Revoltător! Bărbații se încăpățânează să placă femeile… feminine

2135

În ciuda deceniilor de „lung marș prin instituții” în care feministele radicale au încercat să convingă o lume întreagă că între bărbați și femei nu există nicio diferență și că feminitatea, departe de a fi un avantaj, contribuie la înrobirea femeilor într-o lume a opresorilor patriarhali, bărbații se încăpățânează să nu se lase re-educați.

Mai concret, așa cum am mai scris și altădată, „opresorii” preferă femeile autentice comisăreselor ieșite de pe porțile universităților devenite pepiniere de recrutare pentru soldații devotați ai marxismului cultural. O știre preluată de la rfi.ro întărește că bărbații sunt mai sensibili la cererile adresate de femeile cu aspect… feminin.

Nu-i nimic, re-educarea continuă!

Studiu francez inedit: Efectul tocului înalt al femeilor asupra bărbaţilor

Bărbaţii, mai atraşi de tocurile înalte ale femeilor.

Bărbaţii, mai atraşi de tocurile înalte ale femeilor.

Când e vorba de tocuri, mărimea chiar contează! Cel puţin aşa reiese dintr-un studiu mai puţin obişnuit, realizat de Nicholas Guéguen, profesor la o universitate din Rennes.

El a făcut un experiment pe cât de simplu, pe atât de relevant. Profesorul a demonstrat că bărbaţii sunt mult mai dispuşi să completeze un chestionar, când sunt opriţi pe stradă de o femeie care poartă pantofi cu toc înalt. Iar gradul de interes şi bunăvoinţă din partea bărbaţilor a crescut odată cu dimensiunea tocului.

Când femeia care le-a prezentat chestionarul de sondaj purta pantofi cu talpă plată, doar un sfert dintre cei 60 de bărbaţi abordaţi au acceptat să participe la sondaj.

Un toc de cinci centimetri i-a făcut să fie însă mai abordabili: 36 din 60 au acceptat să răspundă la întrebările puse de acea femeie.

Vă recomandăm
[adrotate group="2"]

Când tocurile au ajuns la aproape zece centimetri, numărul bărbaţilor dornici să participe la sondaj a crescut brusc la 49.

Într-un alt experiment, bărbaţii au fost de două ori mai doritori să înapoieze o mănuşă unei femei, dacă aceasta purta pantofi cu tocuri înalte. 56 de bărbaţi din 60 au urmărit pe stradă o femeie care scăpase „din neatenţie” pe jos o mănuşă, mergând în faţa lor pe tocuri înalte de zece centimetri.

Profesorul francez, care predă la Université de Bretagne-Sud din oraşul Rennes, spune că bărbaţii văd în ajutorul pe care-l oferă o metodă neameninţătoare de a intra în contact cu o femeie atrăgătoare.

Ultimul său experiment a fost poate şi cel mai relevant: profesorul a vrut să afle cât îi ia unui bărbat care stă în picioare la un bar să „agaţe” o femeie care stă singură la o masă din apropiere.

Femeile care au purtat pantofi cu toc înalt au fost de două ori mai repede abordate decât cele care aveau pantofi cu talpă plată, afirmă autorul acestui studiu, publicat în Archives of Sexual Behavior.

Totuşi, de ce sunt bărbaţii mai atraşi de femeile cu tocuri înalte? Cercetătorul francez crede că doamnele şi domnişoarele devin mai atrăgătoare, datorită modificărilor asupra mersului şi poziţiei corpului, modificări ce le-ar face să pară mai feminine.

O altă posibilitate este aceea că utilizarea pantofilor cu toc înalt în filme sexy şi în reclame i-ar determina pe bărbaţi să le asocieze aproape automat cu calitatea unei femei de a fi atrăgătoare.

Concluzia oarecum previzibilă o trage acelaşi cercetător francez: „Mărimea tocurilor pantofilor feminini exercită o puternică influenţă asupra comportamentului bărbaţilor„.


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.