Ziua mondială a vasectomiei, victorie în Namibia și cum s-a dat de gol Melinda Gates

1922
[box type=”shadow”]

Rezumatul știrilor din prima saptamana a lui noiembrie despre controlul populației. Autor: Anne Roback Morse, Population Research Institute

[/box]

7 noiembrie 2014

Ziua de 7 noiembrie este Ziua mondiala a vasectomiei. Preamarita ca mijloc de control al populației, aceasta zi e un prilej pentru susținatorii controlului populației sa se concentreze asupra barbaților, incurajandu-i sa se supuna vasectomiei.

Promotorii controlului populației manipuleaza capacitatea dezirabila a barbaților de a utiliza auto-controlul prin promovarea vasectomiei. Insa vasectomia elimina definitiv controlul unui barbat asupra posibilitații lui de a procrea.

Ziua mondiala a vasectomiei nu a fost aprobata de catre organizațiile de tați. In schimb, ea a fost aprobata de catre grupuri de obicei suspecte, cum ar fi PopOffsets (o organizație care urmarește reducerea la minimum a emisiilor de carbon prin reducerea la minimum a oamenilor de pe planeta), Growth Busters și Population Media Center. Ziua mondiala a vasectomiei nu are legatura cu masculinitatea responsabila. Are legatura cu controlul populației.

Alte știri:

Marea Britanie
La 4 noiembrie, Marea Britanie a adoptat cu o majoritate covarșitoare un proiect de lege ce face ilegal avortul cu selecția sexului. Legea este o victorie a susținatorilor pro-life, dar și a promotorilor feminismului și a tuturor celor care se opun masurilor pentru controlul populației, masuri coercitive și dezumanizante. In 1982, feminista indiana, Vina Mazumdar, cu studii la Universitatea Oxford, a vorbit impotriva avorturilor cu selecția sexului fatului, declarand: „N-am putut sa nu … ma intreb daca amniocenteza [o forma determinarii sexului copilului in uter] nu urmeaza sa fie folosita ca „o soluție finala” la chestiunea demografica”.

Statele Unite ale Americii
Pe 3 noiembrie, Melinda Gates a oferit un interviu in exclusivitate Agenției Reuters, explicand motivul pentru care Fundația „Bill și Melinda Gates” a promis peste o jumatate de miliard de dolari pentru contracepție in țarile sarace. Ea a declarat agenției de știri ca: Daca ești o țara cu venituri mici, singura modalitate de a avea o populație de copii mai bine educați este sa reduci numarul de copii pe care ii ai. Fundația „Bill și Melinda Gates” este acuzata, in prezent, intr-un proces juridic  privind experimentele neetice ale vaccinului contra papiloma virusului uman (HPV), in cursul carora au murit cel puțin 7 fetițe din India in varsta de 9-15 ani.

Vă recomandăm
[adrotate group="2"]

Namibia
De asemenea, la 3 noiembrie, Inalta Curte din Namibia a decis in favoarea a trei femei HIV-pozitive care au fost sterilizate fara consimțamantul lor. „Aceasta decizie, data de cea mai inalta instanța a țarii, este o victorie pentru toate femeile HIV pozitive, facand clar faptul ca in spitalele publice din Namibia femeile HIV pozitive au fost sterilizate in mod coercitiv, fara consimțamantul lor”, a declarat Jennifer Gatsi Mallet, directorul Rețelei Sanatatea Femeilor Namibiene (NWHN).
„Aceste trei femei sunt doar varful aisbergului”, a adaugat ea. „Avem documente asupra a zeci de cazuri de alte femei HIV pozitive care au fost sterilizate forțat. Guvernul trebuie sa ia masuri active ca sa se asigure ca toate femeile supuse acestei practici ilegale vor obține despagubiri”.

Germania și Rusia
Pe 9 noiembrie s-a sarbatorit a 25-a aniversare de la caderea Zidului Berlinului. Un sfert de secol mai tarziu, multe s-au schimbat in fosta Uniune Sovietica. Deși unele dintre aceste modificari au fost bune, sistemul de sanatate publica din Rusia nu și-a revenit din colapsul din secolul trecut. Iata doua analize despre situația demografica a acestor țari, Germania și Rusia.

Stiri © Asociatia Provita Media


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.