Un influent lobby-ist homosexual și finanțator al campaniei prezidențiale a lui Obama, arestat pentru abuz sexual asupra unui minor

Terry Bean, unul dintre cei mai importanți lobby-iști homosexuali din SUA, a fost arestat pentru abuz sexual asupra unui minor, cu 50 de ani mai tânăr decât el.

Bean a fondat în anii 1970 organizația „Human Rights Campaign” (HRC), care, în pofida numelui său, se ocupă exclusiv de drepturile homosexualilor. HRC este unul din cele mai mari grupuri de lobby homosexual din lume, cu un sediu bine plasat în capitala americană Washington D.C. și finanțat din belșug de aceiași… ați ghicit, Bill Gates și George Soros. Gruparea și Mr. Bean în persoană au sprijinit, inclusiv cu strângere de fonduri, campania electorală a lui Barack Obama.

Președintele Obama și Prim a Doamnă a SUA îl încadrează pe „activistul” Bean
Președintele Obama și Prim a Doamnă a SUA îl încadrează pe Mr. Bean

Terry Bean a fost arestat pe 19 noiembrie sub acuzația de sodomie și abuz sexual asupra unui tânăr de 15 ani, „activistul pentru drepturile omului” având 66. Știrea este aici.

În urmă cu doar câteva săptămâni, un alt lobby-ist gay proeminent, fostul președinte al RFSL (Riksförbundet för homosexuellas, bisexuellas och transpersoners rättigheter), organizație suedeză afliată ILGA – International Gay and Lesbian Association (cea mai importantă asociație gay din Europa) a primit 5 ani de închisoare pentru viol cu circumstanțe agravante, privare de libertate, proxenetism, exploatare sexuală a unor persoane dependente și abuz de încredere. Cool guy, isnt it?


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.