

datorita direcției luate de dezbaterea din Kenya privind campania in curs de desfașurare de vaccinare impotriva tetanosului, noi, episcopii catolici, in indeplinirea rolului nostru profetic, dorim sa reafirmam poziția noastra, dupa cum urmeaza:

1. Biserica Catolica NU se opune vaccinurilor obișnuite, administrate in Kenya, atat in unitațile de sanatate aparținand Bisericii noastre, cat și in instituțiile de sanatate publica.
2. Cu toate acestea, in a doua etapa a campaniei de vaccinare impotriva tetanosului, din martie 2014, sponsorizata de OMS/UNICEF, Biserica Catolica a pus intrebari cu privire la caracterul confidențial al exercițiului. Am pus intrebari daca vaccinul anti-tetanic era legat de un program de control al populației, care a fost raportat in unele țari, in care a fost utilizat un vaccin similar, contaminat cu hormon Beta-HCG, ce provoaca infertilitate și avorturi spontane multiple la femei.
3. La 26 martie 2014 și 13 octombrie 2014, ne-am intalnit cu secretarul de cabinet, care se ocupa de sanatate și cu directorul de Servicii Medicale și printre altele, am reiterat preocuparile noastre despre vaccin și am fost de acord sa testam in comun acest vaccin. Cu toate acestea, ministerul nu a cooperat și testele comune nu au fost realizate.
4. Biserica Catolica a facut eforturi și a achiziționat mai multe fiole de vaccin, pe care le-a trimis la patru laboratoare guvernamentale independente și private, in Kenya și in strainatate.
5. Dorim sa va anunțam aici, ca toate testele au aratat ca vaccinul utilizat in Kenya, in martie și octombrie 2014, a fost intr-adevar contaminat cu hormon-Beta HCG.
6. La 13 octombrie 2014, Biserica Catolica a remis copii ale rezultatelor analizelor secretarului de cabinet și directorului de servicii medicale. Aceasta scrisoare a fost trimisa catre directorul de servicii medicale la 17 octombrie 2014.

In baza motivelor de mai sus, noi, episcopii catolici din Kenya, dorim sa declaram urmatoarele:

1. Ca suntem șocați de nivelul de necinste și maniera neglijenta in care este tratata de catre Guvern o astfel de problema serioasa.
2. Ca raportul prezentat Comisiei parlamentare de Sanatate in 4 noiembrie 2014 de catre Ministerul Sanatații, pretinzand ca guvernul a testat vaccinul și a constatat ca este necontaminat cu hormon Beta-HCG, este fals și este o incercare deliberata de a denatura adevarul și a induce in eroare 42 de milioane de kenyeni.
3. Ca suntem descurajați de incercarile de intimidare și șantaj, cu amenințari de masuri disciplinare, asupra profesioniștilor din domeniul medical, care au confirmat informațiile despre acest vaccin. Apreciem și salutam toți profesioniștii care au sprijinit adevarul.
4. Ca nu vom ezita sa facem apel la toate kenyencele sa evite campania de vaccinare anti-tetanos contaminat cu Beta-HCG, pentru ca suntem convinși ca acesta este intr-adevar un program deghizat de control al populației.”

Ceea ce face afirmațiile episcopilor din Kenya cu atat mai verosimila este faptul ca mișcarea pentru controlul populației nu are un istoric bun atunci cand vine vorba de respectarea drepturilor femeilor din Kenya sau de oriunde altundeva. De exemplu, cele mai recente anchete demografice și de sanatate efectuate de USAID in Kenya arata ca aproape jumatate din toate utilizatoarele actuale de ceea ce se numește „contracepție moderna” nu au fost informate despre efectele secundare ale pilulei pentru controlul nașterii sau ale preparatelor injectabile Depo-Provera, care li s-au administrat. In mod incredibil, la 8% dintre femeile sterilizate prin legarea trompelor nici macar nu li s-a spus ca metoda e permanenta.

Pana in prezent, OMS nu a raspuns acestor preocupari, aprofundand suspiciunile cu privire la campania de vaccinare.

Pentru a ajuta la clarificarea problemei – intr-un fel sau altul – PRI va realiza teste de sange și urina de la cateva zeci de femei din Kenya care au fost vaccinate recent cu anatoxina tetanica. Testele de laborator se vor face pentru a se detecta prezența beta-HCG sau a anticorpilor beta-HCG. In cazul in care aceste substanțe sunt prezente – și daca femeile in cauza nu sunt gravide – vom putea contribui la confirmarea faptului ca de vina e injecția cu anatoxina tetanica.

Indiferent de rezultatul testarii noastre, mulți oameni din lumea in curs de dezvoltare continua sa creada ca planurile elaborate de Paul Ehrlich și de alții de a-i steriliza chimic și chirurgical sunt inca in curs de desfașurare, dar pe furiș.

Avand in vedere ca acești oameni au fost supuși timp de peste o jumatate de secol programelor pentru controlul populației sub masca „planificarii familiale” și „sanatații reproducerii”, cine ii poate blama?

Stiri © Asociatia Provita Media


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.


Provita Media promovează valorile pro-vita în România: protejarea și respectarea copilului nenăscut, respectarea demnității umane de la concepția naturală până la moartea naturală. Reprezentanții Asociației își propun să contribuie la formarea unei viziuni corecte asupra problemelor ce țin de familie, de educația morală creștină și, în special, asupra celor legate de protejarea copilului nenăscut.